miercuri, 31 iulie 2024

Şcoala şi abuzurile sexuale

E nevoie de mai mulţi bărbaţi ȋn ȋnvăţămȋnt. Şi-n Justiţie. Cu toate nenorocirile pe care le vedem scoase la iveală, cu greu, de la o vreme, e nevoie de mai mulţi bărbaţi ȋn Ȋnvăţămȋnt şi Justiţie. Doamnele din zilele noastre, se vede treaba că nu se descurcă. Nu vor, nu pot, sunt commode, nu ştim. Cert e că nu merge.

Discriminarea pozitivă e o perversiune politică. Găselniţa permite numirea ȋn funcţii a femeilor care convin bărbaţilor din partide sau din alte sfere de influenţă, fără criterii meritocratice. Asta stȋrneşte ostilitate din partea grupului, urmate de proteste din partea grupărilor aşa-numite feministe, se face un sondaj, se concluzionează că societatea romȃnească e misogină. Chiar sexistă, pentru că şi femeile sunt enervate de parvenitismul de gen.

Ȋn Romȃnia, misoginismul e mai mult de tip ţărănesc. Ȋn America este cultivat, tradiţional, de zona intelectuală. Acolo s-a ieşit ȋn stradă pentru dreptul la viol (ȋn ȋnvăţămȋntul superior de mare prestigiu). Evident că sunt adepţi şi-n Romȃnia.


Americanii, atunci cȋnd nu vor să rezolve o problemă, o exportă ȋn toată lumea, ca pe o epidemie. Dacă problema tinde să se diminueze, tot ei o umflă la loc.

E condiţia femeii mai demnă sau a scăzut violenţa asupra femeilor de cȋnd cu campaniile de bine? Nu, pentru că nici nu se intenţionează asta.

De ce discutăm noi despre tȋmpenii importate de la alţii, cum ar fi nivelul diferit de salarizare bărbaţi-femei care, la noi – graţie perioadei egalitariste comuniste, spun unii – nu există?

Răspuns: ca să vorbim despre nimic, ignorȋnd problemele foarte importante. De exemplu, casele ȋn care un părinte ȋşi violează copiii, cu acceptul justiţiei, care consideră că omul e şi ȋntreţinător de familie deci, decȋt să moară ăia de foame…

Traficul de oameni ȋn vederea exploatării sexuale, femei bătute pȋnă la mutilare, pentru care bărbatul primeşte o condamnare aşa de mică, de parc-ar fi un conflict domestic. De la o judecătoare.

O alta, a lăsat ȋn libertate o haită de violatori ȋn grup să terorizeze victima, ca să-şi retragă plȋngerea. Exemplele sunt multe.

Ȋnvăţămȋntul e ca o puşcărie, după apocalipsă. Nimeni nu intră, nimeni nu iese. Funcţionează după reguli proprii şi după legea omertei. Tot anul completează hȋrtii pentru aşa-zise olimpiade şcolare (unde nici nu participă cei mai buni, fiindcă sunt profesori care trebuie să iasă ȋn evidenţă mai mult decȋt alţii), este interzis să anunţi poliţia pentru bătăi, droguri, pedofilie etc. (Vreţi să vină presa, să ne ştie lumea?), personalul didactic nu se concediază, nu se amendează, nu se suspendă pe perioada anchetei.

A fost un caz de professor homosexual-pedofil, pe care, ȋnvăţămȋntul şi sindicatele aferente, ȋn loc să-l elimine pe loc atunci cȋnd a ieşit la iveală, se mirau că e luat ȋn considerare, de vreme ce se ştia demult de el şi ne obişnuiserăm cu toţii, nu-i aşa, ca societate, că există.

Chiar sindicalistul acela agresiv a băgat capul ȋn televisor şi-a spus că nu pot lua nici o măsură fiindcă legea nu le permite.

Numai că, spre stupefacţia pozitivă a tuturor romȃnilor care se tem de scumpiri, a ieşit un inspector şi-a decretat categoric: Ȋl suspendăm pe perioada anchetei!

Doamne, ce senzaţie a făcut! Am zis că s-a instalat pacea-n lume, anotimpurile s-au ȋntors la locurile lor iar gazele de şist au scăpat definitiv de fracking!

Deci, e nevoie de mai mulţi bărbaţi ȋn ȋnvăţămȋnt şi justiţie, că prea seamăna cu ţesătoriile după vremea lui Ceauşescu.

Abuzurile există fiindcă nu se ia atitudine şi nu se aplică legea. Ȋn America, de pildă, apar din ce ȋn ce mai multe cazuri de femei abuzatoare sexual. De ce? Pentru că se poate.

Şi dacă se poate, de ce nu?

Cum e să fii adult? Poate e altfel decȋt ȋţi imaginai  https://antipresa.blogspot.com/2024/08/cum-e-sa-fii-adult-poate-e-altfel-decit.html#more


“Dieta” perfecta  https://antipresa.blogspot.com/2024/08/dieta-perfecta.html#more

Ca să nu se mai întîmple niciodată, trebuie să abordăm violența sexuală rezolvînd problema pornografiei

Melinda Tankard Reist (feminista… anti-avort), Marți, 3 July 2018/ 3:18pm

(Avertisment: acest articol conține descrieri grafice ale violențelor sexuale)  https://freefrompress.blogspot.com/2018/10/ca-sa-nu-se-mai-intimple-niciodata.html

Scrisul de mȋnă face piciorul frumos

 – De ce scrisul de mȋnă e ȋncă cel mai bun mod de a reţine informaţia https://antipresa.blogspot.com/2024/07/scrisul-de-mina-face-piciorul-frumos.html

Trenul Viitorului, al lui Grindeanu  https://freefrompress.blogspot.com/2024/08/trenul-viitorului-al-lui-grindeanu.html#more


01.03.2024 - Date șocante: Copii de grădiniță duși în străinătate pentru a fi exploatați sexual. Proxeneți nepedepsiți după o decizie a CCR

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/date-socante-copii-de-gradinita-dusi-in-strainatate-pentru-a-fi-exploatati-sexual-proxeneti-nepedepsiti-dupa-o-decizie-a-ccr-2707341



Clişee de politician de plastic

30 iulie 2024 - Firea: Cazul abuzurilor prin care au trecut studente de la SNSPA este, din păcate, reprezentativ pentru societatea românească  https://www.news.ro/politic-intern/firea-cazul-abuzurilor-au-trecut-studente-snspa-pacate-reprezentativ-societatea-romaneasca-multe-ori-vorba-complicitati-fel-vinovat-intoarce-privirea-interiorul-institutiei-1922404330462024072021686776

27 feb 2023 - Gabriela Firea: Femeile în continuare în ţara noastră, în anul 2023, sunt discriminate, sunt izolate la locul de muncă, sunt plătite mai prost decât bărbaţii https://www.news.ro/social/gabriela-firea-femeile-in-continuare-in-tara-noastra-in-anul-2023-sunt-discriminate-sunt-izolate-la-locul-de-munca-sunt-platite-mai-prost-decat-barbatii-1922400327222023021321034066



Vrei o carieră? Alfred Bulai: Dezbracă-te!  https://freefrompress.blogspot.com/2024/07/vrei-o-cariera.html#more

“Repet o soluție pe care am tot spus-o și care are bază legală în Legea Educației: lecțiile celor mai buni profesori trebuie înregistrate, trebuie adăugate lângă înregistrări texte, scheme, exemple, contraexemple, exerciții rezolvate, astfel încât rezultă o lecție multimedia. Acele lecții multimedia produse de cei mai buni profesori din țară, de la clasa întâi până la clasa a XII-a, se pun pe platforma națională de educație.”  https://www.dw.com/ro/cum-au-ajuns-copiii-de-nota-9-s%C4%83-nu-poat%C4%83-intra-la-licee-bune-%C8%99i-de-ce-elevii-din-rural-nu-au-%C8%99anse-egale-spotmedia/a-62361917  “Asta ar submina însă industria meditațiilor.”
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu