marți, 23 aprilie 2013

CONGRESUL PSD





La mare, “s-au bucurat cu toții de mercurul care a urcat în termometre”. 18:18/RTV/13 apr.2013


De câteva zile a venit primăvara. Stim asta pentru că jurnalistele au început să se-ntindă alene prin studiouri plângându-se de vremea capricioasă, politicienii saltă în sondajele de opinie iar producătorii de HIV s-au trezit la viață cu o nouă campanie de promovare. Apoi, astroloagele și cutremurologia și-au făcut și ele apariția între știrea periodică despre cum depresia va fi principala cauză a mortalității în 2050 și o testare pe teren a capacității de scârbă a oamenilor. 

 

In loc de arături de primăvară, duminică, zi liberă în care tot orăseanul își scoate subrațul din iarnă răcorindu-se în maiou la balcoane, PSD-ul a pus de o regionalizare la propriul congres, prin numirea baronilor șefi, și și-a luat adio de la Justiția Liberă aducând un omagiu eroului de la Jilava, Adrian năstase, care “a plătit” pentru toți, cum a spus Dragnea. De-acum lăcustele USL-iste pot pârjoli ogoarele fără grijă, cel mult vor defila de ochii lumii pe la parchete înainte de NUP.
 
La rândul lui, parlamentul cât o Chină se scutură de alegătorul indisciplinat și rece printr-o hotărâre care face ca doar 30% dintre alegători să fie suficienți pentru Constituție și orice fel de referendum iar mândra și civilizata Europă a dat vastu’ în dreptul de proprietate și se pregătește să scoată definitiv banii cash după piață ca să ți-i oprească după card când are chef. (In Italia a început déjà!)

Ei, că ce e democrația! O dictatură cu crize economice și homosexuali!

SFARSIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu