marți, 25 august 2020

Războiul Lașilor. Niște Lepre

Războiul Lașilor. Purtatul Măștii e orientare sexuală?  https://freefrompress.blogspot.com/2020/09/razboiul-lasilor-purtatul-mastii-e.html 



Uite, ce spunea mai ieri, briefly, (23 July 2020), Directorul General OMS, și cum s-a tradus asta la noi: https://freefrompress.blogspot.com/2020/08/razboiul-lasilor_30.html 

Dar, mai întîi, oare ce conține dezinfectantul care stropește elevii prin tunelurile de intrat în școală, așa încît să omoare Sars-ul dar să nu îmbolnăvească copiii?
Și, pentru ca părinții și profesorii să fie, cît de cît, edificați ce se vrea de la ei, e bine de știut că se încearcă, printre altele, eradicarea gripei, în special, și a bolilor contagioase, în general. Dar, Barbarii Covidului nu vor să explice, omenește, acest lucru, pentru că sunt nebuni după controlul absolut, iar ăsta e momentul cel mai propice pentru ei.

https://www.britannica.com/science/leprosy - Lepra este o boală infecțioasă cronică, de care a auzit toată lumea, pentru că, după datele actuale, pare să existe de cînd lumea. Ce, poate, se știe mai puțin, e că lepra are drept cauză o bacterie înrudită cu bacteria care provoacă tuberculoza și că, în afară de oameni, singurele animale care fac lepră sunt armadillo (tatu) și unele maimuțe din Africa. În zilele noastre, este o boală perfect tratabilă, cu antibiotice, mai puțin, desigur, efectele mutilante ale bolii, care pot fi corijate, într-o oarecare măsură, chirurgical.

Fiind o boală degenerativă, cu efecte vizibile, n-a fost nevoie de raportări - calamitate făcute de vreun comitet de Ȋnalți Experți în domeniu, pentru ca infectații să fie etichetați, ostracizați și izolați în leprozerii. Adică, n-a costat nimic eticheta de “ciumații Europei” sau ai lumii. Pe vremuri era mai ieftin.