marți, 16 februarie 2021

Ca să nu murim proști, dacă tot trăim ca proștii

Să vină “minerii”! https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/planul-national-de-redresare-si.html


Starea asta de alertă e mai mult o lovitură de stat, decît altceva!

Excelent – “Indiferent cât de mult s-ar reduce numărul de îmbolnăviri, guvernul nu poate renunța la pandemie. Este rațiunea acestuia de a fi. Fără îmbolnăviri, ar trebui…”  https://www.national.ro/politica/alba-neagra-cu-pandemia-711888.html

Despre vaccinare doar atît: vaccinarea nu va aduce înapoi libertatea! Vaccinarea asta va aduce alte și alte vaccinări. Așa cum starea de alertă a dus la alte și alte stări de alertă. Purtarea măștii în spații închise a dus la generalizarea acestei impuneri, pînă la situații absurde, cum ar fi pe pîrtie, la propria cununie civilă etc. Libertatea nu va veni decît dacă, prin lege, vor fi scoase la lumină legăturile de afaceri ale cartelului politico-mediatic cu Big Farma. Adică niciodată!

Cel mai mult adevăr despre acest coronavirus, Sars-Cov-2, a fost spus înainte de declanșarea oficială a pandemiei.

După, n-a fost altceva decît proastă comunicare (exagerări, minciuni sfruntate și obrăznicii), adică bani aruncați la gunoi, iar eficiența acestei comunicări este comparabilă cu protecția pe care o oferă purtarea măștii. Dacă-mi spui mie că permiți furnicarul din mall-uri, pentru că e în regulă, masca îi protejează pe înghesuiți… Ȋmi voi fi făcut eu vaccinuri (nu polivaccinuri!) dar nu așa de multe încît să cred în alungarea bolii cu purtatul măștii. Apropo de vaccinare, asta nu m-a scutit să fac mai multe pojar-uri decît nevaccinații și chiar un oreion oribil. Însă, nu mi-am pierdut încrederea pe-atunci, fiindcă nimeni nu e standard pentru alții și doar proștii îi măsoară pe ceilalți după mintea lor. Dar, ce se-ntîmplă de un an încoace…

A fost ca atunci cînd am văzut primul documentar despre un criminal în serie care noaptea omora femei și, în restul timpului, mergea la serviciu, își petrecea timpul cu familia, fără ca nimeni să bănuiască ceva. De atunci, mă uit întruna la astfel de documentare, ca să știu.




Însă, acum, a fost un pic diferit. Am văzut un science-fiction, știam că e science-fiction, dar nu bănuiam că, noaptea, personajele după micul ecran pun la cale să ne atragă în filmul lor și să transforme ficțiunea în adevăr sau în “realitate oficială”.

Deci, purtarea măștii în mall-uri supra-aglomerate e doar de dresaj. Adică, dacă acceptați “botnița”, aveți voie la mall! Să se obișnuiască vita să fie dusă de funie!


Despre Ministerul Adevărului

Foarte bun, nimic nu i-a scăpat. Cel mai bun interviu! https://www.mediafax.ro/editorialistii/interviu-specialistul-in-comunicare-antonel-neculai-in-dialog-cu-adrian-onciu-doar-cei-aflati-la-putere-isi-rezerva-dreptul-de-a-spune-care-este-adevarul-19919731#new_tab (Antonel Neculai, specialist în comunicare, ne comunică acum din SUA)

Vaccinarea e inutilă din punctul de vedere al opririi pandemiei  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2021/02/vaccinarea-e-inutila-din-punctul-de.html

https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/tulpina-noua-de-manneken-pis.html#more

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu