duminică, 21 februarie 2021

Războiul Lașilor: bodyguarzii lui Arafat și incendiile lui Iohannis

 https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/psd-ul-sa-lase-vrajeala.html#more

Mai întîi, ca să nu uit, de la jumătatea lui martie vor încerca, din nou, să interneze forțat!  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2021/02/teorii-ale-conspiratiei.html 


Motto: Obliga-te-aș, și n-am cu ce! – Raed Arafat. Fiindcă, purtarea măștii în spații publice deschise e doar o… recomandare!

Bleah! Măcar, Clotilda are sînge-n instalație! Și-a luat bodyguard condamnat pentru crimă, a cucerit sectorul 1 cu japca, apoi a amenințat Poliția Locală că o curăță de “putregaiul din administrație”. E mai aprigă și rezilientă decît Fefeleaga și Victoria Lipan la un loc. Nu știm cît de des își spală catrința, fiindcă jegul nu pare s-o deranjeze, însă, în ciuda criticilor, gura deloc nu-i tace și nici gunoiul nu-i pute. Iar, ca să oblitereze privirile curioase, a transformat primăria în propriul castel, și s-a autoproclamat mecena artelor urîte. Dar utile, pentru că de acolo se poate inspira tot românul, ca să-și aleagă ce vrea să devie, după ce va ajunge Marele Vaccinat, adică după ce se va fi injectat în serie, timp de 4-5-7 ani și cîte sezoane îi va mai fi dat să trăiască, cu serul experimental, dar sigur. După Marele Ars, Marele Vaccinat va fi următoarea atracție turistică de la Muzeul Antipa.


Cît de interesant, domnule! Ce de punți peste timp! Renașterea (resetarea), Florența de Clotilde, Lorenzo de medici, la misère d’Europe (la propriu), toate în sectorul de lux al Capitalei. Dar, despre francezi și cît se spală ei, așteptăm să mai facă americanii un film!

Deocamdată, românii fac filmele cele mai bune și le transmit live pe internet.

“Silence is at least not denial and may be consent.” Herman Mellvile, The Confidence man  (Tăcerea, cel puțin, nu e negare și poate fi consimțire.”  https://freefrompress.blogspot.com/2021/03/acordul-prezumat-poarta-masca-arata-ca.html