joi, 22 septembrie 2011

Let's do it, Romania! Let's kill the dogs!


OMORAREA CAINILOR
Let’s do it, Romania! Let’t kill the dogs!



 Pro-paganda pentru omorarea cainilor dusă de PDL şi Pro-tv, sub pretextul că bucureştenii vor să dispară aceste animale după străzi, este necinstită şi criminală.
Pe de o parte, PDL-ul vrea să facă bani din această crimă oribilă, 9 mil. eutanasierea ptr. fiecare caine, pe de altă parte Pro-tv-ul este lătrat de caini pe unde se duce ptr. că, se ştie, cainii latră hoţii, cerşetorii, miliţienii şi ţiganii cu fuste "traditionalisti", ăia cu care cantă Loredana şi unde participă Esca, această Pamela Anderson a Romaniei, iar presa este o chintesenţă a celor patru denominaţii ale speciei umane.
Problema cainilor fără stăpan are trei cauze: asociaţiile ptr. protecţia lor au tergiversat o rezolvare ptr. că ei trăiesc din asta, autorităţile n-au reuşit sterilizarea ptr. că preţurile puse de clientela politică sunt din cale afară de nesimţite iar gherţoiul roman, credincios şi cu frică de Dumnezeu, care pe unde îl apucă p-acolo se împuiază, nu-şi are grijă de propriul caine şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru eventualele progenituri. Astfel, cainii din stradă nu se termină niciodată pentru că, periodic, sunt abandonaţi o grămadă de pui. Parcă-i şi văd pe idioţii ăştia, cum vin noaptea şi leapădă cate o ladă plină cu căţei după care se-ntorc în indolenţa lor care nu poate face un gard ca lumea.

Pe vremea primarului T.Băsescu, veterinarul şef al capitalei a venit cu ideea nazistă de a păstra numai cainii de rasă iar ceilalţi, aşa cum s-a văzut pe înregistrări, au fost omoraţi în bătaie. Acum, asociaţiile ptr. protecţia cainilor vin şi ei cu ideea ca să fie sterilizaţi cainii cu stăpan care nu sunt de rasă deşi cei fără pedigree nu sunt inferiori. Nemţii chiar au importat caini maidanezi de la noi. Rasele, aşa cum au fost ele concepute de nişte aristocraţi care chiar credeau că au sange albastru, nu sunt neapărat un caştig. Unele rase sunt prea agresive altele sunt predispuse la boli ce nu pot fi evitate, cam ca ăştia din familia regală britanică dar şi acolo s-au gandit să-şi schimbe sangele şi poate chiar fizionomia, că s-or fi săturat şi ei să le intre nasul în gură.
Propaganda, aşa cum se vede la pro-tv şi Elena Udrea nu spune să omoram toţi cainii dar are această intenţie. In primul rand are o justificare, “bucureştenii nu mai vor caini pe străzi”iar ptr. ca acceptarea să fie obţinută se spune că nu vor fi eutanasiaţi decat cei bolnavi şi agresivi. De parcă, clientela politică se satură vreodată de bani!
In campania ptr. omorarea cainilor, pro-tv-ul a rulat la distanţă de cateva zile aceleaşi imagini cu nişte caini care o înconjurau pe una îmbrăcată în roşu aşteptand să primească ceva, aşa cam ca cerşetorii care vin pe la mese şi pe care îţi vine să-i omori. In acelaşi timp banii cheltuiţi cu întreţinerea cainilor ar merge, desigur, la un spital de copii. Tot în reportajul de doi lei pe această temă făcut de televiziunea altfel cea mai tehnică şi profesionistă, s-a adus în discuţie de două ori cazul femeii omorate de caini făra să se precizeze că ea intrase noaptea într-o curte-depozit unde cainii d-aia sunt ţinuţi de către angajaţi ca să-i apere de intruşi. Pentru că, indolenţilor de la pro-tv, sunt ataţia hoţi şi atat de agresivi încat paznicii sunt instruiţi să nu iasă la ei ptr. că vor fi omoraţi! Aşa e în lumea reală, ca să ştiţi şi voi!
Soluţia nu este omorarea cainilor şi nici sterilizarea cainilor cu stăpan. Cum îşi permite cineva să împiedice un stăpan să aibă urmaşi de la propriul caine cand se ştie cat sunt de legaţi oamenii de aceste fiinţe superioare, orice ar crede ignoranţii? Soluţia este ptr. cainii de pe străzi sterilizarea şi ducerea în adăposturi a celor agresivi iar ptr. cainii cu stăpan soluţia e foarte simplă: fiecare caine trebuie să fie înscris la un veterinar. In felul ăsta poţi să ţii şi evidenţa fătărilor şi a vaccinării care trebuie să fie obligatorie.
Iar dacă e să facem să dispară după străzi ce nu ne convine atunci avem şi noi nişte dorinţe neîmplinite pe care pro-tv-ul care “schimbă destine”(ce prostie!) şi PDL-ul am vrea să ni le împlinească:
 -să dispară nunţile din stradă ale interlopilor care ar trebui să dispară la puşcărie
-să fie eutanasiaţi traficanţii de oameni
-să dispară drogurile, OMG-urile, retardeliştii care umplu văzduhul cu orăcăiala lor
-să dispară emisiunile în care televiziunile se îmbogăţesc pe seama bolnavilor iar aici soluţia este să se ia veniturile LOTO în totalitate şi să fie folosite în acest scop, PDL-ule! De asemenea aţi putea să mai faceţi o economie şi dandu-i afară p-ăia patru care prezintă extragerile la TVR şi n-ar fi singurii.
-bine ar fi fost să-l facem pe Borcea să dispară împreună cu poliţiştii şi Oanţă de la Pro-tv, deschizătorii de drumuri ai ciumegului care au izgonit un băiat care livra pizza ptr. ca “problema” să fie îndepărtată, cum a zis protevistul; adevărul e că băiatul trebuia să ştie că din spatele calului şi din faţa prostului trebuie să te dai la o parte.
-tăietorii de păduri ar trebui eutanasiaţi ptr. că din cauza lor se încălzeşte planeta şi vor ăstia să planteze omg
-ar mai putea să dispară tarlicii Elenei Udrea, rimelul prea gros al ştiristelor, buletinul meteo cu înflorituri, propoziţia “Va rog să-i aplaudaţi!”, clientela politică, salariile secrete de la stat, ăia care se-nghesuie la maşini de găurit, la mers cu vaporaşul etc.

Cei care au omorat cainii în bataie sau i-au otrăvit, deşi sunt consideraţi potenţiali criminali nu dispar nicăieri. Nici campanile proteviste de sorginte comunistă “dacă-i musai, cu plăcere”. Voluntariatul cu care se laudă ei că adună gunoaiele se întamplă cam aşa: primarii, în principal PDL-işti, obligă profesorii care obligă elevii care trebuie să racaie în gunoaie şi să inhaleze microbii ca să-şi facă PRO-tv-ul reclamă şi să le arate cine e şeful. Cine mai are nevoie de caini cand avem cainii care păzesc democraţia să nu ni se urce la cap.Let’s do it Romania! Let’s kill the dogs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu