duminică, 21 februarie 2021

Războiul Lașilor: bodyguarzii lui Arafat și incendiile lui Iohannis

 https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/psd-ul-sa-lase-vrajeala.html#more

Mai întîi, ca să nu uit, de la jumătatea lui martie vor încerca, din nou, să interneze forțat!  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2021/02/teorii-ale-conspiratiei.html 


Motto: Obliga-te-aș, și n-am cu ce! – Raed Arafat. Fiindcă, purtarea măștii în spații publice deschise e doar o… recomandare!

Bleah! Măcar, Clotilda are sînge-n instalație! Și-a luat bodyguard condamnat pentru crimă, a cucerit sectorul 1 cu japca, apoi a amenințat Poliția Locală că o curăță de “putregaiul din administrație”. E mai aprigă și rezilientă decît Fefeleaga și Victoria Lipan la un loc. Nu știm cît de des își spală catrința, fiindcă jegul nu pare s-o deranjeze, însă, în ciuda criticilor, gura deloc nu-i tace și nici gunoiul nu-i pute. Iar, ca să oblitereze privirile curioase, a transformat primăria în propriul castel, și s-a autoproclamat mecena artelor urîte. Dar utile, pentru că de acolo se poate inspira tot românul, ca să-și aleagă ce vrea să devie, după ce va ajunge Marele Vaccinat, adică după ce se va fi injectat în serie, timp de 4-5-7 ani și cîte sezoane îi va mai fi dat să trăiască, cu serul experimental, dar sigur. După Marele Ars, Marele Vaccinat va fi următoarea atracție turistică de la Muzeul Antipa.


Cît de interesant, domnule! Ce de punți peste timp! Renașterea (resetarea), Florența de Clotilde, Lorenzo de medici, la misère d’Europe (la propriu), toate în sectorul de lux al Capitalei. Dar, despre francezi și cît se spală ei, așteptăm să mai facă americanii un film!

Deocamdată, românii fac filmele cele mai bune și le transmit live pe internet.

“Silence is at least not denial and may be consent.” Herman Mellvile, The Confidence man  (Tăcerea, cel puțin, nu e negare și poate fi consimțire.”  https://freefrompress.blogspot.com/2021/03/acordul-prezumat-poarta-masca-arata-ca.html

Din seria, Jandarmii și Protestatarii anti-mască, uite care e poziția oficială a jandarmeriei de sub fundul lui Arafat:  „În urma refuzului repetat al persoanei de a prezenta datele necesare în vederea legitimării și de a respecta recomandările făcute cu privire la portul măștii sanitare de protecție pe timpul unei adunări publice, jandarmii…” au condus persoana la secție ca s-o identifice și amendeze.

Deci, uite ce fac șmecherii ăștia! Pun în aceeași frază refuzul persoanei de a se legitima (legitimarea, firesc, este obligatorie), cu respectarea unei “recomandări” și insinuează că amîndouă sunt sancționabile din punct de vedere legal. Asta ne aduce aminte de un alt caz, cînd milițienii care apără pandemia au întins de o fată care nu purta mască pe stradă. Purtătoarea de cuvînt de atunci, a ținut morțiș să precizeze că fata a fost încăibărată de milițieni fiindcă a vrut să fugă, în nici un caz pentru mască. Fiindcă legea nu permite! Evident, fata a dat să fugă tocmai pentru că nu purta mască, sau n-o ținea pe nas, nu că era suspectă de altele.

În cazul pensionarului militar, lucrurile au stat după cum urmează, chiar din spusele comunicatorilor acestei instituții din cadrul statului parallel cu Constituția și legile (reale) ale țării: jandarmii lui Louis de Funès, după ce i-au atras atenția omului, fără succes, la mitingul anti-mască, să-și pună botniță, i-au luat urma pe-nserat și l-au atacat – legal, după capul lor, deși omul purta mască în momentul cînd a fost ambuscat – ca să-l învețe minte. Ăștia, nu mă îndoiesc, sunt instruiți special să procedeze așa, chiar de către cei care vor să instituie noua orînduire.

https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/democratia-de-spital-duba-si-pulan.html

Adică, ce fac ei? Așa cum au sugerat niște doctori pandemiști (susținuți de ciumăfaiele tv), masca trebuie să devină “normă socială”, însă, adevărul e că încalcă drepturile omului, prin urmare, le revine jandarmilor și polițiștilor “curajoși” sarcina de a impune cu forța, ceea ce nu se poate impune legal. Pe ideea, că status quo-ul pandemic va cîștiga războiul cu democrația și învingătorii vor scrie istoria. Și vor scăpa de pușcărie.

Deci, nu e de mirare că, de la bătrînica mioapă și dezorientată în spațiu și timp, trecînd prin mîinile forțoase ale tinerei care vindea ghiocei și pînă la pensionarul military de ieri, toți bodyguarzii lui Arafat au avut nevoie de întăriri. Forțele de ordine și-au pierdut forța și respectul în fața civililor, de cînd servesc o persoană și nu legea, iar de-acum încolo o să ne batem ca chiorii.

Întotdeauna m-am întrebat de ce-ar vrea un doctor (mai ales unul care lucrează în zona palpitantă a urgențelor) să fie șef de echipă la pompieri.

Acum se vede de ce: pentru că ego-ul lui frustrat are nevoie de întăriri, de-aia, tot așa cum Iohannis a avut nevoie de doi contracandidați defectori și un incendiu. Apropo, face și Ponta un act de curaj și ne spune cu ce-a fost amenințat dacă nu lasă puterea din mînă, în favoarea guvernului meu?

Nu de alta, dar, dintre toți candidații de la ultimele alegeri, V. Ponta a fost cel mai atacat, de parcă era gata-gata să spargă topul intrării în Parlament. Un post de televiziune l-a ținut în serial, cît a fost campania electorală de lungă. Știți că, noi aici, nu iertăm pe nimeni, zicem de toți… Dar astăzi, la cererea telespectatorilor, Ponta și Ghiță, ep. cincizeci. Așa ne introducea jurnalista în lumea infractorilor politici, din care, de peste treizeci de ani, au fost selectați mai puțin de zece să facă potecă la DNA și pușcărie. E normal! Cînd te uiți în jur, îți dai seama că nici nu s-a furat atît de mult! Dar, bine că l-am mai încălțat o dată pe I. Niculae! M-am săturat eu cîtă pușcărie a făcut ăsta! Și e printre puținii care au și pregătire în domeniul de activitate al întreprinderii pe care au preluat-o. De la stat, desigur, dar cîți au mai ținut, în viață, astfel de companii?  

În final, mai spun o dată, pentru cine se face că uită: nici un “comandant” al țării ăsteia, care a încercat să ne pună piciorul pe gît, n-a ieșit din funcție altfel, decît călcat în picioare sau cu picioarele înainte.

Precizare: Fiindcă tot suntem duși cu vorba în legătură cu revenirea la normalitate. Atunci cînd preconizați, va fi prea tîrziu, pentru că atunci, pandemia o să vă scoată pe voi, nu voi o să ne scoateți pe noi din pandemie!



 

“… Legii 61/1991 *republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice” https://www.national.ro/news/batran-pus-la-pamant-de-jandarmi-si-incatusat-pe-strada-barbatul-vrea-sa-depuna-plangere-penala-pentru-tentativa-de-omor-video-712374.html



“Prestațiile ulterioare ale divei graseiante m-au convins că, în ciuda copacului ei genealogic și aristocratic, nu e decît o versiune francofonă a unei negustorese jmechere din Obor sau…”  https://www.cotidianul.ro/scrotild-armand-contesa-de-glazvand/

https://playtech.ro/stiri/clotilde-armand-a-demascat-coruptia-din-politia-locala-sector-1-e-ireal-ce-fac-politistii-platiti-din-bani-publici-271072

https://www.cotidianul.ro/ministerul-educatiei-poate-sa-echivaleze-diploma-nu-adeverinta-lui-voiculescu/



În sensul ăsta, am o propunere. Poate că, în Planul Național de Redresare și Reziliență ar trebui să cuprindem, mai degrabă, exerciții de simulare a dezastrelor, unde românii să se salveze singuri în timp ce Arafat și eroii din dotare să stea pe margine. Ar scăpa mai mulți.  https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/planul-national-de-redresare-si.html#more



“Deşi testul spune că nu a dezvoltat anticorpi, medicii l-au asigurat că este protejat împotriva virusului.”  https://www.cotidianul.ro/doua-doze-zero-anticorpi/



„Deci dacă v-ați gândit că am părul alb, vă mai repet o dată. Sunt ofițer al Armatei Române în rezervă și dacă vreți să ne batem, ne batem, nicio problemă, aici…”  https://www.national.ro/news/batran-pus-la-pamant-de-jandarmi-si-incatusat-pe-strada-barbatul-vrea-sa-depuna-plangere-penala-pentru-tentativa-de-omor-video-712374.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu