joi, 16 aprilie 2020

Cutremur în România?




Unde a dispărut amenințarea de cutremur din România? Cumva, un cutremur ne-ar scăpa de criza coronavirus? Sau, măcar, ar scăpa-o de internare pe domnișoara care, înțeleg din emisiunea Bună, România! (B1 TV), reclamă pe rețelele de socializare că este ținută la spitalul Matei Balș, doar pentru că a fost testată pozitiv cu covid 19, asimptomatică fiind?

Unde se mai țin în spital asimptomaticii timp de o lună de zile, pe motiv că îi ferim pe alții să se infecteze? E anormal, în condițiile în care, la momentul ăsta, pot fi sute de mii de infectați cu coronavirus, fără să se știe, și asta peste tot în lume? Acei 8 din 10, care se vindecă singuri, mai au dreptul să se vindece singuri sau trebuie să fie “utili” medicinei?

Milioane de oameni mor, annual, în lume, din infecții intraspitalicești, efectul advers al medicamentelor sau malpraxis dar, ce să vezi, lumea a fost oprită în loc de unul din cele o sută de virusuri! Ştiința are “noi norme”. Ministrul sănătătii a spus că dacă mortul este pozitiv la coronavirus, atunci, indifferent cîte boli grave avea, trebuie declarat mort de Covid 19! Încă o dată: Trebuie!

Uite, eu știu pe cineva care era în vîrstă, avea mai multe boli, i s-a făcut o endoscopie superioară în spital, a fost trimis acasă, adus înapoi și diagnosticat cu clostridium dificille (o să povestesc altă dată interacțiunea horror doctor-aparținător) și iar trimis acasă, doar ca să moară. De ce credeți c-a murit omul? De stop f… cardio-respirator! Înțelegeți?!