joi, 2 martie 2023

Se împlinesc 20 de ani de marketizare a bolilor, Non-Stop. Cancer e vedeta ştirilor

Precizare: Fiecare dintre cei care s-au expus public – sincer, fără ipocrizie – spunînd adevărul, contestînd măsurile aberante, chiar criminale, ale fanaticilor…  https://freefrompress.blogspot.com/2023/03/spalati-va-pe-miini.html#more

Se împlinesc 20 de ani de marketizare a bolilor, Non-Stop. Cancer e vedeta ştirilor



miercuri, 9 martie 2016 - Dl. Morbos. 8 Martie. Ziua femeii IV  

D-na Morbosa nu fusese nevoită niciodată să fie frumoasă, slavă Domnului că prinsese vremurile sexi, dar în ce privește viața intimă urmărise cu atenție toate indicațiile și dojenile adresate femeilor în presă… https://antipresa.blogspot.com/2016/03/dl-morbos-8-martie-ziua-femeii-iv.html


Vînzarea de boli a început încă din anii”90 dar, de la o vreme, a căpătat accente demente. Pandemia, acest “ajutor divin” picat din laborator în poala stăpînilor genomului uman, a fost doar un intermezzo, între diagnosticarea la hectar şi diagnosticarea la global.

joi, 5 aprilie 2012

CANCERUL IN PRESA

CANCER PRESS

 

În multe ziare se recomandă chiar 6 cești de cafea pe zi!

Ameninţările de presă sunt de mai multe feluri: de vreme rea, de sfarşitul pămantului, de cutremur, terrorism, asteroizi, explozii solare, alinierea planetelor, întreţinerea iarna, apocalipsa şi, binenţeles, cancerul care este o ameninţare mai frecventă decat cea meteo.

Practic, nu există zi în care acest cuvant să nu apară în ziar, într-un context sau altul adică inclusiv în articole care nu dau de bănuit.

De exemplu, în Gandul, în articolul din 14.02.2012, “De cate ore de somn are nevoie un adolescent. STUDIU”. In afară de faptul că, în astfel de studii, cercetătorii se contrazic pe ei înşişi, în cazul de faţă - adolescentul nu mai are nevoie de 9 ore de somn cum se credea ci doar de 7 - aşa-zisul studiu sare din titlu şi proferează ameninţări şi la adresa adulţilor. Astfel, în cazul bărbaţilor care dorm puţin şi sexul e mai puţin, pe cercetători îi freacă grija mult de treaba asta, iar în cazul femeilor care dorm puţin, “combinat cu un stil de viaţă pasiv”- asta ca să relativizeze rezultatul aşa-zisei ştiinţe, poate cauza cancer, inclusiv mamar.



http://inteleptul-satului.blogspot.ro/2013/05/cancerulpoate-fi-invins-preluat-de-pe.html 

Sigur, presa o să spună că există un mare interes din partea publicului. Normal că există, doar vuieşte lumea de campanii de promovare a bolii, campanii plătite cu sume enorme, şi a aşa-zisului tratament care îi “vindecă” pe cei care luptă cu boala, gandesc pozitiv şi îşi doresc foarte mult să se facă bine. Fiind un interes enorm financiar, ştirile pe această temă din toată presa sunt făcute ca să ameninţe, nu să fie de ajutor. Asta pentru că sceleraţii care au modificat natura nu vor să înlăture adevărata cauză a acestei maladii care ar fi, după părerea lor, “progresul”, un termen generic pentru prostia criminală a Creatorilor lumii noi. De fapt e vorba de “strictly business” adică să aibă fabricile de medicamente şi toţi cei implicaţi, clienţi şi, desigur, despre control prin frică.

 

O ieșeancă deține SECRETUL VINDECĂRII CANCERULUI, fără să fie medic! 

"Potrivit acestuia, chimioterapiile distrug măduva hematoformatoare, iar organismul este pus în situaţia de a nu se mai putea apăra.

Teofil Lung a adăugat că citostaticele sunt medicamente din care se câştigă "foarte mult", fiind cele mai scumpe de pe piaţă, iar unii medici "din asta trăiesc".
"Unii din asta trăiesc, îi trimit pe pacienţi să facă şedinţe de chimioterapie, chiar dacă nu e cazul, sunt afaceri extraordinare. Nu există tumoare pe lumea asta, şi este dovedit histopatologic, care să fie tratată cu chimioterapie şi să dispară. Nu am văzut asta în 40 de ani de carieră”, a afirmat Teofil Lung."

http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-ieseanca-detine-secretul-vindecarii-cancerului-fara-sa-fie-medic-1024081.html

 

Altfel, cui ar putea să-i fie util să afle dintr-un articol că aspirina face bine apoi, cateva săptămani mai tarziu, că aspirina face mai mult rău decat bine[1] pentru ca, două luni mai tarziu, să afle că aspirina ar putea preveni cancerul iar, în final, să se tragă concluzia în felul următor: “Totuşi, experţii avertizează că nu există încă dovezi suficiente pentru a recomanda aspirina pe post de tratament împotriva cancerului.”[2]

Dar, ce favorizează sau reduce riscul apariţiei acestei boli associate cu progresul? Carnea roşie, e clar, tot conform acestor studii, predispune la cancerul de colon. De parcă omul consumă carne roşie de cand au devenit ăştia oameni de ştiinţă![3]

Există, totuşi, scăpare, se spune, avem alimente care previn apariţia cancerului: ţelină, morcov, ulei de măsline, ardei verde, cimbru, ceai de muşeţel, mentă, rozmarin, linte, fasole, fructe, legume crucifere (broccoli şi conopidă).[4] Sau, nu!



Un alt studiu[5] anunţat de Romania Liberă sub titlul: ŞOCANT. Cartofii şi cerealele integrale pot cauza cancer de sân. Vezi de ce, ne spune că legumele şi fructele conţin Cadmiu, substanţă care se găseşte în îngrăşăminte şi reziduurile terenurilor agricole. Cadmiul ca şi alcoolul ar face parte dintre produsele care imită estrogenul care, se pare, favorizează cancerul de sân şi endometrial. De parcă estrogenul şi alcoolul la femei au apărut în “era progresului”! Dar, dacă zic ei: “Legătura dintre consumul de alcool şi cancerul de sân nu poate fi încă explicată de experţi, dar la mijloc ar putea fi tot estrogenul.

„Estrogenul stă la baza multor cazuri de cancer de sân, iar alcoolul ar putea să crească nivelul acestui hormon în sânge", explică medicul Holly Phillips.”  Şi, ca să fie mai convingător, berea şi vinul sunt făcute răspunzătoare şi de cancerul oral şi chiar modifică ADN-ul într-un articol[6] din Gandul. Asta după ce, la un moment dat, s-a scris că vinul roşu “previne şi ţine sub control cancerul mamar”[7] 

De altfel, această formă de cancer e preferata ştirilor, a cercetătorilor şi a doctorilor care beneficiază la greu de generozitatea fabricanţilor de medicamente. S-a ajuns atat de departe încat să se pună un titlu care să dea speranţe gravidelor bolnave pentru ca apoi să le spulbere în conţinutul articolului[8] unde se spune că boala a recidivat la fel şi la gravide şi la restul femeilor. Articolul apare şi în Romania Liberă unde, ca să pară că titlul are un rost, se spune că “sarcina în cazul femeilor cu cancer la san în fază de remisie poate avea efecte benefice”.[9] 

Cum se fabrică:

Aleargă prin casă, nu-și găsește locul, părinții nu știu că e ADHD, cred că e un copil vioi; fără tratament, la maturitate își va distruge viața; e ereditar, Tot mai multi copii sunt diagnosticati cu tulburari emotionale asemănătoare cu ADHD; ADHD, o boală a copiilor, afectează tot mai mulți adulți; ai un copil cu ADHD, iată cîteva…  https://freefrompress.blogspot.com/2018/04/fake-news-constientizarea-adhd.html

De altfel, în legătură cu cancerul la sân s-a atins demenţa cand au fost influenţate femeile să-şi facă masectomie pe motiv că ar putea face cancer dacă au avut în familie. Asta în condiţiile în care tot ei spun că probabilitatea este de 5-10% şi că, descoperit în fază incipientă, se vindecă.

Totuşi, femeilor obeze din articolul SOCANT, expuse la Cd, nu le-a crescut riscul de cancer şi pot să se considere la fel de norocoase ca femeile care dau cu mopul într-un alt articol[10] unde şmotrul face parte dintr-un mod de viaţă sănătos. 

Cercetătorii au descoperit tratamentul-minune care omoară orice fel de tumoră canceroasă http://www.evz.ro/detalii/stiri/cercetatorii-au-descoperit-tratamentul-minune-care-omoara-orice-fel-de-tumora-canceroasa-1030197.html  

Una caldă, alta rece într-un articol care spune că ciocolata previne apariţia cancerului de colon dar că “ se pare că riscul îmbolnăvirii este mai ridicat la persoanele grase şi cu talie scundă.”[11]. In recensămantul celor pe care presa îi vrea îngrijoraţi intră şi bărbaţii cu calviţie timpurie. Studiul e, fără îndoială, concludent: a fost făcut pe 87 de bărbaţi.[12], dintre care 45 fuseseră diagnosticaţi cu alopecie, iar concluzia e că s-a stabilit o legătură între aceştia şi o formă benignă a prostatei.

Oricum, cine nu suferă de chelie să nu doarmă linistit pentru că cercetătorii lu’peşte consideră că există o legătură între cancerul de prostată şi pilula contraceptivă, doar aşa, pentru că în ţările unde se folosesc anticoncepţionale există şi cancer de prostată.[13] Progresul,deh! In compensaţie, partenerii fumători îşi pot îmbolnăvi soţiile de cancer, ca să nu scape nimeni.[14]

 


Ce au în comun toate aceste STUDII, însă, este rezultatul care nu înseamnă nimic. In articolul SOCANT concluzia este următoarea: “Studiul realizat pe 55.987 de femei care au ajuns la menopauză, a arătat că o treime din femeile care aveau niveluri mari de cadmiu în organism erau mai predispuse cu 21 la sută să se îmbolnăvească de cancer de sân decât femeile cu niveluri mici din această substanţă.” Ce relevanţă are asta? Din 55 987 de femei la menopauză îti dă că 1/3 dintre cele cu nivel mare de Cd…1/3 din căt?...apoi predispoziţia cu 21% mai mare care e, de fapt, o predispoziţie mică. Apoi, se spune în acelaşi articol, Cd poate fi inhalat de oricine din atmosferă aşa că de ce să ne mai batem capul că se găseşte în cereale. Dacă titlul n-ar conţine avertizarea SOCANT, cititorul ar fi nedumerit sau indifferent faţă de aşa-zisul studiu.

Din ciclul “poate să fie sau poate să nu fie”, screeningul annual nu reduce riscul apariţiei cancerului de prostată[15], iar prea puţin “colesterol rău” poate cauza cancer.

Că veni vorba, UPDATE: 

“Carnea de porc poate fi o alternativă sănătoasă la peşte”[16], mai ales dacă-i pui şi două ouă ochiuri langă ea. Se recomandă chiar de două ori pe săptămană deşi, la un moment dat s-au recomandat doar 70g/zi din care s-au scăzut de la un studiu la altul vreo 43g.

Conţine substanţe MIRACULOASE şi e mai puternic decât chimioterapia. Nu TE-AI AŞTEPTA: Care este cel mai SĂNĂTOS FRUCT din LUME

“Unul din cei mai mari producători de medicamente din lume a relevat, după testele de laborator efectuate timp de 20 de ani, începând din 1970, faptul că extractul de lămâie  distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar şi pancreas.” http://www.evz.ro/detalii/stiri/contine-substante-miraculoase-si-e-mai-puternic-decat-chimioterapia-nu-te-ai-astepta-car-1032.html 

SOCANT-DIVERSE care sunt de bine:

-încărunţirea timpurie[17], popcornul[18], autobronzantele cu care, cand te dai, poţi să găseşti noduli la timp[19], schimbarea stilului de viaţă[20], deşi nu e o garanţie, cartofii prăjiţi cu ketchup, pe motiv că pasta aia roşie ar fi concentrat de roşii[21]

DIVERSE care pot cauza cancer:

-trecerea la ora de vară[22], statul pe scaun[23], sughiţul[24], pantofii cu toc[25], scanerele din aeroporturi[26], prea puţin “cholesterol rău”(asta chiar că-i bună)[27], grăsimea după şolduri etc.

Mărunţişuri care or fi contribuit la boala progresuluiVIDEO DOCUMENT: Armata americană a supus 400.000 de soldaţi şi civili la TESTE NUCLEARE, în anii '50-19.02.2012; Scandalul silicoanelor: Aproape 40.000 de femei din Marea Britanie ar trebui să-şi înlocuiască implanturile mamare- 03.01.2012(Gandul) şi www.romanialibera.ro  Pilula care a adus spectrul cancerului pentru generaţii întregi”-13 Martie 2012-“Investigaţii suplimentare au condus la declanşarea unuia dintre cele mai mari şi şocante scandaluri medicale din Marea Britanie. Heather, acum în varstă de 59 de ani, a fost primul caz confirmat de cancer provocat de DES (diethylstilbestrol) din Marea Britanie. Gladys, mama lui Heather, a luat DES în perioada cand era însărcinată.
DES (diethylstilbestrol) este forma sintetică a estrogenului, hormonul feminin. Doctorii au prescris aceste pastile din 1938 pană în 1971 pentru a salva femeile însărcinate de avorturi spontane sau de naşteri premature. Multă vreme s-a crezut că aceste probleme apar din cauza nivelului scăzut de estrogen la femei. DES a fost folosit pentru a corecta această problemă. Pastila a fost luată de milioane de femei în această perioadă
.


În Gândul, “cancer apare de 2483 de ori şi, în general, cuvantul apare si de unde nu te aştepţi, ca sa te ia pe nepregatite: campanie care cere fabricarea de păpusi Barbie chele, cancerul betonului, al economiei, al diverselor instituţii “tumorate”, din cosmetice, presedinta Argentinei care a fost diagnosticată greşit cu cancer, G. Paltrow vorbeşte cu verigheta tatălui său care a murit de cancer, “cancerul fotbalului romanesc” şi, pe aceeaşi temă, Gigi Becalii zice că face cancer pe limbă dacă nu apare o zi la televizor, participanţii la Reality-show-ri care au o poveste legată de boala progresului etc.

La întâmplări fericite: englezoaica ce şi-a tuşit tumora pe care doctorii o credeau inoperabilă, tanărul care s-a vindecat cu fructe şi legume verzi după ce doctorul îi spusese să nu se atingă de ele ca să nu facă infecţie iar la speranţe deşarte: diversele descoperiri nerentabile pentru fabricile de medicamente.

CEEA CE NU STIM DESPRE CANCER-GERMAN NEW MEDICINE- Paradigma medicală a Dr. Ryke Geerd Hamer (Doctorul care a demonstrat, încă din anii ”80, că originea bolilor este în creier din care cauză a fost persecutat 25 de ani.)

“De cele mai multe ori este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau a unei prognoze negative, de genul Mai ai doar sase luni de trait!, impact ce arunca pacientii de cancer si pe cei apropiati lor intr-o stare de disperare. Cu foarte mica speranta sau chiar deloc, sunt privati de forta lor vitala, isi consuma inutil energia si, in cele din urma, mor in urma unui proces agonizant pentru pacientii de cancer pe care tratamentele conventionale de cancer nu fac decat sa il accelereze.” www.bestbigdeal.com

Impact emoţional devastator” este exact ce face presa prin astfel de articole!



UPDATE-11 dec. 2013-ANTENA1 face campanie de taiere de sani in scop profilactic si asigura, prin vocea aleia care a stat la niste inundatii o saptamana cu acelasi tricou si a scuipat invective la adresa celor "bogati" care nu voiau sa doneze in teledonul organizat de "binefacatorul" Voiculescu si Antena 3, ca boala nu mai revine. Spre deosebire de pro-tv care manipuleaza ca un prospect de medicamente, astia pot fi dati in judecata lejer daca ceva nu merge bine!

Dar, pana atunci, isi vor fi luat banii, ca asta condamnat aici:

Patru ani de închisoare pentru inventatorul protezelor mamare PIP "Implanturile au afectat 5.000 de paciente în Franţa şi 80.000 în întreaga lume. Compania înfiinţată în 1991 a devenit al patrulea producător mondial de proteze mamare după ce a comercializat acest tip de implanturi la preţ redus, care conţineau un gel neomologat de autorităţi." http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/patru-ani-de-inchisoare-pentru-inventatorul-protezelor-mamare-pip-320105.html

[1] GANDUL-ASPIRINA luată preventiv în doze mici face mai mult rău decât bine – STUDIU 10.01.2012  “Chiar dacă administrarea aspirinei zilnic, în doze mici, a dus la o scădere cu 10% a riscului de a suferi de o boală cardiovasculară, aceasta nu a determinat şi o scădere notabilă a deceselor cauzate de un accident cardiovascular sau de cancer, având în schimb alte efecte secundare.” Şi “Totodată, studiul nu a demonstrat că aspirina poate preveni decesul în urma cancerului. Studii realizate anterior şi publicate în The Lancet au arătat că aspirina ar avea un efect de protecţie contra unor tipuri curente de cancer - la colon, prostată şi plămâni.”

[2] GANDUL-STUDIU: Aspirina ar putea preveni cancerul dacă este luată zilnic 21.03.2012Cu toate astea, se spune în continuare că, deşi iniţial se credea că e nevoie de 10 ani de doze zilnice pentru ca efectul anticancerigen să se producă, studiile mai recente arată că sunt suficienţi 3-5 ani pentru ca riscul apariţiei cancerului să scadă cu 25-37%.

 

[3]GANDUL-STUDIU. Carnea roşie, responsabilă pentru 10% din decesele din Marea Britanie. Ce cantitate este recomandată pentru a evita îmbolnăvirea 14.03.2012-articol ce apare şi în Romania Liberă

“S-a descoperit că cei care consumă aproape 85 de grame de carne roşie zilnic sunt cu 18% mai predispuşi la deces în urma unei boli de inimă şi cu 10% mai expuşi la deces pe fondul îmbolnăvirii de cancer.” Şi “Cercetătorii au mai afirmat că oamenii care consumă cantităţi mari de carne roşie sunt mai nesănătoşi, fiind fumători, obezi şi sedentari.

[4] GANDUL-Ce alimente previn apariţia cancerului de colon 23.01.2012

[5] RL-ŞOCANT. Cartofii şi cerealele integrale pot cauza cancer de sân. Vezi de ce. 16 martie 2012 “Cadmiu este o substanţă cancerigenă care ajunge în culturile de legume şi fructe prin îngrăşămintele şi reziduurile din terenurile agricole.

Cerealele integrale, cartofii şi fructele de mare sunt principalele surse alimentare de cadmiu, care, de asemenea, este propagat în aer ca un poluant atunci când combustibilii fosili sunt arşi.”



16 Martie 2012 romanialibera  “Experţii de la Institutul de Medicină din America au declarat că este „plauzibil din punctul de vedere biologic" ca poluanţii care imită efectele estrogenului să favorizeze apariţia cancerului de sân la femei, dar studiul nu furnizează dovezi concludente că această substanţă contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea bolii.”

“Legătura dintre consumul de alcool şi cancerul de sân nu poate fi încă explicată de experţi, dar la mijloc ar putea fi tot estrogenul.”

Copiii cu taţi fumători prezintă un risc mai mare de a se îmbolnăvi de leucemie 16.12.2011"Fumul de ţigară conţine toxine şi este posibil ca ele să afecteze ADN-ul spermatozoizilor.”

[6]Ce efecte pot avea două pahare de alcool băute zilnic asupra organismului-06.02.2012 “ Persoanele care beau două pahare de vin sau de bere pe zi prezintă un risc crescut de a se confrunta cu diferi afecţiuni, printre care şi cancerul oral, atenţionează specialiştii.”

“Mai mult, băuturile alcoolice au un efect toxic asupra organismului, acesta putând duce chiar la modificarea ADN-ului din cauza substanţelor toxice conţinute.”

[7] Vinul roşu ţine la distanţă cancerul mamar, bolile de inimă şi diabetul. Câte pahare trebuie să bei pe zi-02.11.2011 “Savanţii de la Harvard University au constatat că femeile care beau două pahare de vin pe zi prezintă un risc cu 50% mai mic de a suferi de cancer mamar, în timp ce specialiştii de la Universitatea din Calabria, Italia, au observat că femeile care au fost diagnosticate cu această boală o pot ţine sub control, dacă beau zilnic un pahar de vin roşu.”şi “Specialiştii de la Harvard au monitorizat 105.986 femei cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani şi au observat că voluntarele care nu beau vin prezentau un risc crescut de a se confrunta cu acestă maladie, mai ales dacă exista şi un factor genetic.”



[8] STUDIU. Sarcina poate îmbunătăţi starea femeilor afectate de cancerul de sân- 22.03.2012-“ Dezvoltarea ulterioară a bolii este similară, indiferent dacă femeile rămân sau nu gravide”

[9] RL,22martie2012-“Medicii tind chiar să creadă că femeile care răman însărcinate trăiesc mai mult decat cele care aleg să nu devină mame, dar această idée nu a fost confirmată încă.”

[10]GANDUL-10 lucruri surprinzătoare care te pot ajuta să trăieşti mai mult.06.12.2011

Printre acestea: “Potrivit unui alt studiu realizat în Marea Britanie, femeile care petrec până la 17 ore dând cu mopul, gătind şi spălând haine au cu 30% mai puţine şanse să dezvolte cancer la sân.”



[11]STUDIU. Ciocolata previne apariţia cancerului de colon 26.01.2012-“Potrivit statisticilor de specialitate, cancerul de colon este mai des întâlnit în rândul persoanele trecute de 40 de ani, cu o frecvenţă mai ridicată la femei, comparativ cu bărbaţii. Se pare că riscul îmbolnăvirii este mai ridicat la persoanele grase şi cu talie scundă.” Ultimele două paragrafe ale ultimelor două articole de mai sus sunt identice.

[12] STUDIU. Care este legătura dintre calviţie şi cancerul de prostată 10.03.2012

“în cazul bărbaţilor care suferă de alopecie timpurie există un risc mai mare de a suferi de cancer de prostată decât în cazul celorlalţi bărbaţi. Studio pe 87 de bărbaţi”

[13]GANDUL-STUDIU. Ce efecte au contraceptivele luate de femei asupra bărbaţilor-16.11.2011 “Pilula contraceptivă, folosită de femei pentru a preveni o sarcină nedorită, a fost găsită responsabilă de creşterea numărului de cazuri de cancere de prostată în rândul bărbaţilor.” Şi “Ei au analizat situaţia din 87 de ţări şi au constatat că, cu cât numărul femeilor care iau pastile de contracepţie este mai mare, cu atât numărul de cazuri de cancer de prostată creşte.”

[14]Adevarul-Soțiile fumătorilor au risc dublu de cancer-23 februarie 2012 

[15] STUDIU. Screeningul anual nu reduce riscul apariţiei cancerului de prostată 07.01.2012

“Astfel de analize pot ajuta la diagnosticarea tumorilor, dar nu pot preveni apariţia lor şi în consecinţă nu le poate salva viaţa, precizează prof. Gerald Andriole, medic urolog şi principalul autor al cercetării, informează Med India.”

“Studiile anterioare arătau că screeningul poate scădea predispoziţia la cancerului de prostată cu aproximativ 50%.”

"Cea mai mare parte a cazurilor de cancer pe care le-am depistat evoluează lent şi este puţin probabil să fie letale. Cu aceste date descoperim că doar bărbaţii cei mai tineri, cei a căror speranţă de viaţă este mai lungă, pot avea avantaje de pe urma acestor examene sistematice", a indicat medicul.” De-asta unii medici au decenţa să-i trimită acasă pe cei mai în varstă şi să le recomande cură cu dovleac, în loc să-i opereze ca să moară mai repede.



[16] GANDUL-Carnea de porc poate fi o alternativă sănătoasă la peşte-02.04.2012

"Cercetătorii suedezi au mers pe o singură ideea atunci când au spus că acest aliment poate creşte riscul apariţiei cancerului. Acest tip de carne conţine o substanţă, care modificată chimic, aşa cum se întâmplă în cazul cărnii procesate, are potenţial cancerigen. Două porţii de şuncă alături de ouă ochiuri servite de două ori pe săptămână sau o porţie de cârnaţi pe săptămână nu ne pun sănătatea în pericol", menţionează dr. Collins.

Potrivit medicilor nutriţionişti, carnea de porc are un conţinut ridicat de vitamine şi minerale esenţiale organismului, printre care vitaminele din complexul B - benefice pentru funcţia congnitivă, fier, magneziu, potasiu şi zinc. De asemenea, acest aliment este bogat în proteine şi carbohidraţi, mai scrie cotidianul britanic.-omega 3, acid oleic subst. ce se găseşte şi în uleiul de măsline care are rolul de a scădea colesterolul şi a proteja funcţia cardiovasculară.

ASPIRINA http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/un-medicament-banal-poate-preveni-cancerul-afla-despre-ce-este-vorba-296043.html

Noi date despre chimioterapie - Apelul unui medic către colegii de breaslă: Doctorii să nu o mai prescrie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale



http://www.mediafax.ro/social/noi-date-despre-chimioterapie-apelul-unui-medic-catre-colegii-de-breasla-doctorii-sa-nu-o-mai-prescrie-tumorile-se-extind-efectele-sunt-catastrofale-10955529 

[17] Adevarul,16.03.2012

[18] 26 Martie 2012-EVZ-Popcornul, cel puțin la fel de sănătos ca legumele şi fructele

[19]Autobronzantele au salvat-o de la moarte. Povestea tinerei care a învins o maladie cumplită-08.01.2012

[20] OMS: 30% din cazurile de cancer ar putea fi evitate prin schimbarea stilului de viaţă-03.02.2012- “OMS consideră că pot fi evitaţi principalii factori de risc - fumatul, obezitatea, consumul insuficient de fructe şi legume, lipsa exerciţiilor fizice, consumul excesiv de alcool şi poluarea aerului din oraşe.” Dar  “"Un mod de viaţă sănătos nu le garantează oamenilor că nu vor face cancer, însă studiul a arătat că ei pot contribui semnificativ la micşorarea riscului", a declarat doctorul Harpal Kumar, director executiv al Cancer Research UK.8.12.2011-STUDIU. Cum poţi scădea riscul de a face cancer

[21] Gandul,27.02.2012-articolul este ilustrat cu o poză cu cartofi prăjiţi de fast-food şi comentariul spune că, ketchupul, fiind un suc procesat, e chiar mai bun decat cel proaspăt pentru c-ar fi concentrat şi, în consecinţă, ar avea mai mult licopen. De parcă porcăria aia cu gust de salivă amestecat cu transpiraţie ar fi suc de roşii! Desigur, are un effect pozitiv şi asupra vieţii amoroase!

[22] EVZ.ro “În acest weekend trecem la ora de vară. Vezi ce efecte PERICULOASE poate avea asupra sănătăţii- 23.03.2012-“Trecerea la orarul de vară poate creşte într-o mică măsură riscul de a face cancer la sân, odată cu creşterea temperaturilor scade şi calitatea somnului, potrivit unor studii.” Mai încolo se spune că: “Lumina generată pe orice altă cale decât cea naturală încetineşte producerea unui hormon numit popular "hormonul întunericului". Ştiinţific se numeşte melatonină şi luptă împotriva tumorilor şi cancerului.”

[23] 24.02.2012 Ridică-te de pe scaun ca să te fereşti de cancer-4 nov 2011,

 


[24] 9.03.2012 CINCI MISTERE ALE CORPULUI. Cum explică medicii sughițul, pielea de găină și căscatul -Vineri, 9 Martie 2012.

[25] 24.ian.2012-Adevarul

[26]Scannerele din aeroporturi care etichetează drept pericol nasturii- 20.12.2011 “Luna trecută, Uniunea Europeană a interzis folosirea scanerelor cu raze X (din aeroporturi) fiindcă studiile ştiinţifice au descoperit că expunerea prelungită la ele declanşează cancerul.”

[27] Atenţie, prea puţin colesterol „rău“ creşte riscul de cancer!-28 martie 2012, -“Mai exact, specialiştii de la Centrul Medical Tufts au comparat analizele de sânge ale 201 persoane cu cancer (nou diagnosticat) şi ale 402 persoane sănătoase din ultimii aproape 19 ani. La final, ei au observat că bolnavii de cancer au avut în tot acest interval valori mai mici ale colesterolului „rău" decât persoanele sănătoase.



BAUTURA MIRACULOASA care vindeca: "Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfecla rosie, un morcov si un mar, toate crude."

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/miracle-drink-bautura-care-distruge-cancerul-si-te-scapa-de-orice-durere_1389900.html#ixzz2uhI5mrXc

Follow us: @realitatea on Twitter

“Mai am inca un exemplu absolut incredibil de abuz al autoritatilor medicale din SUA: cazul Parker Jensen. Parker avea 12 ani cand a primit diagnosticul de cancer, iar in clipa cand parintii lui au facut alte si alte analize (bravo lor!!) care au iesit negative toate, si au spus PAS la "tratamentul" cu chimio, au fost terorizati dpdv legal, amenintati ca li se ia copilul, s-au ruinat financiar ca sa poata lupta impotriva sistemului corupt!!” http://piersicuta.blogspot.ro/2013/11/genocid-legalizat-prin-citostatice.html

"Femeia, în vârstă de 34 de ani, a aflat cu stupoare că are cancer în stadiu terminal şi că poate muri în orice secundă. Diagnosticul i-a fost pus de medicii unei clinici private din Marea Britanie.

Speriată de cumplita boală, dar dorind să trăiască, Denise a cheltuit aproape 13.000 de euro pe un tratament alternativ spaniol şi a sperat mereu că se va face bine.

Cu fiecare zi, tânăra mamă începea să se simtă din ce în ce mai sănătoasă, ceea ce i-a ridicat un semn de întrebare.

Şi-a făcut din nou analizele, iar ceea ce a aflat a şocat: de fapt, nu avusese niciodată cancer."

http://www.click.ro/news/extern/i-s-spus-ca-are-cancer-si-s-pregatit-de-inmormantare-ce-s-intamplat-apoi-cu-ea

marți, 3 aprilie 2018 - OMS avertizează

O epidemie globală devastatoare poate începe în orice moment; asupra apariției unei superbacterii; asupra unui tsunami de cancer; că virusul gripei porcine este transmisibil de la om la om; numărul persoanelor care vor suferi de demență să se….  https://freefrompress.blogspot.com/2018/04/fake-news-cum-se-fabrica-virusul-frica.html  

CAMPANIA CANCER DE PIELE PENTRU TOTI. ACUM SI LA SATE  https://antipresa.blogspot.com/2012/05/campania-cancer-de-piele-pentru-toti.html

Analize anuale. Program TV - Oare cît timp dintr-un an ar trebui să-și ocupe fiecare romîn ca să urmeze sfaturile gen “medicii recomandă”, promovate zilnic la televizor?  https://freefrompress.blogspot.com/2017/11/analize-anuale-program-tv.html

joi, 6 martie 2014

MARKETIZAREA DEPRESIEI

Cine plătește știrea?

Depresia post-vacanță/depresia la locul de munca/depresia de sezon/depresia de sărbători/depresia-simptomul societății moderne/depresia e contagioasă/solarul provoacă depresie/botoxul provoacă depresie/alimente care duc la depresie/fumatul provoacă depresie/dieta care face depresie/depresia-boala…  https://antipresa.blogspot.com/2014/03/marketizarea-depresiei.html


marți, 24 februarie 2015

CUM SE FABRICĂ?

Substanţe CANCERIGENE în haine de firmă  Sarea iodată poate produce cancer Cancerul din farfurie  Cafea de firmă cu o substanţă cancerigenă Morcovii ar putea fi PERICULOŞI pentru sănătate(cancer pulmonar) Cancerul la creier ar putea fi provocat de telefoanele mobile Radiografiile dentare pot fi cauza tumorilor cerebralATENTIE  Soia face ca tumorile la sân să fie mai rezistente ŞOCANT. Cartofii şi cerealele integrale pot cauza cancer de sân Socant: Sampoanele Johnson and Johnson conţin substante cancerigene Un cancer silenţios care face ravagii. Vezi dacă eşti expus la acest risc Cancerul de colon muşcă mai tare din bărbaţi ATENTIE! Mezelurile şi carnea roşie favorizează apariţia cancerului Trei ouă pe săptămână şi ai cancer la prostată De la o simplă răguşeală, la cancer Murăturile, paracetamolul, roşiile etc. risc de cancer  (titluri din ziare)  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2015/02/cum-se-fabrica.html

luni, 30 octombrie 2017 - Din ce sunt compuse ŞTIRILE din România

Cercetătorii avertizeazăÎnvățatul prostește, Universul moare sub ochii noștri, Apocalipsa e iminentă; vine epoca de gheață, Ebola va lovi Europa în curând (din 2014), Superbacteriile mortale, pînă în 2018, pămîntenii vor conversa cu extratereștri iar asta ar putea fi sfîrșitul vieții pe Pămînt, oamenii care merg la pas au de două ori mai multe “şanse” (?) de a muri de o boală de inimă, decît cei care merg într-un ritm alert;  omenirea, în pragul unui…

Nutriționiștii avertizeazăcoaja de pîine, bombă cu substanțe cancerigene, NU reîncălziţi niciodată CARTOFII că faceți botulism!, Feriţi-vă de maioneză!, "Trebuie să luptăm cu dependenţa de carne!", roşii cu brânză, adevărul nespus despre această combinaţie. Atenţie mare! Specialiştii avertizează…

https://antipresa.blogspot.com/2017/10/din-ce-sunt-compuse-stirile-din-rominia.html

...de cînd ne-au venit aparatele astea noi, în fiecare zi detectăm noi cazuri de…  https://antipresa.blogspot.com/2018/02/vaccinul-universal.html

https://freefrompress.blogspot.com/2018/05/constientizarea-virusul-frica-pina-in.html

Asta i-a adus și diagnosticul de Europarlamentarul anului în domeniul sănătății.  https://antipresa.blogspot.com/2018/08/busoi-si-eradicarea-imposibilului.html

Ianuarie1925, Great Race of Mercy sau The Serum Run –Ȋntr-o localitate din Alaska, Nome, singurul doctor din zonă constată că, ceea ce diagnosticase…  https://antipresa.blogspot.com/2020/11/altul-care-n-mai-apucat-minunata-lume.html

https://antipresa.blogspot.com/2021/02/cu-scroafa-cu-purcei-pe-titanic-vax.html

Date false și sănătate: Bagi gunoi și scoți carnagiu - Cît de mult supradiagnosticăm cancerul, Dr. Peter Ubel

How Much Are We Over-Diagnosing Cancer? By Peter Ubel, physician and behavioral scientist at Duke University.  https://antipresa.blogspot.com/2022/06/cancer-gunoi-si-carnagiu.html

https://freefrompress.blogspot.com/2019/10/guvernul-adidas-torsion-si-cancerul.html

O întrebare care-ţi poate salva viaţa!  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/11/filozofii-periculosului-poate.html

„Medicul ar trebui să fie obligat să-i comunice pacientului că are dreptul la o a doua opinie – de aici trebuie plecat, de la educaţia sanitară a pacienţilor” https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/statistica-ingrijoratoare-60percent-din-diagnosticele-1983306.html

Ei bine, pentru că, mai nou, se vorbește de …prevenție (alta decât aia cu genele), prevenție care înseamnă, atenție!, detectarea cu 1 an înainte a celulelor ce vor deveni canceroase, și se face lobby, pe toate posturile media, pentru subvenționarea acestei detectări a cancerului care se duce dincolo de faza cea mai incipientă și ajunge la momentul când e doar un gând!  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2015/03/de-ce-se-ocupa-mihaela-geoana-cu.html

 “„Trei zile am avut cancer” sau cum am ajuns să mă feresc de medicii care pun un diagnostic fără să…”   https://blog-searchro.blogspot.com/2017/05/cancer-diagnostic-gresit-misdiagnosed.html

“…American Cancer Prevention) a lansat agresiv programul “chemoprevenția” cu scopul de a recruta 16 000 de femei sănătoase care, chipurile, prezentau un “mare risc” de a face cancer la sân, pe care le-a supus unui “tratament”, de probă, timp de 5 ani…”  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2015/04/preventie-varianta-americana-acum-si-in.html

“„Suntem o națiune bolnavă pentru că uneori inventăm diagnostice”, admite actualul ministru al Sănătății.”  https://blog-searchro.blogspot.com/2019/03/virusul-frica-meteo-gripa.html

“Instituționalizarea copiilor de la vârste tot mai fragede și educația sexuală agresivă produc un val de „mici monștri sexuali”.

“Peste 700 de copii, unii de numai 5 ani, au fost…”  https://blog-searchro.blogspot.com/2016/07/educatia-sexuala-in-scoli-la-televizor.html

“Si adultii vor fi evaluati periodic pentru glicemie, colesterol si tensiune arteriala. Medicul va trimite femeile la analize pentru depistarea cancerului de col uterin, de san si colorectal. Atat barbatii, cat si femeile de peste 18 ani vor intra in programul de screening pentru depresie, care va include un chestionar cu 2 intrebari.” “Se va face preventie si in cazul persoanelor trecute de 50 de ani. In cazul lor va fi introdusa colonoscopia obligatorie o data la 5 ani…”  https://antipresa.blogspot.com/2014/05/pachetul-de-sanatate-sunteti-obligati.html

Iar, de la turci, se vede cel mai bine cum s-a schimbatu lumea în primul sfert de secol din evul tranzitoriu, de la Ciunga la Cioco-distracție.  https://antipresa.blogspot.com/2015/06/scrisoarea-lui-ponta-de-la-stambul.html

“Paradoxal este că medicii, puşi într-o situaţie ipotetică similară, ar alege pentru ei înşişi mai degrabă…”  https://antipresa.blogspot.com/2015/02/blog-post.html

“Femeia a plecat la Bucureşti pentru o a doua opinie. Specialiştii din Capitală i-au spus că nu are nimic dar, întoarsă la Slatina, medicul curant a luat direct decizia de a o trece pe tratament oncologic.”  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2019/01/cancer-cu-premeditare.html

“Hatfield a încetat să consume zahăr și carbohidrați și a început să consume multă carne și grăsimi naturale. După puțin timp boala s-a retras.”  http://evz.ro/dieta-grasa-carne-cancer-diabet.html

“Celebrul medic John Hopkins spune că prin aceste terapii odată cu otrăvirea celulelor canceroase sunt distruse şi celulele sănătoase, dar şi organe importante precum ficatul, rinichii, inima.” https://despre-sanatate.info/2016/08/romanul-de-70-de-ani-care-a-scapat-de-doua-ori-de-cancer-cu-o-reteta-proprie-dupa-ce-medicii-nu-i-mai-dadeau-sperante-doctorii-domnule-sunteti-un-miracol/

https://antipresa.blogspot.com/2023/02/cu-forta.html#more

“ Apropo, CNA-ule, atunci cînd sunt prezentate sondaje politice, presa e obligată să precizeze, printre altele, cine a plătit “cercetarea”, în schimb, atunci cînd se amenință cu “studii” care anunță descoperiri epocale gen “femeile care-și vopsesc părul au…”  https://freefrompress.blogspot.com/2020/02/boala-de-la-ora-1900.html

“diagnosticul prezumtiv; reclamă noului “tratament”: mastectomia profilactică!  https://antipresa.blogspot.com/2014/02/campania-cancer-cu-premeditare.html

“In her 2016 book It’s All In Your Head: True Stories Of Imaginary Illness, the neurologist Suzanne O’Sullivan describes patients who present not only with crippling anxieties about this or that disease, but real symptoms of apparently unreal illness. As O’Sullivan points out, we live in a time when it’s widely accepted that emotional stress may have physical effects, so why is it hard to see there is a backstory?”  https://www.theguardian.com/society/2021/sep/04/a-cycle-of-dread-collapse-relief-the-absurd-tormented-story-of-my-hypochondria

https://www.theguardian.com/society/2021/sep/04/a-cycle-of-dread-collapse-relief-the-absurd-tormented-story-of-my-hypochondria

https://www.webmd.com/mental-health/somatic_symptom_disorder


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu