marți, 9 februarie 2021

Schizophrenia celor două lumi

 


Starea de alertă trebuie să înceteze azi! Și mîine e prea tîrziu! Semnele de boală ale “Comandanților” sunt evidente, trebuie înlăturați cu forța!

Mai întîi, le băgați bețișoare în nas copiilor? Ce urmează, control ginecologic? Teste pentru stabilirea identității de gen? Știți că, toată povestea asta science-fiction vine din paranoia și frustrarea unora care și-ar dori să demonstreze că toți suntem la fel, ca să nu mai se simtă ei discriminați.


Dar, adevărul e că nu suntem toți la fel iar grooming-ul “științific” la care vor fi supuși copiii are urmări previzibile, pe care psihologii și psihiatrii ar putea să le scoată în evidență dacă n-ar sta deoparte. Majoritatea covîrșitoare a populației nu agreează cele două ideologii minoritare după piață și totuși, trebuie să se exprime Biserica despre predarea masturbării la copiii de grădiniță, care se învață în Europa, la recomandarea OMS. 



Am auzit aseară, vizavi de chestia asta, un apel făcut către Europa, care trebuie să înțeleagă faptul că noi suntem o societate tradițională și, Vezi, Doamne!, d-aia n-ar fi în regulă educarea sexuală a copiilor din fragedă pruncie. Nu, nu d-asta, ci pentru că e un abuz, e nesănătos și e o comandă din partea dezaxaților! Tot ce trebuie făcut e ca orice copil care are întrebări pe tema asta să aibă un cabinet psihologic (medical) unde să întrebe.

Nu, nu suntem toți la fel, LGDBQueer trebuie să accepte asta, iar creștinii fundamentaliști să nu-i mai amenințe că le bagă degetele-n priză ca să-i mîntuiască.

Școala trebuie să fie școală, neutră față de aceste două extreme și nu să predea sexul neutru sau să încarce conștiința copiilor cu păcate din Biblia interpretată după interesele politice ale Bisericilor.

Deci, politicienii trebuie să-și intre în drepturi fiindcă oamenii n-au votat Comandanți, Specialiști, ONG-iști și ce dracu!, mai bîntuie prin satul ăsta fără cîini unde 20%  din Poliție s-a transformat în Miliția Măștilor iar schizophrenia celor două lumi devine normalitate!



https://blog-searchro.blogspot.com/2017/10/holywood-pedofili-biserica-homosexuali.html

https://blog-searchro.blogspot.com/2016/07/educatia-sexuala-in-scoli-la-televizor.html

https://blog-searchro.blogspot.com/2018/04/pedepse-pedofili.html

https://blog-searchro.blogspot.com/2018/10/referendum-octombrie-2018.html

https://blog-searchro.blogspot.com/2016/02/profesorprofesoara.html - Este incredibil ce i-a cerut un profesor din Craiova elevei sale. „Dezvolta-mi in engleza placerile carnale" http://www.cancan.ro/actualitate/este-incredibil-ce-i-a-cerut-un-profesor-din-craiova-elevei-sale-zdezvolta-mi-in-engleza-placerile-carnale.html



“Este ceea ce se numește ”Covid de termen lung”.”  Adică pandemie la infinit, cu reeducare - https://www.dcnews.ro/simptomele-de-lunga-durata-a-copiilor-cu-covid-se-cere-vaccinarea-lor-protejati-va-creierele-si-corpurile-inca-in-curs-de-dezvoltare_800430.html

“…dispare materia “Limba latină”, sunt tăiate ore de la Limba modernă numărul 2, de la Fizică, Chimie, Biologie…”  https://www.edupedu.ro/exclusiv-schimbari-majore-la-gimnaziu-in-noile-planuri-cadru-pregatite-de-ministerul-educatiei-fara-note-din-toamna-la-religie-muzica-desen-si-sport-eliminarea-materiilor-educatie-tehnologica-si/

https://www.antena3.ro/actualitate/ion-cristoiu-matei-bals-vlad-voiculescu-privatizare-spitale-incendiu-intentionat-592568.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu