marți, 5 februarie 2013

CONSTITUTIA ROMANIEI




Revizuită în 2013. PROPUNERI

Articolul1 –STATUL ROMAN
1) România este stat național, suveran față de legile Europene, divizat în ginte și triburi, funcție de baronii formați după 1989.
2) Forma de guvernământ a statului este SUBPRESAPOLITICA, un fel de republică a pluralismului monarchic în care încap oricâți regi, împărați, baroni și puterea Presei la un loc.
3) România este un stat de drept și democratic numai în spiritul “tradiției” și cutumelor păstrate cu sfințenie din communism și dezvoltate în conformitate cu idealurile Asociațiilor de revoluționari. Este și un stat social care asigură veniturile celor ce votează la chemarea presei, a partidelor și a liderilor de sindicat, aceștia asigurând pluralismul politic de fațadă. Ceilalți cetățeni nu vor fi reprezentați în Parlament. Demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor vor fi la latitudinea Presei iar dreptatea,  pentru politicieni și clientela lor, va fi împărțită de către Parlamentul României.
4) Statul se organizează potrivit principiului Parlamentului Suprem: Parlamentul face legile deci tot el este cel mai în măsură să spună ce e legal și ce nu! – în cadrul democrației originale fondate de Ion Iliescu.
5) In România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este facultativă și ocazional, când poporul o cere la îndemnul presei, poate fi suspendată.

 

ARTICOLUL 2-SUVERANITATE
1) Suveranitatea națională aparține poporului român, care o exercită prin organele sale representative- Presa și Biserica- prin talk-show-uri și adunări generale la moaște dar și prin alegeri libere și corecte din punctul de vedere al atingerii scopului, atunci când sondajele de opinie și presa o cer și prin referendum, de care se va ține cont sau nu din același motiv.
2) Nici un grup și nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu, de aceea e nevoie să convingi poporul să voteze, cu orice preț, pentru ca “puterea” să fie legitimă!

ARTICOLUL 3-TERITORIUL
1) Teritoriul României este inalienabil-articol dedicat lui Laszlo Tokes.
2) Frontierele țării sunt consfințite prin lege organică și păzite cu strășnicie de vameși politici, din care cauză, aderarea la Shengen ar fi ca o cedare de suveranitate.
3)Teritoriul este organizat sub aspect administrativ sub formă de teritorii controlate de interlopi și/sau baroni și din alte unități administrative mai puțin importante cum ar fi judetele, orașele și comunele.
4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine, colonizarea se va produce treptat odată cu deportarea românilor nemulțumiți în străinătate.

ARTICOLUL 4- UNITATEA POPORULUI SI EGALITATEA INTRE CETATENI
1) Statul are ca fundament unitatea poporului român și solidaritatea cetățenilor săi. In acest sens poporul va ieși în stradă să-i apere pe politicienii penali de justiție și se va solidariza, donând bani, cumpărând un km din brâul Maicii Domnului și alte asemenea, pentru construirea de biserici și propășirea preoțimii.
2) România este patria comună și indivizibilă a tuturor cetățenilor săi- cu excepția românilor din străinătate al căror vot nu se pune, fără deosebire de rasă, de naționalitate, de origine etnică- cu excepția acelor maghiari care se simt jigniți când li se spune că România e patria lor-de limbă-indiferent cât de prost e vorbită la televizor, de religie-atunci când presa nu instigă gloata credincioasă să meargă cu bâta la mort, de opinie-dacă n-ai nimic împotrivă, de apartenență politică-dacă te pliezi perfect pe tandemul mogul media-politică, de avere-dacă ai făcut-o cu statul sau ai renunțat la ea cedând drepturile litigioase mafiei imobiliare și latifundiare sau de origine socială-conform tradiționalului: unii sunt mai egali decât alții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu