miercuri, 23 decembrie 2020

N-a crezut în virus și a murit! Poate fi infectată și internată forțat av. Diana Șoșoacă?

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2020/12/revista-presei-pandemie-vaccin-noul.html#more


Mai întîi, să nu ne lăsăm prostiți în față de campaniile TV plătite scump din banii și în detrimentul contribuabililor! Singura protecție pe care o oferă masca impusă de autoritățile înalt-competente supușilor pandemiei este să-i ferească de a fi scuipați în gură. Virusul, care e o nanoparticulă, face naveta fără pașaport de imunitate înaintea și dinapoia acestei măști. Există nenumărate observații ale epidemiologilor din toată lumea vizavi de purtatul măștii care, așa cum se observă cu ochiul liber, nu face altceva decît să insinueze, conștient sau nu, neglijarea distanțării fizice care este toată filozofia combaterii transmiterii virusului gripal.

Asta, pentru cazul în care criza pandemică este despre combatere și nu despre răspîndire, ținînd cont și de achiziționarea de măști neconforme, pentru populație dar mai ales pentru spitale, refuzul de a testa personalul medical și, în general, personalul care lucrează cu pacienți impestați, plus alte măsuri care mai mult înghesuie lumea decît s-o protejeze.



Apoi, zilele trecute, av. Diana Șoșoacă și-a anunțat urmăritorii că a primit mai multe notificări de la personae pe care le consideră credibile, care o avertizau că se încearcă infectarea ei cu ceva ce seamănă cu sars-cov 2, în vederea internării forțate. Dacă e să nu dăm credibilitate unei astfel de știri, atunci putem face două presupuneri: fie intervenționiștii de bine au indus-o în eroare pe avocată, fie ea însăși, temîndu-se de un asemenea atac din partea pandemiștilor a încercat să-l preîntîmpine, atacînd prima.

Ce este, însă, cu adevărat incredibil de fals, e reacția consternaților din televizor la auzul unei asemenea alegații care, Vai, Doamne!, n-ar fi și n-ar fi, în veci, posibilă. Asta, chiar în aceste zile cînd, mai multe televiziuni îl înfierează pe actorul Bogdan Stanoevici, cu mînie coronavirotică, de faptul că de aia a ajuns în comă fiindcă n-a crezut în virus. Fără să precizeze că, în comă, l-a adus infecția nosocomială și nu covidul, de care se vindecase. Dacă, nu cumva, o fi ceva mai pervers de-atît!



Să lămurim foarte clar această afirmație: N-a crezut în virus și a murit! Pe care o auzim încă de la începutul pandemiei. Este o afirmație neștiințifică și nu poate avea decît două explicații. Una e că împămîntenește o superstiție sau o formă de mysticism (o relație directă, transcendentă, între om și covid), ceea ce, evident, nu poate avea nici o treabă cu eroii în halate albe de laborator iar cealaltă este de pe tărîmul nostru și constituie, fără putință de tăgadă… o amenințare cu moartea din partea pandemiștilor. Nu se practică doar la noi, în America, unde propaganda e mai sufocantă decît orice boală respiratorie, au “omorît”, din pripa declanșării pandemiei, vreo cîțiva cu această superstiție. Recent, Dr. Fauci l-a vaccinat pe Moș Crăciun, așa că… ce-ar mai fi de spus?

La noi, unde entuziasmul și devotamentul eroilor din linia întîi, în lupta cu coronavirusul, depășește orice așteptări, adică poți s-aștepți pînă mori dacă n-ai contractat boala aflată acum în trend, amenințările cu moartea pentru necredincioși au fost chiar fățișe. Avem aici, în capul listei, cele două doctore de la un spital din București care au căzut de accord, pe facebook, că cei care nu cred în covid trebuie să moară sufocați, mesajele foarte directe ale pacienților din spital de tipul “Luați-mă de-aici că mă omoară ăștia!”, după care au și murit, internarea forțată a oamenilor care s-au prezentat la urgențe cu o boală oarecare, au fost “depistați” cu covid și expediați înapoi familiei, via morga spitalului, uneori după ce au fost izolați, terorizați psihic și lipsiți de îngrijire medicală sau, dintr-un motiv sau altul, plini de sînge și cu bijuterii lipsă. Cu ce seamănă asta? Nu?!

Genul ăsta de știri care mai răzbat în presă pot fi înmulțite lejer cu sute sau mii de alte cazuri, fiindcă promovarea pandemiei este plătită regulat, de aproape un an de zile, către mijloacele de informare oficiale.

Deci, are avocata Diana Șoșoacă motive să creadă că va fi infectată și omorîtă?

În primul rînd, trebuie să ne gîndim dacă este posibil! Păi, în România, nu se mai respectă nici o lege care era în vigoare înainte de pandemie și care nu folosește acestei stări de fapt. De exemplu, av. Diana Șoșoacă l-a întrebat pe Dr. Streinu-Cercel de ce aparatul RT-PCR nu e omologat în România de agenția competentă pe acest domeniu. Răspuns: fiindcă institutul Matei Balș este acreditat international să facă orice fel de teste vrea. E doar un exemplu.

Deci, pandemia este o formă de organizare care se supune unor instanțe superioare, suprastatale, adică celebra cedare de suveranitate către nu-știm- cine…

Prin urmare, degeaba invocă avocata Constituția și legile țării care nu sunt respectate în această perioadă, fiindcă, se vede treaba, pandemiștii n-au a se teme de ele. Și, da, orice este posibil: îmbolnăvirea și uciderea unei personae în spital poate fi, dacă se găsește vreun nebun să facă asta, îngropată într-un sac de morgă și bătută în cuie într-un coșciug.

Dar, nu-i nimic, fiindcă, după cum spune televizorul, anul ăsta am devenit mai buni!

Iar asta se va vedea în anii ce vin!

“Salvăm vieți!” - https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-adrian-onciu-de-la-masca-obligatorie-la-vaccinarea-obligatorie-ar-fi-o-distanta-ca-de-la-guvernul-orban-la-guvernul-citu-19805231

“„Odată ajuns pe suprafaţă, virusul începe să se descompună şi singurele studii care arată că noul coronavirus poate…”  https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/studiul-modifica-perceptia-covid-19-mult-ceea-intampla-teatru-igiena-1_5fd87d1b5163ec4271ef67e7/index.html

Anul acesta s-au vaccinat anti-gripal mai puțini români decît anul trecut, nr. celor înregistrați cu infecții respiratoria acute e la mai puțin de jumătate și nu a fost înregistrat nici un deces din cauza gripei. “În săptămâna 07.12.2020 – 13.12.2020 au fost raportate la nivel național 7 cazuri de gripă clinică comparativ cu…”  https://www.national.ro/social/imunizarea-antigripala-un-esec-doar-7-cazuri-in-toata-tara-706284.html

„Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”.  https://adevarul.ro/entertainment/celebritati/busu-meteo-adept-teoriei-conspiratieii-declarat-direct-tv-despre-noul-coronavirus-1_5fd9a22d5163ec4271f7d5d1/index.html

“„Guvernatorul şi-a depăşit atribuţiile şi nu are niciun drept să ne suprime modul de trai. Fiecare are dreptul să aleagă dacă poartă sau nu mască. Este la originea drepturilor noastre constituţionale să… “ https://adevarul.ro/international/statele-unite/primarul-unui-orasel-american-emis-ordonanta-opune-restrictiilor-anti-covid-19-protestatari-radicali-dreapta-umplut-localurile-video-1_5fd9f5685163ec4271fa193d/index.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu