joi, 22 iunie 2023

Gestapo-ul medical

 -Băieţi, aveţi balcon, acolo, la Kremlin? Dacă n-aveţi balcon, n-aţi făcut nimic!  https://freefrompress.blogspot.com/2023/06/respirati-voluntar-tin-cu-pro-rusii.html


De ce LEGEA nr. 293 din 3 noiembrie 2022 e doar o altă campanie de vȋnzare a cancerului şi nu de prevenţie

Pentru că e un plan de promovare, diagnosticare şi tratare a bolii identic cu cel din pandemia covid. Cu alte cuvinte, cȋt adevăr şi cȋt bine – acum ȋi zice Marele Bine, care e un fel de sacrificiu preventiv pentru atingerea dimensiunii spiritualizate a binelui comun – s-a făcut atunci, se va repeta cu şi mai multă militărie şi contenţie acum. Apropo, nu e nevoie să vină  altă pandemie, fiindcă mai avem din asta şi circulă… chiar acum!, iar iniţiaţii sunt la locurile lor, cu oxigenul şi ţigara aprinse.

Ȋntr-o evoluţie firească – odată ieşiţi din rotativa prim-ministrului desemnat, prim-ministrului resemnat şi a miniştrilor “proaspeţi” (ca peştele ȋn zi de dezlegare), suspecţii vor fi interogaţi mai des la ştiri iar… la toamnă  – campanie de vaccinare, la iarnă  – o s-avem ȋnmormȋntări… La primăvară, vine iar Marele cutremur… 

Paranteză – Ce-ar trebui să credem noi despre Justiţia din Romȃnia, de vreme ce, ȋn abuziva stare de urgenţă, cȋnd pandemiştii ne-au dat omor la greu – nelegal şi neconstituţional - doar avocaţii au sărit ȋn apărarea noastră? Că ne consideră un popor de vinovaţi?

Să vedem similitudinile dintre cele două Corone. Bonus, ştirea pe care am urmărit-o minute ȋn şir, cu plăcere



Ce prevede legea: Crearea unui departament independent de Sănătate publică la nivelul fiecărei unităţi spitaliceşti, Crearea de content relevant, explicit pentru categoriile identificate de pacienţi sau persoane cu risc (website, YouTube, blog, podcast), Crearea unor Cancer Test Kits – autotestare pacienţi cu implicarea medicilor de familie şi a specialiştilor…

Ȋn mod surprinzător, doar un singur post de televiziune a susţinut greva profesorilor, dar nu degeaba, le-a dat şi campania de cancer de mai sus. Pentru că, la fel ca-n pandemie, se vor aloca bani grei pentru “content”. Şi se va anunţa zilnic, cȋţi au fost “depistaţi” pozitiv la cancer, ȋn urma testării cu PCR-ul specific, numit Cancer Test Kits.

Trebuie să fii bolnav la cap să mai faci o campanie de felu’ ăsta după mai mult de douăzeci de ani de frecuş zilnic - cu aberaţii gen murăturile, morcovii, ora de vară, brȋnza cu roşii etc. – risc de cancer - timp ȋn care nu s-a obţinut decȋt o ştire perpetuă despre “explozia de cancere”, ȋnghiţirea a miliarde de euro din dreptul altor boli şi bolnavi iar, ȋn final, şi cu ajutorul pangolinului din avatar, scăderea dramatică a speranţei de viaţă.

Care, nici nu s-a răcit bine şi-a fost pusă pe seama romȃnului care nu se caută la cellule, măcar o dată pe săptămȋnă. Aşa că, să mai facem o campanie de promovare a ȋmbolnăvirii, fiindcă tot e trecută anxietatea pe locul doi la cauze.

Pe locul ȋntȋi e nutriţia. Adică… ce? O să-i ȋnvăţaţi să mănȋnce mai multe legume modificate genetic – nişte furaje goale de nutrienţi provenite din seminţe mortal de toxice – pe care n-avem voie să le etichetăm ca atare ȋn supermarketuri?

În 1998, Victor Ciorbea a anulat obligativitatea respectării standardelor de hrană în vigoare. “Hrana copiilor ar trebui să fie prioritatea numărul 1 a Ministerului Sănătăţii, pentru că este vorba de viitorul acestei naţiuni. Ei în schimb sunt preocupaţi de medicamente, pentru că de acolo ies banii”  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2017/07/politica-ucide.html

Apoi, “radiaţiile ultraviolete, dezvoltarea urbană care determină în mod direct gradul de poluare, abuzul de alcool, numărul crescut al fumătorilor, benzenul, radonul”. Nimic nou, faţă de acum treizeci de ani. Au fost folosite şi-n pandemie.

“De la testarea unui biomarker la testarea comprehensive genomică prin NGS” şi “- crearea unei divizii de genomică (inclusiv editare genomică de tipul CRISPR Cas9) şi multi-omics, pentru a putea preveni şi identifica precoce, diagnostica precis şi trata mai efficient cancerul, în cadrul/în colaborare cu Institutul Naţional de Genomică;” Hm, sunӑ periculos!

Nu, mai bine, vă faceţi mȋna pe roboţica Sophia, să-i stricaţi ei circuitele?

Ȋn fine, din lipsă de ceva ȋn care să ne punem ȋncrederea, să tragem de concluzia doctorului care a susţinut, prin telefon, demersul menit să streseze populaţia, a mia oară: Noi, ce ne dorim, de fapt, este să schimbăm stilul de viaţă  al romȃnilor.

Care viaţă !

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/05/cit-de-mult-supradiagnosticam-cancerul.html



P.S. Ȋn noua lege ȋşi face loc şi “navigantul”, un oengist pȋnă mai ieri, care face echipă de vȋnător-culegător cu doctoral, printre atribuţiile lui fiind groomingul pacienţilor reticenţi la terapiile periculoase, pȋnă la supunerea totală. Evident, hăitaşii din presă vor frăgezi prada.

Ştiţi că, iniţial, marea dilemă a specialiştilor era dacă să ȋnceapă sau nu acest tratament cu multe efecte adverse. Acum, de cȋnd e “personalizat”, se aplică un singur principiu: TOTUL SAU NIMIC!

Prevenţia, unora le va face bine – fără ȋndoială, dar altora le va face rău. Pe aceia nu-i vom vedea raportaţi niciodată. Vor fi cei care au pierdut lupta cu boala.

Nu e rentabil pentru afaceriştii din domeniu să vȋndă numai bolnavilor. Trebuie să creeze nevoi.

P.S. Cremele cu factor ridicat de protecţie ȋmpotriva ultravioletelor sunt controversate şi acuzate că fac exact invers decȋt se laudă (prin America de Sud). Pe vremea lui Ceauşescu făceam şi noi crème de protecţie solară extraordinar de bune. De ce trebuie protecţie absolută ȋmpotriva soarelui…



“Ȋnainte de a începe orice schemă de tratament, pune-i doctorului cea mai importantă întrebare: Care sunt dovezile că, urmînd acest tratament, voi trăi mai mult sau voi avea o calitate a vieţii mai bună decît dacă n-aş urma acest tratament?”  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/11/filozofii-periculosului-poate.html



https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2023/03/se-implinesc-20-de-ani-de-marketizare.html

Spotul Dr. Dominatrice şi bătătorul de covoare  https://freefrompress.blogspot.com/2023/01/hipertensiunea-arteriala-si-biciusca.html

“Larisa susține că are mare noroc de medicii de pe sector, care o ajută de fiecare dată când întâmpină o problemă.”  https://oamenisikilometri.md/o-mama-cu-hiv-a-nascut-5-copii/

Articolul 5

(1) Planul naţional de prevenire şi combatere a cancerului în România se finanţează în principal de către Ministerul Sănătăţii de la bugetul de stat. Suma aprobată anual pentru finanţarea planului naţional reprezintă cel puţin 20% din totalul fondurilor aprobate pentru desfăşurarea programelor de sănătate la nivel naţional de către Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

(4) Fondurile pentru decontarea serviciilor şi investigaţiilor medicale prevăzute în cadrul Planului naţional de prevenire şi combatere a cancerului în România se stabilesc şi se alocă de la bugetul de stat distinct de cele pentru sistemul de asigurări sociale de sănătate ori pentru alte programe naţionale curative sau de prevenţie.  http://www.casan.ro/casar/theme/cnas/js/ckeditor/filemanager/userfiles/LEGE_nr._293_din_3_noiembrie_2022.pdf#:~:text=LEGE%20nr.%20293%20din%203%20noiembrie%202022%20pentru,%C3%AEn%20vigoare%2001-01-2023%20Parlamentul%20Rom%C3%A2niei%20adopt%C4%83%20prezenta%20lege.


“Medicina personalizată va beneficia, de asemenea, de High-Performance Computing. Combinarea datelor de sănătate ale unei persoane cu monitorizarea în timp real prin dispozitive inteligente şi farmacocinetică va constitui baza pentru crearea unui geamăn digital (digital twin) al fiecărei persoane.”

Vreţi să fim mai americani?

"O ȋntrebare pe care oamenii o pun ȋntotdeauna ȋn legătură cu gunoiştea programelor zi-lumină, de la TV: cine participă la aceste show-uri?...”  https://antipresa.blogspot.com/2023/07/vreti-sa-fim-mai-americani.html#more

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu