luni, 17 iulie 2017

În Romînia s-a legalizat homosexul cu minori!?



Ne-am lămurit, da?!

La început, Dumnezeu a creat bărbații. Şi iubirea. Dumnezeu este iubire, ni se tot spune, și în baza acestei iubiri multe acuplări sunt permise și chiar recomandate în presă.  

Mai târziu, pentru că Dumnezeu avea și altă treabă decât să modeleze creaturi după chipul și asemănarea sa și să sufle peste ele, Creatorul s-a gândit să creeze un cuibar uman compatibil și complementar cu creația inițială în care bărbatul să-și depună ouăle și astfel specia umană să se înmulțească de la sine. El a luat ADN-eu bărbătesc, l-a modificat și i-a dat o femeie cu uter. Ştim ce a urmat, muierea, dată dracu’, s-a apucat să mănânce mere iar de atunci viața sexuală a bărbaților n-a mai fost la fel. De la un moment dat, sătul să tot aprindă tufișuri și să despartă ape, Dumnezeu și-a updatat programul dîndu-l omenirii pe Isus în numele căruia s-a înființat Biserica creștină care, de două mii de ani, încearcă să se înmulțească făcînd sex cu “ispita” și păstrînd “iubirea” între bărbați ca la început.

Între timp, unii dintre ei au dezertat din rasa homosexuală, drept care, lor li se vor lua copiii cu forța și vor fi dați “familiilor” de homosexuali ca să fie crescuți cum se cuvine. Se-nțelege, femeile nu vor mai avea nici un drept asupra progeniturilor iar cele care nu vor să se înmulțească vor fi violate (eventual drogate înainte, ca să nu “doară”).
La fel, băieții care și-au pierdut atracția pentru același sex vor fi supuși canoanelor pînă la îndreptare. Mai vedem dacă-i așa!

Dacă filmul care a rulat pe televiziuni, parțial subtitrat (din păcate), nu este trucat, atunci homosexualitatea din sînul (mă rog!) clerului este ultima problemă a Bisericii ortodoxe!
Principala problemă este violul. Sau prostituția, în acest caz, viol acceptat. N-am găsit filmul neblurat dar din ce se deslușește, bietul tînăr se roagă să fie scutit de canon: “Eu nu prea mai pot!”, “Eu nu mai pot!”, zice el iar înaltul prelat îl oprește cu “Nu, nu, nu!” și-i face o injecție.

Deci, “ipostaze tandre”, “se iubește cu un student”, după cum prezintă presa și “imoralitate” cum numește Biserica abuzul de putere al episcopului asupra studentului sunt șmecherii de comunicare. “Establishmentul” trebuie ars din temelii. Umilința pe care o îndură tînărul va bîntui orice minte cît de cît sănătoasă pînă la sfîrșitul zilelor, cel puțin. Aviz și vedetelor care au militat pentru religia obligatorie în școli și, în general, vedetelor care se tot implică în toate cele, chiar pînă la schimbarea legilor statului romîn. Presa a ajuns atît de grandomană încît să pretindă că are dreptul de a influența viața oamenilor după capul ei!

În fine, mai sunt 7-8 filmulețe deci sufficient cît să încălzim atmosfera pînă la Centenar cu mîndria de a fi romîn.
Apropo, cel puțin o televiziune nu a abordat problema iar TVR a evitat esențialul, adică sexul forțat.

Esențialul l-a evitat și Justiția din Romînia care nu i-a încălțat pînă acum pe cei doi. Care-i treaba, se supără Aliații, mai ales cei din Germania (acolo tot spune bestia în sutană că merge) unde căsătoriile între homosexualii bisericii sunt acceptate?!
Apoi, sexul cu minori a devenit acceptat legal în Romînia? Fiindcă “Facem sex, te plătesc pentru sex!” n-a fost destul de revelator pentru autorități ca să-l scoată pe popa Pomohaci dintre oameni?

Astfel că, ieri, toată țara l-a văzut pe sutanistul îmbrăcat în costum popular încasînd bani nefiscalizați pentru dedicații muzicale, dînd mîna la sărutat fetelor și femeilor proaste și pupînd copii pe gură în timp ce era păzit de bodyguazi.

Ați înnebunit?! În Romînia s-a legalizat homosexul cu minori!?

Acuzaţii dure ale unui for ortodox în scandalul sexual cu episcopul Huşilor: „A violat practic aceşti tineri de la seminarul teologic“” https://www.antena3.ro/actualitate/religie/acuzatii-dure-ale-unui-for-ortodox-in-scandalul-sexual-cu-episcopul-husilor-a-violat-practic-acesti-423664.html   
 Episcopul Corneliu, iar faptul cã dispretuia oamenii, mai ales femeile, pe fatã, trebuia sã fie un mare semn de întrebare pentru enoriasi.” http://www.vremeanoua.ro/cum-am-fost-batuta-cu-bastonul-episcopal-de-pidosnicul-corneliu
 “Ne căsătorim pentru că aşa am decis amândoi, dar şi să facem în ciudă românilor şi tuturor cu idei preconcepute. Ştiu că în România nu se acceptă o relaţie ca a noastră, dar e ţara plină de cupluri gay. Am fost felicitaţi de preoţi.” http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/foto--idila-cu-final-neasteptat-intre-un-roman-de-24-de-ani-si-un-fost-preot-britanic--cuplul-se-va-casatori--in-ciuda-diferentei-de-54-de-ani-445655
“Mai departe, PS Corneliu a afirmat că omul contemporan trăiește sentimentul izolării, însingurării, părăsirii din cauza înstrăiării de lucrarea Bisericii și de mângâierea Duhului Sfânt.” http://www.activenews.ro/stiri-social/Episcopul-Husilor-Mass-media-inconstienta-si-violenta-foloseste-falsitatea-si-calomnia-pentru-a-propaga-ostilitatea-si-dusmania-la-adresa-Bisericii.-Majoritatea-traieste-in-egoism-indiferenta-si-in-cultura-mortii-114658

“Eram un pic silit. M-a dus el la autobuz. Da, îmi mai trimitea mesaje. Mi-a povestit că întreţinea relaţii cu nişte copii, că sunt frumoşi, că sunt copii cu suflet mare. La toţi le-a dat apartamente”, a mărturisit tânărul preot sub protecţia anonimatului.” https://infoalert.ro/2017/07/11/un-tanar-preot-sustine-ca-au-facut-sex-cu-pomohaci-ma-atingea-imi-spunea-la-batranul-la-batranul-ce-i-faci-in-seara-asta/

"Facem sex, te platesc pentru sex! Daca intre noi o sa fie o relatie de prietenie, atunci eu stiu ce am de facut, deci nu o sa trebuiasca sa imi ceri tu sau sa trebuiască sa ma cauti tu, ca stiu eu ce am de facut pentru tine!" - este surprins pe o inregistrare Cristian Pomohaci.http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/preotul-pomohaci-inregistrat-facandu-i-avansuri-sexuale-unui-adolescent-sustinut-si-la-galati-omul-asta-a-facut-minuni.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu