miercuri, 7 aprilie 2021

Relaxarea lui Câțu și Arafat: post-mortem

Broasca fiartă ar putea fi îmbrăcată și-apoi îngropată

Mai întîi, o știre împroșcată și măturată de pe micile ecrane. Covidul, zice pandemista TV, a luat viața unui copil. Însă, surpriză! Copilul avea mai multe co-morbidități foarte grave, dar a fost diagnosticat și cu covid, deci oricare dintre aceste boli ar putea fi cauza decesului, zice, cinstit, medicul intrat prin telefon.

Nu de alta dar, n-ar trebui să ne lăsăm duși de valul sau cocoașa pe care o face acum presa, punînd un picior și-n luntrea poporului, a poporului mort, printr-o campanie de binefacere în favoarea decedaților.

Vezi, Doamne, Comandantul Arafat și alte personaje positive din comandamentul țării ar fi semnat deja un accord, la cererea cultelor religioase, de a îmbrăca mortul de covid și a-i face o slujbă, în loc să-l arunce-n groapă ca pe un cîine comunitar, ca pînă acum. Așa relaxare, numai Câțu, Iohannis și Arafat puteau să producă, în paralel cu rînduiala pentru vii, care prevede că dreptul la muncă în Horeca este condiționat de vaccinare, la fel dreptul la învățămînt sau dreptul la respirare.

Îți dai seama, ce ofertă! Acceptăm să fim omorîți (de covid, de vaccin, de amorul killer-ului de spital) dar, cel puțin, nu ne aruncați în pielea goală pă lumea ailaltă și, dacă tot sunteți așa de buni, poate ne cîntă și-un popă la cap, lîngă o lumînare călăuzitoare fiindcă, cine știe, dac-o mai fi ceva și după moarte, am vrea să ne putem orienta pe întuneric.

https://freefrompress.blogspot.com/2021/04/pol-pot-prelungit-starea-de-alerta.html#more

Este R. Arafat un străin? Covid Akbar!  https://freefrompress.blogspot.com/2021/04/este-r-arafat-un-strain-allahu-covid.html#more

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu