miercuri, 7 octombrie 2020

O nouă religie? Cum să nu!

"When tyranny becomes law, resistance becomes duty"  https://www.ndtv.com/world-news/we-do-not-consent-thousands-defy-covid-19-curbs-during-london-anti-lockdown-rally-2301533


Pe negru? Desigur! Negrul e din nou la modă.


Calendar Demascator

16 -17 nov. - Sf. Mamă și Sf. Copii, victimele de pe Str. Miorița, nr. 8, sacrificați, preventiv, pe altarul noii curățenii mondiale. Lupta a început tot la Timișoara. Mama și copiii au fost gazați, nici n-au știut ce i-a lovit. În aceeași perioadă, cu ajutorul unei campanii TV, mai multe școli din București au fost curățate de varicelă și mai mulți elevi au ajuns la spital. Totul pentru o cauză bună, se poate presupune, ca de obicei, că au fost milioane de salvați. 

9 martieSf. Supradiagnosticat, cu un cancer fals, victimă a campaniei de conștientizare: “crede și nu cerceta”. A fost iradiat de 56 de ori, după care a aflat că a fost o eroare (oroare) medicală, a intentat process, a cîștigat în primă instanță și, într-un final, epuizat, a făcut un AVC și-a murit. Prin sacrificiul lui, a deschis ochii oamenilor asupra diagnosticării abuzive.

16 martie – Comemorăm uciderea libertăților individuale. Debutul campaniei de dezinsecție națională. Puterea absolută a deratizării a fost preluată de către un Grup de Experți, cu originea în întuneric. Pogromul a fost intermediat de bestia politico-mediatică și, cu această ocazie, s-a instaurat, prin lege, internarea abuzivă. Partea bună e că, de-atunci, în fiecare miercuri, la ora 18, sărbătorim Ora Plictiselii.

30 iulie – Sf. Libertate de conștiință care a pierdut lupta cu Sf. Salvatori. Intre 28 și 30 iulie, zile nefaste pentru cei care nu cred în Supereroi, superboli, supranormal și noile supervalori de turmă.

Salvatorii medicali sunt entități fantomatice, precum coronavirusul nou (un doctor, nu altcineva, a spus că virusul ăsta parcă-i o fantomă) și nu se activează dacă nu crezi in ei. Ba, chiar, din contră, se transformă în vampiri de energie și te decompensează, dacă nu te-nchini lor și nu-i recompensezi.

Prin sacrificiul ei, Sf. Libertate de conștiință a demascat sadismul din Cultul Pandemiștilor, care conducea lumea. În anul de grație 2020, autoritățile și-au pierdut valoarea, astfel că, s-au făcut a nu vedea postarea de pe facebook, care, în vremuri normale, s-ar fi lăsat cu demiteri și cătușe.

25 iulie – Sf. Încredere în autorități, care a pierdut lupta cu 112. E o sfîntă copil, victima traficului de minori în scop sexual și pedofiliei, infracțiuni protejate, tacit, în Landul RO. Această sfîntă a demascat tributul, în viu, plătit de țara România către bordelurile din lumea numită civilizată, sadismul și apetitul pentru viol al autorității.

25-26 iulie, zile nefaste. În această zi, dacă te-ntreabă un polițist “De ce ți-e frică?” e posibil ca acela să fie cel care-ți pecetluiește soarta. E ziua în care să n-ai încredere în nimeni, mai ales în cei care nu-ți dau de bănuit sau în care te-ai încrezut dintotdeauna.

Exact ca și Sf. Libertate de conștiință, Sf. Încredere în autorități a avut parte de salvatori fantomatici – aici, din poliție – care nu credeau că trebuie salvată. Ba, din contră, credeau că cineva trebuie să se sacrifice.

La fel ca în cazul primei victime, nu se va face niciodată dreptate.

În Landul RO, dreptatea și adevărul (pe care oamenii vor începe să le pretindă în curînd) umblă cu capul spart, ca și coronavisul ăsta nou-normal, care-a dat din tulpini vechi.

Aici, nu contează în cine crezi sau în cine nu crezi, contează cine dictează!

27 sept. - Sf. Cameră de supraveghere din camera securizată, care a pierdut lupta cu fraudarea alegerilor. Entitate spectrală, aproape vie, avînd în vedere că celelalte camere de supraveghere din secția de votare sector 1, București, erau moarte, de-a dreptul. Fantomatică, pentru că Aleasa, care nu voia cu nici un chip să se renumere voturile, spune că nu trebuia să funcționeze. Sau, cel puțin, că așa i s-a spus.

Îi aducem un omagiu pentru că, Sf. Cameră de supraveghere din camera securizată ne-a dovedit că democrația e o iluzie. 

Nici vorbă! - ://freefrompress.blogspot.com/2020/10/alegeri-parlamentare-pe-6-decembrie.html

12 ian. 2020 – Avem Primul erou în lupta pentru eliberarea de sub jegul pandemist. Actorul Bogdan Stanoevici a murit în urma infectării cu nosocomiala clostridium (probabil clostridium difficile), după ce fusese internat pe motiv de pozitivare la Sars-Cov 2, de care se vindecase între timp.  https://freefrompress.blogspot.com/2021/01/primul-erou-actorul-bogdan-stanoevici.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu