miercuri, 4 iulie 2012

LOVITURA DE STAT DIN ROMANIA-3 iunie 2012



Ieri s-a dat pe față lovitura de stat din România, începută în ultima campanie prezidențială.  Atunci, Vântu și Voiculescu au băgat miliarde de lei în buzunarele bandei de “golănași”,  organizați ca o fabrică standard  de propagandă ceaușistă compușă  din salahori, cum e Răzvan Dumitrescu, cel care făcea   flotări  în limbă de dimineața până noaptea târziu  pe filmulețul cu “pumnul albastru” si intelectuali, cum e Cristian Tudor Popescu, cel care intervenea din când în când și punea bomboana pe coliva democrației  făcându-l pe Traian Băsescu securist bătăuș. Cu toții pot să-și dea doctoratul în lovituri de stat pentru că tocmai le-a reușit!

Am văzut că, la B1, singurul loc unde te poți uita,  la talk-show-rile de seară, toată lumea pică pe spate de previziunile împlinite ale lui Ion Cristoiu care spunea, zilele trecute,  că tocmai se petrece o lovitură de stat dată de corupți, care nu acceptă să meargă la pușcărie și nici să-și piardă averile. De parcă era o chestie atât de subtilă încât doar  iluminații puteau să prevadă catastrofa.

Adică,  Hrebengiuc recunoaște că a pus la cale marile “demonstrații populare” anti-Băsescu , col.(rez)Mircea Dogaru a trimis o scrisoare deschisă d-lor  Ponta și Antonescu în care cere “plata” pentru mobilizarea din iarnă și de la alegeri, Adrian Năstase “a sinucis” justiția cu ajutorul presei  înainte să fie pusă în aplicare iar cei doi Prostălăi  declară pe față că încalcă legea și Constituția fiindcă sunt acoperiți de “imunitatea” dată de popor la alegerile locale și, cu toate astea,  lovitura de stat este încă o surpriză pentru unii. In fine, dacă mai era vreun dubiu, scriitorul de scenarii politice anti-Băsescu,  Cristian Tudor Popescu, trage concluzia  că, ce vedem,  este o “lovitură de popor”, în felul ăsta deconspirându-se pentru că nu mai există nici un pericol, justiția nu se va mai ocupa de presa care atentează la siguranța statului și confirmând că lovitura de stat a reușit!

In timpul ăsta, Dreapta d-un pol,  împărțită în zeci de formațiuni și “creștinată”, crede că poate opune rezistență cu sloganuri doctrinare. De parcă asta e problema! România e mâncată de corupție, pentru Dumnezeu, nu de măsuri de stânga! Sutele de mii de asistați social ilegali, pensionați de șpaga bolii, angajați la stat corupți, săraci mituiți la alegeri  etc. sunt votanți plătiți de USL,  nu sunt convertiți la socialism! Nici un moment n-a fost vorba de doctrină în țara asta, tot timpul a fost vorba de corupție iar corupția e ambidextră! Ați văzut cum s-a “sinucis” Năstase la televizor, când cu stânga,  când cu dreapta, până i-a ieșit! Cu sloganuri gen “cei care simt de dreapta" (Andreea Paul) și neologisme care acoperă urechile copiiilor ca “irefutabil”(Mihai Neamțu) nu convingi pe nimeni că democrația e esențială! Nici cu “creștinismul” care miroase a lumânări de mort, mai ales pentru femei! “Pașoptiștii” zilelor noastre nu vor putea câștiga alegerile cu finețuri pentru că se vor bate cu Ponta-85 de pagini xeroxate și cu Antonescu-nici o limbă străină, nici o zi de muncă. Aștia din urmă vor fi votați până la moarte de “licențiații”  fabricilor de diplome, ăia care îngroașă numărul  votanților cu studii superioare cu care se laudă USL și televiziunile lor.

Ca să-și dea seama cu cine au de-a face, “pașoptiștii” trebuie să-i  întrebe pe cei sinceri, inclusiv  pe comuniști și securiști,  pe cine se baza comunismul și cine au fost și sunt beneficiarii ceaușismului! La fel trebuie să facă și cei ca Robert Turcescu,  care au fost induși în eroare de  șmecheri  vinovați  cu minciuna că  toți suntem de vină pentru c-a existat ceaușismul. Dar,  pentru că încă există, cine e de vină?

Apoi, dacă Mihai Răzvan Ungureanu   nu se antrenează pe brânci cu alții mai bătrâni și dacă nu este pregătit mental să  lupte ca gladiatorul, e mai bine să nu candideze, pentru că  va avea  effectul  antidotului  slab, va întări “boala”. CTP déjà s-a ocupat de el și l-a pocnit de cum a scos  capul iar de acum incolo, îl va bate cu sacii de nisip, ca să  nu lase semne, ca în beciurile Miliției și-l va face securist. Pentru că așa e el,  un domn, cum și Elena Udrea e o doamnă!  Ea își răscroiește pantalonii și fustele într-o anumită zonă iar el îsi pune ochelarii roșii.  Amândoi  vor să-ți intre-n ochi ca ștearsa  în costum de baie care s-apleacă  să-și scoată  nisipul dintre degete si se uită printre  picioare să vadă efectul!

P.S.  Primul lucru ce ar trebui făcut ar fi să se dea în vileag “sinuciderea” și pe cei care au pus-o la cale. In ceea ce privește faptul că suntem în Uniunea Europeană,  să nu-și facă nimeni gânduri că actuala Putere ar avea ceva împotrivă să nu mai fim, tocmai ne-au scos din rândul țărilor normale. Chiar dacă nu e prima lovitură de stat in Romania,  asta e chiar moartea, pentru că e pe față, la intimidare! Si pe fața lui Adrian Năstase, care ne-a privit în ochi și a rânjit ca să știm că el ne-a făcut-o!