joi, 26 aprilie 2012

COME ON BARBIE!

COPILUL “SEXI”

He drew a cute baby, but his boss didn't like it. So he kept the face, added a ponytail and a curvy woman's body and called his creation "Lilli". Adică, a desenat un copil drăgălaş dar şefului nu i-a plăcut. Aşa că, a păstrat faţa, i-a adăugat păr prins în coadă şi corp de femeie apoi si-a numit creaţia: Lilly”

Impinşi înainte spre nicăieri prin secolul ADHD-ului, înghiţim bucăţi mari de timp pe nemestecate şi nu ni se mai permite să reflectăm pentru că altcineva ne face rezumatul şi ne trage concluziile. Prea agitaţi în labirintul ăsta de informaţii care se ţese continuu în jurul nostru şi care nu respectă nici măcar regula de dreapta, gandim că suntem doar spectatori. In realitate, în acest videoclip, imaginile se derulează atat de rapid în jurul nostru încat, nici nu ne dăm seama că, de fapt, suntem chiar personajele din film manipulate de cine ştie ce scenarist lipsit de imaginaţie care-şi urmează “visul” de a se juca de-a sexul total în avatarul nostru.
Circulă de ceva vreme prin presă o campanie de promovare a unei fotomodele romance plimbată prin Italia, America etc., care şi-a propus să câştige notorietate prin afişarea alături de celebrităţi şi presupusa asemănare cu Sophia Loren. Presa tabloidă a luat-o în tărbacă, presupunand că asta vrea, de vreme ce-şi scoate singură vorbe, iar cealaltă parte a presei o ţine în puf şi se jură că fata e doar un copil care-şi ascultă părinţii. Adică, fata nu umblă, pe bune, cu unu’ şi cu altul şi nu e femeie uşoară, chiar dacă pozează ca şi cand ar fi, tot aşa cum nu e Sofia Loren, doar şi-a făcut mai multe operaţii estetice ca să semene cu ea. Pe dinafară e doar un fals dar, în sinea ei, n-ai să crezi, e doar un copil! Atat cat mai poate fi copil o fată care, încă de la 14 ani, a intrat într-o lume în care minorelor li se ordonă să se dezbrace şi sunt pipăite şi apreciate din ochi, ca la obor. Deşi nu-i convine totdeauna, la cei 24 de ani ai ei, modela trebuie să se promoveze la greu pentru că, dacă nu se mai încadrează la figură de “copil” şi avansează la femei înainte s-o ia vreun milionar de nevastă, se numeşte că i-a trecut timpul. In momentul cand se va spune că “s-a trecut” cineva o să-şi aducă aminte că Sophia Loren spunea că e conştientă de privirile care stau aţintite pe decolteul ei aşa că, întotdeauna are grijă să abată atenţia spre alte calităţi pe care le are.
Pe vremea Sophiei Loren, însă, nu era la modă “copilul sexi” aşa cum se întamplă în zilele noastre. Deşi este cea mai mare aberaţie, nici o autoritate a statului din lumea civilizată, nu pare să fie deranjată de această prostituţie la rece pentru că nu există anomalie pentru care să nu se fi inventat propaganda potrivită care s-o facă acceptată. Americanii, de exemplu, au luat o păpuşă care fusese iniţial un personaj de desen animat într-un tabloid german[1], o secretară care se culca cu şefii şi-si rotunjea veniturile din prostituţie şi au făcut din ea idealul fetiţelor din toată lumea. Acum se numeşte Barbie şi are melodia ei pornografică pe care o cantă toţi copiii.[2] Tot în America există chiar un concurs, prezentat la TLC din 2009 ca Toddlers & Tiaras unde copilaşi de caţiva anişori se străduiesc să fie “sexi”. Tocmai potrivit într-o lume în care nu există resurse suficiente, se spune, pentru a combate pedofilia, unde Papa Benedict a zis să n-aruncăm cu piatra[3] iar parlamentul Romaniei tocmai a respins proiectul de lege pentru castrarea chimică a dezaxaţilor sexuali pe motiv că se pot întampla accidente şi pedofilul să rămană neputincios. In fond sunt şi ei tot oameni: "Nu am deloc impresia ca sunt un pedofil. A fost o relatie chiar mică. Nu am avut senzatia că nepotul meu a fost impotrivă, chiar invers", a declarat fostul episcop catolic.” www.ziare.ro
Toddlers & Tiaras arată triumful prostiei periculoase a părinţilor asupra copiiilor şi este rezultatul influenţei pe care o exercită show-bizzul de la Hollywood prin promovarea copiilor-vedetă. Concursul de frumuseţe infantilă a făcut chiar şi o victimă, JonBenet Ramsey care a fost găsită moartă în subsolul casei cand avea doar 6 ani şi care a rămas una dintre cele mai celebre crime nerezolvate.
Copiii participanţi sunt supuşi aceleiaşi proceduri de transformare inventată de desenatorul german cand a creat-o pe Lilly păstrand faţa copilului drăgălaş la care a adăugat corp de femeie.  Astfel, părinţi iresponsabili îşi machiază copiii adevăraţi ca pe nişte vampe şi-i scot la produs celebritate, chipurile, spre binele lor. “Visul” american este, de zeci de ani, desenat de Compania Mattel care a upgradat păpuşa anilor ”50, mult prea egoistă şi independentă la “hanky panky”[4] şi a vandut-o fetiţelor din toată lumea. Timpul a trecut în favoarea creaturii iar, în zilele noastre, “Femeia Barby”, operată estetic de peste 100 de ori şi o jumătate de million de euro, îi face cadou fiicei lecţii de dans la bară iar la 7 ani un voucher pentru implant mamar pe care are voie să-l folosească legal la 16 ani, deşi  este încă în creştere.[5] Asta după ce, o altă mămică i-a injectat botox fetiţei de 8 ani. Fenomenul a proliferat în parallel cu conservatorismul religios dacă nu chiar s-au contopit pentru că, în filmele americane, se promovează agresiv “a face orice” ca să-ţi faci partenerul fericit şi să-ţi păstrezi familia “cu orice preţ”. Avem în filme şi replica de genul: trebuie să ştie de mică să se machieze ca să înveţe să devină femeie, replică ce aduce mai mult a indicaţie de a deveni femeie mai de mică. De-asta ar trebui totuşi ca “fetiţele de pe centură” şi “bebeluşele” să dispară din vocabularul televizionistic.
Mattel face şi varianta masculină a păpuşii, mai ieftină şi mai puţin celebră care, în viu, arată cam ca Justin Bieber.  Prin intermediul alimentaţiei, în ultimii ani, băieţii sunt transformaţi în genul efeminat, cu sâni, iar fetele devin fertile de la 7-9 ani, un freak-show pe care o să-l vedem cat de curand promovat ca normalitate în filmele americane. Deja se fac presiuni de multă vreme pentru ca părinţii să nu mai aibă un cuvant de spus în legătură cu viaţa sexuală a minorilor pentru ca “bolnavii sexuali” ai societăţii să fie declaraţi sănatoşi, într-o zi, de OMS.
Această non-diferenţiere între copil şi sexi este, în mod evident, mâna pedofililor infiltraţi la nivel înalt dar şi în zona “creativă” a show-bizzului de unde se forţează acceptarea aberaţiei aşa cum s-a mai făcut şi cu alte deviaţii. De asta şi şcoala trebuie să fie mai mult “creativă” şi mai puţin tehnică.
Scuza numită “eşecul sistemului” invocată în cazul belgianului M. Dutroux este, pentru toată lumea, dovada existenţei reţelelor de prostituţie infantilă protejate de “sus” iar cazul, mai recent, al lui DSK o confirmă încă o dată. www.realitatea.net  Ultimul putea să ajungă chiar preşedintele Franţei.

La noi, păpuşile bucălate moldoveneşti au fost scoase din uz iar basmele populare cu Făt-Frumos şi Ileana Cosanzeana au fost denunţate ca avand o influenţă negativă asupra copiiilor din cauză că frumoasa era răpită în mod repetat cand de prinţ, cand de zmeu. Acum, tot conform filmelor americane, tinerii trebuie să formeze cat mai de mici un cuplu ca să înveţe să întreţină o relaţie şi asta pentru o cauză bună, pentru ca, mai tarziu, să-şi formeze o familie! Acest model de presiune psihică asupra copiiilor a dus la aberaţii de comportament care, în ţarile numite civilizate, sunt o practică comună şi care au ajuns pană la noi. Aşa se face că o fetiţă de gimnaziu i-a spus unei college că se duce la WCu să-i facă “iubitului” sex oral ca să-l împace, să n-o părăsească. In mass-media romanească sexul oral e promovat mai des decat reciclarea deşeurilor.

Compania Mattel a scos, mai nou, TOKIDOKI Barbie, o păpuşă mult contestată pentru că e tatuată şi are părul roz ceea ce, în viziunea părinţilor, ar influenţa fetele să fie “rebele”.  Tokidoki, am găsit că înseamnă “a spune ceva fără să-ţi iei un angajament” şi este destinată “mai mult adulţilor decat copiiilor”.[1]










[1]Noua păpuşă Barbie stârneşte controverse printre părinţi: „Transmite mesaje greşite fetelor” www.gandul.info




[1] Bild Lilly Doll, www.wikipedia.com “Reinhard Beuthien was ordered to make a "filler" to conceal a blank space in the Bild-Zeitung of June 24, 1952. He drew a cute baby, but his boss didn't like it. So he kept the face, added a ponytail and a curvy woman's body and called his creation "Lilli". She sat in a fortune-teller's tent asking: "Can't you tell me the name and address of this rich and handsome man?" The cartoon was an immediate success so Beuthien had to draw new ones each day.
Lilli was post-war, sassy and ambitious and had no reservations talking about sex. As she had her own job she earned her own money as a secretary but wasn't above hanging out with rich men ("I could do without balding old men but my budget couldn't!"). The cartoon always consisted of a picture of Lilli talking to girlfriends, boyfriends, her boss ("As you were angry when I was late this morning I will leave the office at five p.m. sharp!"). The quips underneath the cartoons handled topics ranging from fashion (to a policeman who told her that two-piece-swimsuits are banned: "Which piece do you want me to take off?"), politics ("Of course I'm interested in politics; no one should ignore the way some politicians dress!") and even the beauty of nature ("The sunrise is so beautiful that I always stay late at the nightclub to see it!"). The last Lilli cartoon appeared on January 5, 1961.”

[2]Come on Barbie, let’s go party!-1997

I’m a Barby girl in a Barbie world
Life in plastic, it’s fantastic
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation

I’m a blond, single girl in the fantasy world
Dress me up, make your time, I’m your dollie
You’re my doll, rock’n’roll, feel the glamour and pain
Kiss me here, touch me there, hanky panky

You can touch, you can play
If you say I’m always yours, ooh ooh ooh


[3] Roman Catholic sex abuse cases by country  www.wikipedia.com
[4] n. Slang
  1. Devious or mischievous activity.
  2. Illicit sexual activity.

[5] www.gandul.info "Poppy este un copil normal, căruia îi place sportul şi care adoră să se joace afară. Fetele nu mai vor să fie Albă ca Zăpada sau Cenuşăreasa, ci Lady Gaga sau Cheryl Cole. Eu doar o ajut să îşi îndeplinească visul", adaugă "femeia Barbie".


V-aţi lăsa COPILUL să facă AŞA ceva? FETIŢE mai mult dezbrăcate, SEX-simboluri de la 4 ani /VIDEO

http://www.evz.ro/detalii/stiri/v-ati-lasa-copilul-sa-faca-asa-ceva-fetite-mai-mult-dezbracate-sex-simboluri-de-la-4-ani-10.html




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu