miercuri, 23 noiembrie 2011

EUTANASIEREA CAINILOR IN CAMERA DEPUTATILOR

Soluţia: toţi cainii să aibă medic veterinar, Pedeapsa cu moartea pentru Crime împotriva umanităţii

La drept vorbind, atunci cand văd la televizor, sub avertismentul “Atenţie, imagini şocante!”,ororile de care sunt în stare oamenii, cei mai mulţi spun: “Aştia ar trebui omoraţi!” Cum asta nu se poate, omorarea cainilor pare terapia cea mai la îndemană pentru calmarea nervilor iar pentru PSD eutanasierea lui Geoană. Cum trăim într-o ţară murdară de corupţie şi cruzimi de tot felul, unii sunt de părere că omorarea cainilor ne-ar transforma într-o ţară civilizată. Dar, ca să fim cu adevărat liniştiţi, adevărul e că am vrea să dispară după străzi mai multe arătări cu chip de om şi, chiar dacă nu recunoaştem, în sinea noastră i-am vrea morţi.
Dacă tot ne apucăm şi ca să prospere şi clientela PDL-ului, pentru că ei se vor apuca de omorat, ar fi plăcut să ne gandim pe cine am mai vrea să facem să dispară:
-Cel mai recent exemplu este al Proxenetei care ţinea ostatici doi copii pe care îi înfometa ca s-o oblige pe mama lor să se prostitueze. Nu cred că e cineva care să n-o vrea eutanasiată! Cu toate astea, această greşeala a naturii va umbla liberă pe străzi, mai devreme sau mai tarziu.
-De departe, cele mai detestabile dejecţii umane şi greşeli ale naturii, sunt Pedofilii. Ei sunt ocrotiţi de Vatican, ca şi cand ar fi specie protejată şi se găsesc inclusiv în categoria intelectualilor, a “elitelor” de tot felul. Turismul sexual din ţările alea renumite prin “masajul thailandez”, unde se merge, vezi Doamne, pentru mancare, este practicat de lumea bună din occident. Aştia merg acolo, de fapt, pentru că, în aceste mizerii, copiii, băieţei şi fetiţe, cand ar trebui să înceapă şcoala, merg la cursuri unde învaţă să satisfacă nevoile sexuale ale dezaxaţilor. Pentru că omenirea întreagă tratează această crimă împotriva umanităţii ca fapt divers, se pare că scursurile pedofile se află plasate în poziţii de mare influenţă, altfel nu se explică toleranţa faţă de pedofili. La noi, un astfel de psihopat, chiar a ieşit din puşcărie mai devreme pentru că a desfăsurat activităţi artistice. In plus, în Parlamentul Romaniei, aleşii noştrii, pe care dracu o să-i mai aleagă, n-au votat castrarea chimică a pedofililor. Cred că nu există nici măcar un singur om care să nu spună că pedofilii ar trebui omoraţi!
-Tot recent, o ştire care a trecut ca o părere, a fost despre un viol în grup asupra unei fiinţe umane care va rămane nenorocită toată viaţa. Violatorii au ţinut-o sechestrată mai multe zile şi au torturat-o după cum i-a mai dus mintea înfierbantată de pornografia ca mijloc de exprimare. Asemenea creaturi e clar că s-au născut defecte şi n-ar mai trebui să fie pe străzi vreodată. In America nici n-ar mai fi dar, la noi, A. Năstase a fost de părere că pedepsele mari nu împuţinează infracţionalitatea iar colegii lui parlamentari, nefiind curaţi ca lacrima, au fost de accord.
-O altă crimă împotriva umanităţii, bine ascunsă şi protejată de lege, este Modificarea genetică a naturii şi împănarea hranei cu chimicale, E-uri,hormoni, etc. sub pretextul că suntem mulţi şi trebuie să hrănim noi China, India şi Africa, la un loc. Zilele trecute, Protveul a dat ştirea că, în fiecare an, apar 500 de noi cazuri de copii cu cancer care se adaugă altor 4 000. Un doctor spunea că, într-un spital, exista şi pe vremea lui Ceauşescu o secţie pentru copiii cu cancer dar era mereu goală. Acum, unii se nasc direct cu boala. Ce-ar trebui să se facă? Să fie dignosticată boala mai devreme, se spune de fiecare dată, probabil ca să-şi scoată banii “beneficiarii” bolii. Si dacă e diagnosticată mai devreme, cine s-a vindecat vreodată cu citostatice? După modelul american, nimeni nu elimină cauza, doar “tratează” efectul. Nici nu mai ai voie să vorbeşti despre cauze, care se sugerează că nu pot fi eliminate, trebuie să te adresezi doar lăcaşurilor special amenajate să preia, pe bani mulţi, victimele acestor crime împotriva umanităţii. In schimb nu deschizi un ziar sau un televizor fără să afli că, de la cafea la murături, toate alimentele fac cancer. Intre cei care se uită se prea poate să se îmbolnăvească unii prin simpatie. Nu-i nimic, presa nesterilă trebuie să se ocupe de creşterea “consumului” de orice fel!

-Sub propaganda “Fenomenul nu poate fi eradicat, trebuie să ne ocupăm de efecte!” trăiesc bine-merci, deja ca o categorie profesională, Traficanţii de droguri. In ţările “civilizate”, unde nu sunt caini pe străzi, desigur, drogurile se vand la liber şi sunt fumate sau injectate în văzul lumii. Dar, bine că s-a interzis fumatul!Smecheria cu ţigările e o mare vrăjeală care a pornit de la “manageri”. In încercarea de a elimina timpii morţi, pentru că despre asta e ştiinţa asta, ei au început campania Tutunul dăunează grav sănătăţii de care au profitat şi statele ca să ia taxe nemeritate şi să risipească banii pe clientele politice, războaie inutile şi altele. Intre timp, domn professor Hollywood, a implementat antifumatul şi a introdus noţiunea de “droguri uşoare” sau “recreation drugs” ca să le dea o tentă banală. Campania pro-legalizarea drogurilor merge de ani mulţi în parallel cu campania anti-fumat. Se ştie că oamenii sunt vicioşi din fire şi că, mai devreme sau mai tarziu s-apucă de ceva: de băut, de fumat, de drogat. In America drogurile prescrise de medicină sunt ca aspirina dar cine să mai ia în seamă cand americanii sunt “bolnavi” de tot felul de alte lucruri: obezitate morbidă, operaţii estetice inutile, botox, frica de terorişti iar, mai nou, li se sugerează să ia pastila care te face sociabil. Dar, nu-i nimic, bine că s-a lăsat presedintele Obama de fumat!

La noi, să fie clar, etnobotanicele au înflorit în guvernarea PDL, pentru că am văzut cu ochii noştri cum se făceau că nu pot să desfiinţeze fenomenul. Corect ar fi ca toţi cei care au votat în Parlament legea care a permis comercializarea acestor droguri să fie condamnaţi la moarte şi eutanasiaţi pentru că a fost o lege care intenţionat a vrut să iniţieze tinerii în consumul de droguri ca să fie piaţă pentru aşa ceva. Clinicile de dezintoxicare sunt frecţie la picior de lemn, am văzut tone de emisiuni despre acest nimic costisitor. De fapt etnobotanicele sunt ca ţigările “slim”, ambele vor să te facă să te apuci de ele. Altfel, la cat de proaste sunt ţigările romaneşi, cele mai proaste din lume, n-ar mai tenta pe nimeni.
-Traficanţii de oameni sau de carne vie, cum se spune ca să sune generalist. In afară de traficarea în vederea prostituării există şi un altfel de sclavie modernă, capitalistă, pentru că, în communism nu se putea întampla aşa ceva, anume sechestrarea oamenilor obligaţi să muncească pentru “Stăpani”. Aici intră şi crescătorii de porci de la Giurgiu şi părinţii care şi-au vandut copiii ca argaţi. Stăpanii de sclavi ar trebui eutanasiaţi!
-Ar mai trebui să fie ţinuţi în adăposturi sau sterizaţi:
De exemplu fiul Sorinei Plăcintă, o nulitate PDListă, fostă ministră, care vrea omorarea cainilor. Ce tupeu de proastă la una care îl cocoloşeşte pe fi-su, la care a bătut o fată şi a călcat intenţionat cu maşina un băiat. Ea ar trebui să fie sterilizată dacă face copii defecţi sau să-i fie luate progeniturile dacă nu ştie să le crească şi dă societăţii un pericol public!
Si, că veni vorba, de la sceleratul de Hitler încoace, nu mai poţi să sugerezi nici unui retardat să nu se mai înmulţească. Aşa ne-am pricopsit cu tot felul de idioţi care procreează în neştire şi dau copiii la stat, copii care, apropos, Paula Herlo!, nu vor fi niciodată adoptaţi. Chiar dacă nu sună politically correct, ăsta-i adevărul! Apoi, mai avem şi “familiile speciale” care au tradiţia de a nu se duce la şcoală, de a fura, de a cerşi. In fapt, sunt nişte rebuturi umane pe care societatea nu doar că trebuie să le întreţină toată viaţa, inclusiv ca adulţi în puşcării, dar mai trebuie să-i şi suporte.
-Cei de la Evenimentul Zilei au scris un articol după sufletul lor fără să le treacă prin cap să fie imparţiali şi au tras concluzia după cum au vrut, anume: întreţinerea cainilor costă mai mult decat întreţinerea bătranilor. Trebuie să fii deştept ca Realitatea ca să faci bani din pensionari!
In primul rand întreţinerea cainilor e scumpă pentru că aşa e totul la stat, unde clientela îşi vinde marfa foarte scump. Pe www.romanialibera.ro,  în articolul “ Intreţinerea unui maidanez costă cat o pensie.” de Andrei Luca Popescu scrie că întreţinerea unui caine costă 300 de lei pe lună, în afară de salariile angajaţilor. Oricine are un căţel acasă poate să-şi dea seama cat de exagerată e această sumă. Asta înseamnă că ar trebui să eutanasiem clientela politică! Pentru că, dacă doar o băgăm la puşcărie, paguba continuă.

“Totodată, reprezentantii Fondului Monetar International (FMI) s-au declarat nemultumiti de faptul ca persoanele private de libertate primesc pensii si drepturi salariale si că intretinerea unui puscarias costă statul roman aproape 1.800 lei pe lună.”- aflăm din www.ziare.com    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu