vineri, 3 septembrie 2021

Bluff!

Varianta “Mu”, PNL-USR!  https://freefrompress.blogspot.com/2021/09/varianta-mu-pnl-usr.html


Bluf, ca-n 2012, dar cu botniță și contenționare pentru popor! Ce tupeu! Se ceartă ca să se-mpace și ca să ocupe tot timpul oamenilor care poate ar fi vrut să protesteze, să ceară socoteală tîrîturilor care ne comandă, în loc să ne guverneze, să ceară dreptate, justiție, că tot a venit vorba. Am văzut că ieri s-au strîns vreo 12 oameni într-o piață, nu contează ai cui erau, și-a venit miliția la ei, să-i ia la intimidare. Asta-i țară, mă! Asta e democrație?

Și-a mai trebuit să înghițim și discursul fals-patetic și fals patriotic, din jurul acestei tevaturi politice! În condițiile în care acum trebuia să vorbim despre unde s-au scurs cele 50 mld. împrumutate nejustificat și despre procese-fluviu, în derulare, pentru morțile nejustificate din spitale, cel puțin.

Dezvoltă ei România…

Am sporit miliția covid ca să vă bată mai bine dar o să tragem apă la Cuca-Măcăii! Așa, și? Trebuie să faci un serial cu asta?

Mîncători de rahat care ne încalcă drepturile, fără nici un drept legal sau moral! Asta-i problema noastră, alegerile voastre interne sau dacă ne… ușurăm în veceurile făcute de PNL, la țară, sau în veceurile din spitalele amenințătoare, USR-iste?!

Toată filozofia modernizării e acest green deal, și e despre căi ferate, energie verde, reciclare, green city, mici fabrici și magazine aproape de casă, pentru reducerea deplasărilor, device-uri care să se poată repara (nu arunca, după ce ies din garanție) și alte chestii care sunt la mintea oricui nu e un idiot. Fabrici de medicamente și cercetare, bă!, în domeniu medical; fabrici de vaccinuri, fir-ați ai dracu!, să nu mai cumpărăm d-alea contaminate și mortale de la Bill Gates!

Dar, hai să vorbim despre politicieni care, Vezi-Doamne!, nu se mai suportă din cauză de principii și s-au luat de la justiție.

Ei bine, nu doar USR are probleme cu justiția. Anul trecut au fost omorîți oameni, sub egida PNL, și s-au luat bani pe ei, anul ăsta vor fi omorîți alții doar ca să-i justifice pe cei de anul trecut. Ca la Revoluție. Morții de la București ar fi trebuit să justifice “teroriștii” care au ucis la Timișoara. Acolo unde acum pîndește Doctorul Lumînare ca să te prindă și să te vindece!

Deci, bluff, perdea de fum, prăduială, speculă pe leu și pe ce se mai poate, furt direct și nemijlocit și bubuială la temelia țării și a muritorilor de rînd. Și asta pînă prin octombrie.

Timp în care ne vor da la frunzărit, în regim de breaking news, albume cu poze și alte înregistrări (care vor fi din belșug), ca să ne țină ocupați. Bonus, vor spune atîtea prostii, încît, pentru grupul de comunicare strategică (ăla atins la cap dă covid) va fi un challenge să mai iasă în evidență cu stupizeniile lor.

Să observăm și că, în cele două tabere presupus beligerante, e un melanj surprinzător dar fericit, între isusologii Mic dejun cu rugăciune și libertarienii I want to break free, care, fără discriminare, își iubesc aproapele ca pe averea lor, făcută din asasinat economic și genocid. Niște ciocli, care-și dau singuri de muncă!

Vestea bună e că, abia la sfîrșitul comediei, va începe războiul.

Asta-i întrebarea fundamentală.  https://antipresa.blogspot.com/2021/09/alta-intrebare.html#more


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu