marți, 14 mai 2013

ROMANI, VI SE PREGATESTE CEVA!





TITLURI BUNE
După ce Paștele a fost sărbătorit cu Sondaje SNOP care au revelat că Ponta e cu popularitatea la zi și românul se crede pios, spovedania de după Inviere scoate la iveală și alte marasme din capul nebunilor care vor să-și impună propriile metehne vechi întru construirea lumii noi.

Ce nu s-a mai cercetat în ultima vreme e dacă Era mai bine pe vremea lui Ceaușescu, întrebare săptămânală în sondaje atâta timp cât USL-ul stătea să s-aleagă cu 70%. Reabilitarea dictatorului, însă, continuă la RTV și-n marțile și joile post-Înviere.

Se marchetizează, în schimb, inscăunarea prințișorului Ponta la Cotroceni (care, după ce și-a instalat neamurile și prietenii la conducerea țării,a anunțat că va da de sufletul lui nenumărate pomeni electorale), la bătaie cu creșterea admirației pentru monarhie (100 de ovații au ieșit din tot atâtea piepturi de aramă la marșul regalității) și, disparat, se manifestă niște cârcei de dreapta, populară sau nepopulară, toate condimentate cu ingredientul secret Traian Băsescu ieșit la iarbă verde ca să dreagă salata încrederii din sondaje.