luni, 19 aprilie 2021

Precizare


Sunt două deconspirări, ca să zic așa, una aparține ministrului userist demis, pre numele lui de scenă “floricică de marketing” - care spune că spitalele au înregistrați mai mulți morți de covid decît apar în scriptele oficiale - iar cealaltă este un remake, făcut de un medic, care spune că nu se moare de coronavirusul nou mai abitir decît de altele mai vechi, și că, pe cînd nu se oprise lumea-n loc, pacientul grav bolnav (pe moarte) era declarat ca fiind omorît de suferința lui cronică și nu de gripă.

Ce zice o politiciană: gripa sezonieră este o afecțiune mult mai ușoară decît covidul și de-asta nu era considerată cauză de deces.

Bravo ție, ești prea deșteaptă pentru noi, d-aia nu votez!

 Vaccinarea e noul Untold - https://freefrompress.blogspot.com/2021/04/razboiul-lasilor-continua-vaccinarea-e.html


Ș
i acum, adevărul: Gripa sezonieră poate lua forme atît de grave, încît poate omorî pe oricine, de la nou-născuți, pînă la personae în vîrstă, cu sau fără comorbidități. Inclusiv adulți, în floarea vîrstei, sănătoși tun. “A făcut o complicație”, asta este explicația pe care o primesc rudele. Înțelegi?

Ideea e că nu poți să spui unei personae bolnave deja de altele, că gripa sezonieră e floare la ureche, pentru că nu e. Dintotdeauna oamenii au știut asta și s-au ferit din proprie ințiativă de boală.

O pneumonie poate omorî pe oricine! Și o pneumonie interstițială acută lasă urme pe viață, nu doar rahatul ăsta de coronavirus. Toate celelalte caracteristici, cu două excepții (din ce am auzit prezentat la televizor), se întîlnesc la toate gripele. Excepțiile sunt: coborîrea mai rapidă a virusului în plămîni și acea senzație că nu mai poți respira “din gît”. O cred p-asta din urmă, fiindcă am mai auzit-o la cineva, înainte de pandemie, din care motiv aș pune pariu că, în Italia, a circulat coronavirusul “nou” și cu doi ani înainte de declanșarea pandemiei!

În ce privește pîrîciunea lui V. Voiculescu (USR), aș fi vrut să știu: spitalele luau bani pe acești… relativ morți de covid?



April 7, 2020 – Din articolul Stop calling coronavirus pandemic a ‘war’ https://antipresa.blogspot.com/2021/04/de-ce-suntem-in-razboi.html

 “Producătorii avertizează că oxigenul este potenţial toxic după două zile la concentraţii care depăşesc 40%.”  https://www.bugetul.ro/dr-flavia-grosan-producatorii-imi-dau-dreptate-am-deschis-cutia-pandorei-oxigenul-in-exces-poate-provoca-moartea/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu