vineri, 21 februarie 2014

CAMPANIA CANCER CU PREMEDITARE

INDUSTRIA CANCERULUI http://adevarul.ro/sanatate/medicina/adevarul-despre-cancer-industria-spatele-maladiei-partea-i-8_5305caa1c7b855ff568187e9/index.html


La inceput, campania canceroasă din presă, dacă e să ne amintim correct, a pus surdină peste discuția despre HIV-SIDA, care, evident, comporta și alte discuții.
Tot la începutul anilor “90, pentru cine își mai aduce aminte, au început să se colecteze bani pentru tratamentul copiilor cu boli incurabile apoi pentru tratarea copiilor care fuseseră déjà “tratați” de cancer. Un copil, mai ales, orb, mut și surd, o umbră micuță ciuruită de medicamente, iradieri și alte progrese ale medicinii, ținut să nu se prăbușească de un cadru medical “grijuliu”, e unul din primele filme de groază post-comuniste. Hollywood-ul, evident, nu face filme de groază adevărate, ăia cred că Vlad Ţepeș sugea sângele poporului nu fabricile lor de medicamente și cei pe care-i sponsorizează.
De la copii s-a trecut la depistarea precoce a cancerului care, chipurile, dădea șanse de supraviețuire. Așa a ajuns mai toată lumea să cunoască pe cineva care a fost diagnosticat, “tratat” și mort după chinuri groaznice. Ştim un astfel de caz în care o fată foarte tânără a fost operată, deși nu trebuia, apoi supusă citostaticelor, citostatice cumpărate cu banii tuturor membrilor familiei lărgite (soț, frate, cumnați, părinți) și care a mai trăit câțiva ani în chinuri indescriptibile. După acești câțiva ani, cei din jurul ei se rugau să moară, atât era de nenorocită!
CINE A PLATIT ASTA?
 

Acum s-a inventat “diagnosticul prezumtiv”, adică nici nu mai contează dacă n-ai pentru că într-o zi o să faci. Diagnosticul prezumtiv se bazează pe moștenirea genetică ce arată predispoziția de a dezvolta o boală. Predispoziție, nu siguranță! PRO-TV și ANTENA au făcut reclamă noului “tratament”: mastectomia profilactică! Postul favorabil lui Ponta și Voiculescu a făcut chiar un serial împreună cu firma tăietorilor de sâni. Sigur, împachetat în multe vorbe în care esențialul e atins în treacăt la sfârșitul prezentării, după ce au speriat auditoriu spre a-l convinge, ca în articolul de la ANTENA.[1]
Iar “esențialul” nu e doar atins în treacăt dar e și incomplet. Se spune, în final, că mastectomia nu înlătură definitiv riscul de cancer și se reamintește că Angelina Jolie a optat pentru această forma de mutilare profilactică dar nu se spune că:  “De asemenea, cancerul la sân este moștenit de trei din 100 de femei.”[2] Prin urmare 97% se vasectomizează degeaba și o parte dintre cele trei tot vor face cancer. Cu toate astea, campania ANTENA 1 s-a numit : “Alege să nu suferi!”. Ce tupeu și ce motiv de chemare în judecată!


La fel ca în cazul campaniei de vaccinare anti-HPV care era eficientă în două “tulpini” din trei și, în plus, 80% dintre purtătoarele de virus îl elimină fără să dezvolte boala[3].
Se mai poate observa că, de fiecare dată când se schimbă guvernul apare câte o pacoste: când a venit Alianța DA a fost gripa aviară care a înghițit o grămadă de bani și a înfricoșat pe toată lumea cu noile mutații genetice ale unei boli păsărești iar după sosirea Alianței USL ne-a lovit aflatoxina. Gazele de șist, în schimb, erau chiar comestibile după cum au fost susținute. Cunoscând cele de mai sus, pericolul imminent este că, dacă nu le va mai merge companiilor de medicamente și farmaceutice treaba cu cancerul, vor pune în practică ceea ce au prezumat de atâtea ori în filmele propagandistice: “A flu”, gripa, cum s-a tradus la noi din lipsă de alt correspondent (asta deși noi înțelegem prin gripă un soi de răceală, guturai), e posibil să apară oricând ca să compenseze pierderea de bani.


Până atunci, se apelează la strângerea de fonduri pentru “tratarea” dar niciodată vindecarea cancerului, campaniile “cancer survivor” sau copii “tratați” de cancer cărora li se îndeplinește ultima dorință vor merge înainte cu ajutorul VEDETELOR.
Colea o fundație patronată de o nevastă de politician și vedeta nr. 1 a țării, dincolo o companie de cosmetice și o altă vedetă cu ochii mici și umezi iar pe toate ecranele amenințări cu iminența cancerului care s-ar găsi în toate cele, de la aspirină la murături. Aceleași “personalități” se vor asocia, pentru o mai bună reputație, cu campaniile împotriva violenței domestice, pentru construirea de clinici sau pentru apărarea drepturilor bolnavilor… de cancer. Momentele sunt alese cu grijă, când toată lumea e pe fază, cum ar fi sărbătorile de iarnă, 1Martie, 8 Martie și vor pica tocmai bine pe apocalipsa perpetuă în care se induce ideea că “natura” e de vină.
NIMIC DESPRE CAUZE, TOTUL DESPRE “TRATAMENT”
“Foametea” ce se preconizează vine din cauza naturii care nu ține cu fructele și legumele și din cauza chinezilor care au început să mănânce cu furculița, nu din cauza bogaților lumii care cumpără tot pământul și ne vor da hrană cu porția la prețuri exorbitante, poluarea, schimbările climatice și dezastrele naturale se întâmplă din cauza pungilor de plastic și a uleiului din cratiță aruncat la chiuvetă și nu din cauza defrișărilor demente[4], a cianurilor și a războaielor, obezitatea nu se datorează reclamelor adresate copiilor și aditivilor care dau dependență (obezitatea e o piață de zeci de miliarde de dolari), alergiile și bolile rare n-au nici o treabă cu alimentația sau sutele de vaccinuri care se fac în SUA copiilor (autismul și sindromul Dawn sunt în creștere iar “tratamentele” au costuri exorbitante) iar cancerul n-are nici o treabă cu hrana de plastic, modificată genetic și aditivată, lipsită de nutrienți și care scade imunitatea, ci e o boală a “progresului”.

Pentru toate astea se construiesc clinici care tratează dar nu vindecă. Cauzele sunt alimentate, bolile sunt marketizate iar consumul încurajat. Un million de femei din SUA[5], cel puțin, au fost diagnosticate greșit cu cancer (nu orice tumoră e canceroasă) și “tratate” până la moarte. Chiar și în cazul tumorilor maligne, evoluția bolii se poate întinde pe zeci de ani, mai puțin când sunt combătute cu “tratamentul” care n-a vindecat pe nimeni. In documentarul din ADEVARUL se demonstrează asta foarte simplu. Au fost, de altfel, documentare și pe canalele de științe în care se spunea cum majoritatea pacienților nu rezisță mai mult de câteva ședințe de chimioterapie și că mulți s-au vindecat prin metode neconvenționale.
Rămâne totuși o întrebare: de ce a crescut și crește incidența cancerelor în continuare? Un doctor spunea că, înainte de “89, în salonul pentru copii cu cancer dacă sosea un pacient pe an iar acum vin în fiecare zi. Păi, dacă nu e un virus, așa cum a lansat un britanic o ipoteză, atunci înseamnă că e o epidemie de diagnosticare.
Acum mai mulți ani, cineva povestea că fiica le- a fost diagnosticată cu cancer de primul doctor apoi de al doilea și abia al treilea le-a spus că are abces la măsea.
Până va fi dat în vileag un posibil genocid, “tratamentul” va fi vândut în continuare cu indicația că are șanse de reușită dacă pacientul are încredere și “gândire pozitivă”. Practic ăștia vor să transforme chimioterapia într-un fel de totem iar oamenii să se vindece prin credință. Ca la moaște doar că de mii de ori mai dureros și mai scump. Uite că, până acum n-a mers!






[1] “Un test genetic precum cel care a facut-o pe Angelina Jolie să-şi amputeze ambii sâni nici măcar nu e recomandat de medicii din România. O ţară în care cancerul mamar ucide cel mai mult. În fiecare an, şase mii de românce primesc diagnosticul. Cu miile sunt şi femeile predispuse. Din păcate, la noi, prevenţia aproape că nu există. Iar acolo unde e, testul costă mii de euro. Puţine sunt româncele care şi l-au permis şi au ales mastectomia.”
Şi la sfârsit avertismentul care se topește dacă o amintești pe “marea actriță” Angelina Jolie: 
“Specialiştii avertizează că mastectomia preventivă, aleasă şi de Angelina Jolie, scade posibilitatea declanşării bolii, dar nu elimină total apariţia cancerului.” http://www.antena3.ro/romania/povestile-romancelor-care-au-ales-mastectomia-in-ziua-in-care-mama-a-decedat-eu-am-aflat-ca-sunt-suspecta-de-cancer-214287.html
[3] Cancerul de san poate fi prevenit. Stresul e cancerigen - Interviu cu medicul Ioan Stoian
“Vaccinul anti-HPV a fost una dintre marile descoperiri la nivel mondial. La noi insa vaccinarea a fost prost gandita ca informare. A fost introdusa ca program national decontat de stat si multi s-au intrebat daca nu e o smecherie, daca nu suntem folositi drept cobai.

Dar nu cred ca vaccinarea ar trebui introdusa la nivelul intregii populatii feminine. As recomanda-o femeilor cu o viata sociala mai precara si un comportament sexual libertin, cu parteneri multipli. Daca mama e purtatoare de virus si copila trebuie sa-si faca vaccinarea. Alte indicatii speciale nu as avea, pentru ca totusi 80% din purtatoarele de virus il elimina fara sa faca niciun fel de boala.” http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/cancer/cancerul-de-san-poate-fi-prevenit-stresul-e-cancerigen-interviu-cu-medicul-ioan-stoian-1245334  
[4] Planeta va pierde aproximativ 230 de milioane de hectare de padure pana in 2050 http://www.ziare.com/mediu/verde/planeta-va-ramane-fara-sute-de-hectare-de-paduri-1091227
“Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a declarat ca principala cauza a inundatiilor in Romania o reprezinta defrisarile necontrolate de paduri, taierile ilegale, punctand ca in perioada 1990 - 2011 Romania a pierdut cinci miliarde de euro taindu-se ilegal 80 de milioane metri cubi de lemn.” http://www.ziare.com/articole/defrisari+paduri+romania
[5] "Peste un milion de femei din Statele Unite au fost tratate inutil pentru cancer la sân, în ultimii 30 de ani. http://www.realitatea.net/peste-1-milion-de-americance-tratate-inutil-de-cancer-mamar_1059193.html
BAUTURA MIRACULOASA CARE VINDECA:  "Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfecla rosie, un morcov si un mar, toate crude."
 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu