joi, 8 ianuarie 2015

ATACUL TERORIST DE LA PARIS (Cum arată asta: JE SUiS Charlie?!)




Ieri, doi inși înarmați cu kalașnikoave au intrat în sediul unei publicații franceze și au mitraliat redacția ziarului. Charlie Hebdo e un săptămânal de satiră, de stânga, anti-religios, care și-a râs inclusiv de Mahomed, dumnezeul care încă nu s-a obișnuit cu libertatea de exprimare. http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Hebdo

În evul mediu, că veni vorba, Inchiziția creștină omora pentru mult mai puțin, ca să nu mai vorbim despre cum a proliferat creștinismul și cu ce preț. În zilele noastre, libertatea de cugetare nu-i mai permite, că multe ar făptui Biserica Creștină dac-ar mai putea!

Atacatorii de ieri au săvârșit un asasinat ca la carte (cine știe a cui carte!): au plănuit, au pătruns în clădirea unui ziar critic la adresa islamului, s-au prezentat: Al Qaeda, au ucis oameni iar la sfârșit au strigat: Alah e mare! A, au ucis cu kalașnikov!


Concluzia e evidentă: islamiștii sunt criminali de felul lor, occidentul creștin e pâinea lui Dumnezeu iar presa e religia democrației!
  
Presa românească a profitat…cum să spun? Caricaturile prezentate din Charlie Hebdo erau soft pe lângă agresivitatea cu care au ieșit în față titlurile și lucrătorii din presa noastră.
 
S-au scăldat cu lăcomie în sângele tragediei de la Paris și s-au scuturat cu mândrie, purificați și plini de rating și titluri pompoase gen Satira nu moare, Satira mitraliată la Paris, 11 septembrie al presei ș.a., l-au invitat pe islamistul (musulmanul, de fapt, spune Lelia Munteanu)de serviciu-Ahmed Jaber, un tip cumsecade și jurnalist Palestinian stabilit în România- ca să-l facă să se simtă prost în țara care pute de deștepți și toți sunt în televizor(ce nerușinare, după Răpirea din serai a “colegei”lor de presă) și nici n-au băgat de seamă cum s-au insinuat politicienii și/sau securiștii cu legea respinsă ca neconstituțională, aia care permite stăpânirii să asculte telefoanele fără motiv și fără să să dea cuiva socoteală.
Odios!

Numai două jurnaliste au pus întrebări adevărate, restul presei doar s-a indignat afirmativ. Cristian Tudor Popescu a povestit că în situația similară care s-a petrecut în Danemarca, Clubul de presă a convenit să nu publice caricaturile în România, motivul fiind evident și a atras atenția că libertatea fără limite înseamnă haos.

Totuși, nu cred că doi fundamentaliști, după ce au privit zile, săptămâni în șir, luni etc. caricaturile care-l ironizau pe Mahomed, la un moment dat, s-au sictirit, și-au luat pușcoacele și-au pornit să-i termine pe “necredincioși”.

Deocamdată știm că cei doi nu s-au aruncat în aer ca s-ajungă-n rai și să se dedea la fecioare, știm că nu făceau parte din bieții analfabeți care sunt antrenați de mici să moară pentru niște ticăloși, că purtau veste antiglonț și că acum sunt baricadați într-o casă.

Mai știm că cea mai criminală grupare teroristă de până acum, această ISIS, e formată mai ales din indivizi educați în occident dar nimeni nu știe cine sunt, chiar se spune că ei intră și ies din partea noastră de lume fără să fie dibuiți.

Deci, suntem în război dar nu știm cu cine!

LELIA MUNTEANU,GANDUL "Câteva chestiuni elementare, pe care nu voi obosi să le repet: Islamul este o religie. ”Islam” e un cuvânt arab şi înseamnă ”supunere”. Musulman - în arabă, ”muslim” - este participiul lui ”islam” şi înseamnă ”supus”. Islamul e o religie. Islamismul (un cuvânt inventat de Voltaire) se referă la radicalismul islamic, la fundamentalism, la integrism." http://www.gandul.info/puterea-gandului/o-sperietoare-xenofoba-islamizarea-europei-13765150

Alte pareri: 



Ce să zic, nu au stat cincisprezece ani ca mine în islam ca să ştie cât glumesc, mai mult sau mai puţin satiric şi elegat, islamicii despre cele sfinte creştine, despre fecioria Fecioarei, despre infractorul de drept comun, condamnat pentru vagabondaj şi tulburarea liniştei publice în Ierusalim, unul pe nume Iisus, despre cruciuliţa de la gâtul femeilor creştine, pe care "glumeţii" islamici o consideră poziţia favorită de făcut sex.” http://www.evz.ro/horoscopul-lui-dom-profesor-lectia-de-franceza.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu