joi, 11 februarie 2021

Cu scroafa cu purcei pe Titanic Vax

https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/tulpina-noua-de-manneken-pis.html


Mai întîi, pentru cine nu știe, e ușor să cultivi căpșuni, mai ales dacă ești un algoritm.

Știm asta, pentru că fermierii din China s-au concurat între ei, unii folosind inteligența artificială, alții brațele și experiența iar rezultatul, cantitativ, a fost cu 196% mai mare în defavoarea culturilor tradiționale.

Despre calitate, nu vorbește nimeni dar, ce mai contează, cîtă vreme îi zici Agricultură Smart…

Deci, pentru Dumnezeu, sau în numele Coronavirusului: dacă vreți ca scroafa să fete numai 4 purcei, inventați un algoritm, n-așteptați să vă dea Câțu înapoi legea care lăsa fătarea la liber! Dacă nu, dărîmați guvernul, creșteți cocoși de munte, schimbați identitatea scroafei, inventați universuri paralele etc., numai nu așteptați ca viața să se întoarcă la normal!

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2021/02/vaccinarea-e-inutila-din-punctul-de.html#more

Am văzut că, inclusiv actorii, se lasă duși cu vorba de așa-zisa relaxare și ne povestesc ce greu e cu măștile la repetiții, ce puțini spectatori etc. Nț! Trebuie să inventați altceva! Scenariu 3D, în care să rămîneți înțepeniți în colțurile scenei, distanțați fizic și social, în timp ce povestiți cum ar fi trebuit să vă mișcați (purtați) dacă virusul n-ar fi existat. Procurați-vă mai multe seturi de măști, cu mesaje care să înlocuiască formele vechi de comunicare, interzise acum. La fel, scenografii și chiar spectatorii vor trebui să se adapteze, fentînd restricțiile fără să le încalce, fiindcă acestea nu vor dispărea niciodată.

Asta nu e relaxare graduală, ce se întîmplă acum. E o fierbere, la foc mic, ce va mai dura ani de zile. Apropo, austeritatea de anul ăsta e voucher de vacanță, pe lîngă ce-o să fie la anul!

Nu așteptați nimic de la autorități, fiindcă ăsta nu e govern, parlamentarii nu sunt aleși, în realitate, de cei care i-au votat, pandemiștii nu sunt doctori, ci factori de decizie care iau hotărîri pe bază de algoritmi. Mori sau trăiești funcție de un calcul mathematic.

De aceea, fiecare ar trebui să-și facă algoritmul lui sau al grupului din care face parte.

Decolteul din ce în ce mai larg, masca și plînsetele nu vor mai deschide pizzeriile vreodată. Nici măcar timpul nu le va mai deschide. Trebuie inventat ceva cu totul nou, care să-i ia prin surprindere pe pandemiști, altfel vom muri de foame sau vom primi alimente reciclate!

Panourile solare, care sunt o prostie absolută, vor ocupa tot terenul bun de cultivat (în numele salvării planetei) și vor produce un scuipat de energie. Sunt absolut ineficiente dar, cînd eficiența se măsoară după algoritmii liberi din creierașul Gretei, chiar și “criza alimentară” – altfel, mult trîmbițată de nebunii care previzionează crizele pe care le provoacă ei înșiși – e bună, fiindcă, Agricultura Smart, aia pe bază tot de algoritmi, va fi îngurgitată cu mai multă poftă decît șoriciul de porc proaspăt perpelit la foc de lemne, pe zăpadă.

Întocmai ca și aplicațiile smart care te vor urmări pînă la moarte, fiindcă virusurile trăiesc mai mult ca noi!

Și, orice o fi la alții, la noi va fi și mai rău. Vedeți că noi avem în continuare drepturile suspendate (luați-vă gîndul de la ele!) și un nenorocit de protocol medical care, cel mai probabil, numai anul trecut (statistica din noiembrie 2020) a omorît peste zece mii de români. Iar Ciolacu (PSD) vorbește împăciuitor despre ce bine ar fi ca toți nenorociții din politică să se înțeleagă, pentru un așa-zis proiect de țară. Ca și cînd nici n-ar fi băgat de seamă că Arafat tocmai a prelungit, aiurea, starea de alertă, că astăzi numărăm vreo cinșpe morți “salvați” din incendiul de la Balș și că s-a pornit campania de covid pentru reînchiderea școlilor abia deschise.

În încheiere, vreau să fac o observație vizavi de lait-motivul analist care spune că românii se duc la fund ca Titanicul, cu orchestra cîntînd ca și cînd nimic nu s-ar întîmpla. Nici vorbă, muzica de la noi e… de un așa prost gust!

https://www.weforum.org/agenda/2020/04/governments-must-build-trust-in-ai-to-fight-covid-19-here-s-how-they-can-do-it  Ȋncă din 21 Apr 2020. În esență, se spune că, pe măsură ce criza se prelungește (de unde știau ei asta atunci?), oamenii vor fi tot mai dispuși să renunțe la drepturile civile, ca să lupte cu coronavirusul.

Scurt și cuprinzător - “Și, în particular, Green Deal-ul care va revoluționa lumea, dar va sărăci pe cei mai săraci.”  https://romanialibera.ro/opinii/ce-ascunde-afacerea-green-deal-836750

“Strawberries can be easy to grow – especially, it seems, if you’re an algorithm.

 

When farmers in China competed to grow the fruit with technology including machine learning and artificial intelligence, the machines won, by some margin.

 

Data scientists produced 196% more strawberries by weight on average compared with traditional farmers.”  https://www.weforum.org/agenda/2021/01/pinduoduo-agriculture-competition-farmers-technology/

 

“O amăgitoare compensație, dar care are o anumită eficiență, aceea de-a inhiba revolta, resentimentul social.”  https://romanialibera.ro/opinii/corectitudinea-politica-sau-tirania-cu-blandete-836045

«În cazul unei persoane care are deja imunitatea activată şi căreia i se administrează vaccinul care o activează și mai mult, este posibil ca după un interval de timp rezonabil, acea persoană…”  https://psnews.ro/un-specialist-in-boli-infectioase-din-italia-vaacinarea-celor-care-vindecat-de-covid-ar-putea-fi-inutila-484253/

„Toate decesele sunt legate de acest vaccin”, a transmis, sâmbătă, Agenţia Medicamentelor din Norvegia  https://psnews.ro/in-norvegia-creste-numarul-deceselor-in-randul-persoanelor-in-varsta-de-peste-75-de-ani-vaccinate-anti-covid-483963/

În curînd, va fi greu de dovedit cine l-a avut și cine l-a primit. Pe acest coronavirus.  https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/crima-perfecta.html#more

“Tot ce le-ar rămâne de făcut națiunilor ar fi să-și deschidă frontierele și să se supună.”  https://www.cotidianul.ro/destinul-temelor-lui-donald-trump/

https://evz.ro/ucide-9999-din-virusuri-germeni-si-bacterii.html

https://antipresa.blogspot.com/2021/01/am-murit-de-covid-pisalogie-inversa.html#more

https://freefrompress.blogspot.com/2021/01/primul-erou-actorul-bogdan-stanoevici.html#more

https://antipresa.blogspot.com/2021/01/amintiri-din-viitor.html

https://antipresa.blogspot.com/2021/01/ce-se-va-intimpla-cu-copiii-privati-de.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu