miercuri, 3 februarie 2021

Copiii din Landul RO vor fi “mutilați” psihic, dar științific

 https://freefrompress.blogspot.com/2020/10/razboiul-lasilor-generatia-bot-de-urs.html


Mai întîi, după logica bunului-simț, incendiile din spitale au loc din cauze evidente: o situație nouă care depinde de prea mult oxygen, personal medical insufficient, instalații achiziționate cine știe de pe unde și altele asemenea. Nici nu credeam că angajații și-au dat singuri foc, ce naiba! Însă, a trecut sufficient timp și incendieri ca să-ți dai seama că trebuie să stai cu ochii pe situație ca pe butelie. Așa că, dacă se mai întîmplă de-acum-încolo trebuie să luăm în considerare varianta “incredibilă” că cineva intră în spitale și le dă foc.

Mai ales că, observ cu stupoare, chiar și oameni hîrșiți în lupta de gherilă cu pandemia de viclenie, rămîn perplecși în fața dușmanului. Adică, nu-și cunosc dușmanul?

https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/suntem-un-popor-de-antilope-cit-costa.html#more

Aseară, avocata Diana Șoșoacă ne-a povestit cum Don Ciccio de la Sănătate rîdea, atunci cînd i-a răspuns la apelul făcut de ea în urma tragediei de la Spitalul M. Balș. Vă dați seama, zicea ea, au murit oameni și el rîdea!

Da, pentru că e antrenat să fie psihopat, d-aia! Dar, de Dl. Câmpeanu, de la Ȋnvățămînt, ce spuneți? Nu-i așa că pare o persoană plină de bune intenții? Uite ce a declarat el în ultima ieșire la televizor: distanțarea nu e așa de importantă, masca e toată treaba în combaterea virusului în școli. Cel mai probabil, va deveni obligatorie masca bot-de-urs, ca să nu mai zică lumea că asta e ineficientă, plus că poți să le predai mai bine ideologia împotriva naturii, a sexului neutru, dacă toți sunt mascați. Cine nu e de accord, îi facem injecție.

Apoi, înțeleg că elevii vor sta chiar doi în bancă, adică la cîțiva centimetri unul de celălalt și, la două infectări într-o clasă, înapoi în on-line. Tot din protocolul traumatizant psihic face parte și termometrizarea, izolarea copilului în cazul depășirii temperaturii (după noile norme, doar rece ca mortul n-ai covid) și chemarea de urgență a doctorilor pandemiști, nu a părinților.

Asta, după ce, copiii României au fost ținuți un an de zile fără carte, ca să pară și USR-iștii mai deștepți. Că veni vorba, să știți că nu doar cei care n-au avut acces la internet au rămas în urmă la învățătură! F…g “solidaritatea” profesorilor cu elevii s-a manifestat și acum, ca întotdeauna, prin meditații - mai în draci! decît înainte -  iar predarea, chiar și așa, on-line, se face la nivelul celor care au “cotizat”, în timp ce rămașii pe urmă pufnesc în plîns. Ca să știe și ministra androgină a PNL-ului despre, ce dracu’!, vorbește ea acolo, cînd vrea să le ia bursa copiilor. Fiindcă, nu mai devreme de acum cîțiva ani, pe vremea chiar a PSD-ului care ne-a votat dictatura medicală, veneau copii la școală, iarna, în teniși sau nu veneau deloc pentru că n-aveau bani de autobuz.

Interesant este și că, părinții care vor să-și școlească copiii acasă, n-au voie! Normal! O dată pentru că, dacă nu sunt sufficient de înghesuiți elevii în școli, s-ar putea să nu ai cazuri de infectare, ca să le închizi, și apoi, p-ăia d-acasă cine-i educă să fie new normal? Fiindcă dreptul părinților asupra educației copiilor a fost suspendat de coronavirus.
Apropo, de asta! Toți avocații care ne apără, într-un fel sau altul, de bestialitatea vremurilor pe care le trăim, susțin că, fără putință de tăgadă, auto-proclamatele autorități din vremea pandemiei încalcă legea, înclusiv Constituția și că pot fi trase la răspundere, penal. Așa trebuie să fie!

Totuși, de ce am impresia – așa, ca omul simplu – că nemernicii ăștia sunt acoperiți, cumva, de lege?

Deci, oameni buni, ăștia sunt niște psihopați! Sunt o sectă globală, organizată și instruită după modelul military. Sunt soldați iar noi suntem inamicii lor. De-asta se sărbătorește public uciderea - de către coronavirus, desigur - a cîte unui “necredincios”, fiindcă pentru ei e o victorie!

Cînd Iohannis și-a instalat guvernul meu cu fanfară, exact după incendiul horror de la Colectiv, vi s-a părut normal? Legat de asta, cît de ciudat e că supraviețuitorii acelei nenorociri au primit din partea Președintelui, chiar în ziua comemorării, o lege care le plătește asistența medicală pe viață, ca unor “eroi” de război?!

Ȋn fine, cu toate astea, un lucru e clar, anume că românii nu se vor uni niciodată în jurul unui partid (80% nu aderă la nici o ideologie băgată în parlament!) și nu vor ieși în stradă. Asta e, murim cu libertatea de conștiință în brațe. Și e normal!

“Temuta Poliție Militară va deveni, prin lege, un organism de sine stătător și cu conducere unitară, a cărei jurisdicție se va extinde și asupra populației.”  https://www.national.ro/social/ciuca-pregateste-o-noua-structura-militara-pentru-controlul-populatiei-710487.html

“Nicio lege nu le permite corporațiilor din Big Tech să impună cenzura.” https://romanialibera.ro/opinii/tarile-de-la-visegrad-taie-coltii-militiei-gandirii-836376     Și totuși, ei și-o permit!

https://www.cristoiublog.ro/de-ce-ascunde-adevarul-deja-stiut-despre-cauzele-incendiului-de-la-matei-bals-pentru-a-se-putea-crea-conditiile-trecerii-la-privatizarea-sistemului-de-sanatate/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu