joi, 14 octombrie 2021

Am aflat de ce nu sunt medicamente anti-covid!


Pentru că vaccinul costă 15-20 euro, pe cînd tratamentul costă sute de euro, plus costul testului, deci vaccinați-vă! Asta am aflat de la Duhul lămpii, doctorul algoritmilor pandemici care scoate capul din televizor ori de cîte ori covidienii își doresc să crească rata de infectare și să mai vină un val.

Pe scurt, ce-am recepționat, ca mesaj subliminal, din melanjul de comunicare strategică și realitate fără echivoc ce transpar din mijloacele de informare în masă.

De ce trebuie să trăiți voi, cînd mii de oameni mor în acest moment din lipsă de îngrijire sau “rele tratamente”?  https://antipresa.blogspot.com/2021/10/consemnari.html

De la Autoritățile înalt-competente către viețuitoarele fostei republici România:

“Băi, românilor, noi cînd vă spunem că sunteți proști, voi trebuie să ne credeți, că suntem experți în asta! De treij’ dă ani vă spunem că sunteți proști și voi ce faceți? Vă duceți pe internet să consultați și alți specialiști. Sau citiți o carte, vă uitați la documentare și vă puneți mintea la contribuție.

Pentru că sunteți proști. Uite, de pildă, acum, de cînd am declanșat pandemia, două lucruri v-am cerut: să vă supuneți noilor norme și să vă vaccinați. Pă ideea că poate scăpați. Voi ce-ați făcut? V-ați apucat să vă zbateți în chingi și nici nu v-ați vaccinat. Deștepți cum vă credeți, ați gîndit că puteți să vă feriți de infectare sau să vă tratați pe ascuns și să scăpați de brațul lung al eroului din linia întîi.

Pentru că sunteți proști!

30%! Fir-ați ai dracu’, rîde Organizația de noi! De-acum, ședințe de spiritism în fiecare zi, direct din coada cu coșciuge de la porțile spitalelor. Bombardia, bă, să nu ziceți că n-avem imaginație și nu suntem originali!

Vă internăm, de nu vă vedeți și toți veți muri de covid!

Nț! Nu luăm medicamente de la Terapia, nu scoatem concentratoarele de oxygen din depozit, doar vă internăm. Ca să nu vă mai puteți trata nici acasă.

Pentru că pandemia asta este pentru deștepți, dacă mă-nțelegeți. Trece numai prin vaccinare. O injecție, o dată la trei-patru luni, ca-n Israel, sau chiar mai multe, ca-n România, că d-aia am antamat 120 mil. de doze.

Nu vă uitați spre Parlament! La 16-18% intenție de vot și încredere în autorități nu putem să vă mai dăm drumul. Statul eșuat a fost preluat.”


Ordinul Autorităților: Piș…ți-vă pe îndărătnici! https://antipresa.blogspot.com/2021/03/ordinul-autoritatilor-pisti-va-pe.html

“Ați clamat că e drept și just ca două treimi din votanți să-l aleagă în turul doi, împotriva demonizatei de Veorica? Ați clamat.

Atunci tăceți în paștele mamilor voastre și nu mai înjurați că două treimi din români nu vor să se vaccineze.”  https://evz.ro/poporul-are-intotdeauna-dreptate.html

Vor educa Luna să orbiteze în cerc https://freefrompress.blogspot.com/2021/10/apel-umanitar.html#more

“Au murit că nu s-a vaccinat în timp ce tu nu faci ce e în fișa postului”  https://evz.ro/romania-are-streangul-de-gat-statul-si-medicii-complici-la-genocidul-covid-am-ajuns-sa-aplaudam-mortii-video.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu