joi, 13 octombrie 2011

Vrei sa fii milionar cu Virgil Iantu?



Vrei să fii milionar cu Virgil Iantu? N-ai să vezi!

 Aseară, la Canal D, Virgil Ianţu a comis o porcărie tipic televizionistică cand a făcut să zboare din caştigul celui mai deştept concurent de pană acum 350 de mil. de lei vechi. Baiatul a răspuns la întrebări foarte grele, a dovedit că are cultură generală şi n-a dat răspunsuri la plesneală. A ajuns la 500 000 şi a spus că se retrage cand a văzut întrebarea de 1 mld. Ianţu a insistat să nu se retragă, i-a fluturat cecul mai mare şi l-a comparat cu ce caştigase pană acum, a insistat pană cand concurentul a dat un răspuns provizoriu şi, pentru că răspunsul era greşit, nu l-a lăsat pană nu l-a convins să meargă mai departe, sugerandu-i din ochi că răspunsul e corect şi c-ar fi păcat să renunţe. Astfel, concurentul a fost lăsat fără bani după ce anunţase de trei ori că se retrage. Nesimţirea din prezentator s-a lăţit în continuare ca un miros fetid cand s-a lăudat ca prostul prins cu musca pe căciulă. Ce de bani am dat şi în seara asta, a spus caracterul jegos!

Ianţu este doar unul dintre cei odată oameni, acum involuaţi la vedete de televiziune. Alte exemple mai sunt: Dan Negru, Răzvan şi Dani, Măruţă şi alţii care, cand au dat de bani, s-au prostit. Drumul de la om la vedetă este acelaşi de fiecare dată:compromis după compromis după compromis pană cand tot ce ţi se părea detestabil şi jegos devine normalitate. Pe măsură ce se adună banii faci şi un împrumut la bancă să-ţi faci o casă mai mare decat plănuiai, concedii scumpe, copii la şcoală particulară, totul pe un fond general de frică de sume mai mici
In mintea lor, dacă e să ne luăm după ce spune Andreea Esca, ei joacă un rol, gandind probabil că, în timpul ăsta, nu se contaminează. Se autoiluzionează că ăsta e doar un serviciu unde porţi mască şi nu te contaminezi, faci rău lumii întregi dar tu rămai tot om.  In final, după modelul spiritual Becali, tranteşti o emisiune de binefacere ca să te simţi bine în pielea ta. Pentru că toată viaţa este despre cum te simţi nu despre cat cheltuieşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu