joi, 12 aprilie 2018

Fake fake news și astrologie




Iar, la întrebarea: Sunt urmăriți utilizatorii de Facebook chiar și atunci cînd nu sunt logați?, Mucosu’ n-a știut să răspundă.

O doamnă astrolog britanic, Jessica Adams, spune că schimbarea semnului zodiacal de către URANUS, în perioada următoare, înseamnă că, aceia care și-au clamat și cred c-au primit libertate totală, își vor da seama cît de liberi… nu sunt.

Uranus, pentru necunoscători, este acea planetă care, la noi în țară, este invocată prin slogane ca: Gîndește liber, Surprize! Surprize!, România mereu extravagantă și surprinzătoare, Revoluție și reformă, Meriți să fii surprins!, prin texte gen tineri români excepționali, copii supradotați, prin recorduri inutile (ex. cel mai mare mic), prin titluri absolutiste: Şoc! (Decizie șoc, ora de vară ar putea dispărea; șoc în show-bizz, divorțează vedetele nu-știu-care), românii sunt în șoc; Catastrofă (ex.: România se îndreaptă spre o catastrofă, epidemia de rujeolă!) și altele precum: România, țara în care nu te plictisești niciodată (fără să fie de bine), iarna ne-a luat pe nepregătite, viitorul este sumbru pentru România; vremea la extreme, ne așteaptă un cutremur devastator dar specialiștii spun că nu se poate prevedea cînd (repetat de sute de ori); schimbări bruște de temperatură, economia (leul) se prăbușește etc.

Asta pentru că, așa cum a aflat toată lumea, după prima unire sau Unirea mică, țară noastră este, din punct de vedere astrologic, de tip Vărsător sau uranian.

Dar, Vărsătorul, din motive care nu contează aici, este condus și de SATURN, planetă invocată la noi doar sub forma “castrării” avîntului de mai bine: românii nu muncesc destul, “nu puteți s-o duceți mai bine peste noapte” (T. Băsescu), austeritate, Facem ce trebuie! (PDL), suntem ultimii în Europa, românii muncesc mult dar nu sunt eficienți, România e o țară sărăcuță, nu-și permite; românii umiliți de străini; bătrînii se împrumută de sărbători; tinerii români, fără experiență dar cu pretenții; românii sunt din ce în ce mai depresivi, Veste șoc pentru pensionari!, tradiții păstrate cu sfințenie, postul din supermarket; cozile la moaște, avem cei mai mulți săraci din Europa, țară bătută de soartă, din rău în mai rău etc.

Bullying-ul nu-și propune mucosu’ ăsta de Zukenberg să-l combată fiindcă aduce trafic. El se bate cu imposibilul, fake news!

Cînd cele două planete sunt în aspect pozitiv, după un alt astrolog (Marina), putem spune că știrile (analiștii) “îndulcesc pastila” ca să fie acceptată. E și cazul noii filozofii globaliste care-ți cere să-ți dai libertatea pe siguranță.


De asemenea șocul (Uranus), dacă nu se inundă catastrofal vreun coteț de găini, este invocat la noi, în mod perfid, atunci cînd “analiștii” prostesc poporul cu televizorul și se prefac uimiți, de pildă, că oamenii sunt controlați și manipulați de rețele de socializare, servicii secrete etc. Saturn (descurajarea), în schimb, este angrenat mai ales în știrile care pun capacul pe oală după modelul ne plîngem de problemele noastre de zi cu zi dar sunt oameni care n-au ce să mănînce, sunt bolnavi etc. iar astroagele de la noi îl folosesc, cu mult năduf, drept măciucă.

De fapt, cu Uranus “ți se aprinde beculețul” iar, în fața “catastrofei”, Saturn este “Accept și găsesc soluții!”.
„putem selecta programele TV în care să inserăm mesajele”

și „Secretele“ Cambridge Analytica au fost dezvăluite de şeful companiei acum 2 ani. Cum a trecut prezentarea lui neobservată la o conferinţă din New York” Citeste mai mult: adev.ro/p71sr7
Google a admis ca masinile utilizate pentru serviciul de cartografiere Street View au colectat din greseala date personale trimise de utilizatori ai unor retele WiFi nesecurizate, scrie AFP.https://economie.hotnews.ro/stiri-it-7281568-romania-este-lista-tarilor-unde-google-adunat-din-greseala-date-personale-ale-utilizatorilor-retele-nesecurizate.htm
Spionaj în SUA: NSA şi FBI au acces la datele private de la Google, Facebook, Apple şi Verizon.” http://adevarul.ro/tech/internet/spionaj-sua-nsa-fbi-acces-datele-private-google-facebook-apple-verizon-gigantii-neaga-1_51b1531cc7b855ff5667bf10/index.html
https://anticancerantiteroare.blogspot.ro/2018/03/big-pharma-big-data.html “DeepMind was founded in London in 2010 and backed by some of the most successful technology entrepreneurs in the world. Having been acquired by Google in 2014, we are now part of the Alphabet group.” https://deepmind.com/about/
President Obama did nearly the same thing with Facebook data, so notice how it’s now only a problem when the data was supposedly used to help Trump:…” https://www.infowars.com/the-truth-about-the-facebook-scandal/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu