vineri, 28 octombrie 2011

GABRIELA VRANCEANU GRAVIDA


TELEGRAVIDE sau VEDETE PE OUA

Am înţeles că la Antena 3, Gabriela Vranceanu Pandele şi-a luat un fel de adio, dar răman cu tine, de la postul şi emisiunea unde patronul ei Voiculescu se autoinvita şi o complimenta în maniera celui care scoate banii înainte. Adică i-a zis odată ceva de genul: e cald în studio dar cand te văd pe tine mi-e şi mai cald. Probabil că, la sfarşit, i-a spus “Thank you ma’m!”.
Ceremonialul de despărţire s-a derulat la Sinteza Zilei de unde Realitatea a preluat secvenţa în care ea şi Gadea stăteau pe scaunele alea de bar, în mijlocul sălii, o risipă de spaţiu de altfel, şi discutau despre activitatea ei viitoare care va consta din rare emisiuni cu oameni de cultură, de talent sau aşa ceva. Motivul acestei retrageri l-am văzut la Banciu: vedeta e gravidă.
Graviditatea la vedete e foarte specială. Ele nu reusesc să se împuieze decat foarte greu după multe rugăciuni, posturi lungi şi tratamente. Nici una nu rămane gravidă pe cale naturală, numai cu Sfantul Duh pentru că, atunci cand sunt întrebate dacă vor avea copii, răspund: dacă vrea Dumnezeu. Adică ele nu folosesc anticoncepţionale, ele aşteaptă perioada de împerechere şi se acuplează ca animalele, fără prezervativ. După care vedeta aşteaptă să vadă dac-a prins şi, între timp, da interviuri. Cand, în sfarşit, minunea se întamplă, dar  nu se vede, cameramanii o tot pozează în fiecare săptămană mai ceva ca ecograful. Aţi văzut că acum nu se mai poartă rochiile alea largi care ridicau imediat bărbaţii de pe scaun în autobus, acum se poartă rochiile stramte, mulate pe burtă, cum purtau înainte femeile care n-aveau bani să-şi cumpere ceva adecvat. Intre timp toată ţara are greţuri, vomită şi, spre sfarşitul sarcinii cand îşi adună gravida laptăria într-un sutien de două ori mai mic dandu-i conoraţie de “sexi”, deja ne-a întors stomacul pe dos. Inainte era de prost gust sau neglijent să atarne sanii şi să mai facă şi o tăietură la mijloc semanand perfect cu o altă parte anatomică a corpului. Acum, acest “sexi” a înlocuit canoanele estetice şi are menirea de a distrage atenţia de la alte defecte. In acelaşi timp, femeia modernă a vrut să scape de titulatura de “embarrassed”, “embarasada” pentru telenoveliste.La urma-urmei si vaca îşi poartă ugerul p-afară .