joi, 22 octombrie 2020

Alegeri parlamentare? De ce?

 


IDEI ptr. Politicienii români - https://www.euronews.com/living/2020/09/27/architect-builds-a-city-with-a-million-trees   “Italian architect Stefano Boeri has launched a global campaign to promote urban forestry.”



Ieri, a fost miercuri, Ora Plictiselii. Președintele a ieșit în conferință de presă. A fost un success, un pas înainte, fiindcă a făcut un triftong de data asta.

Altfel, e de mare uimire că personae onorabile, chiar de încredere, susțin această falsă democrație, alegeri în vremuri de alertă sanitară sine die. Nu înțeleg, de ce să mimăm democrația?

Mai ales că, noul PSD s-a transformat în Partidul Spital-Democrat și deschide listele electorale cu vreo opt doctori iar Partidul Nespălat-Liberal, alături de președintele lui, ne asigură că pandemismul va dura mult și bine, cît le va fi liderilor de trebuință.

De ce trebuie să mai votăm, atunci, o stare de fapt care oricum nu se sinchisește de statul de drept? Pentru a nu știu cîta reformă a statului, acum cu pnl-iști (niște resturi sunt și ăștia!), plus autostrada de la porția de hamsii, la Luna după cer?