marți, 10 aprilie 2012

LEGEA PDL ANTI-AVORT

AVORTONUL PDL-INCHIZITIA DE STAT

Avortul este dreptul femeii de a nu face copii şi este la fel de legitim ca dreptul femeii de a procrea. Dacă n-ar avea acest drept ea ar fi, ca în comuna primitivă, doar un mijloc de reproducere. Indiferent unde şi cand a fost interzis avortul, doar femeile sărace ajungeau să-şi umple bătătura de copii, celelalte, inclusiv nevestele de preoţi, “se descurcau”. De exemplu, înainte vreme, cele care-şi permiteau, după ce făceau 1-2 copii şi hotărau că nu mai vor, îi dădeau bani doctorului să le scoată uterul. Era o măsură dură care spune tot despre cat de hotărată este o femeie cand vine vorba de afirmarea acestui drept. In zilele noastre este o greşeala gravă a nu se folosi contracepţia pentru că, într-adevăr, avortul este o trauma şi un pericol enorm pentru sănatate. Deşi mijloacele de a evita graviditatea sunt suficiente, femeile fără educaţie şi tinerele şi tinerii care nu-şi dau seama că “o dată” e de ajuns, îsi riscă viaţa neprotejandu-se.
Avortul medicamentos sau intreruperea sarcinii cu medicatie  http://www.sfatulmedicului.ro/Avortul/avortul-medicamentos-sau-intreruperea-sarcinii-cu-medicatie_9389


Intr-un articol din GANDUL, Sulfina Barbu explică, dacă se poate spune aşa, în felul haotic al PDL-ului, cum legea anti-avort este de două ori bună, o dată că e spre binele femeilor care vor fi informate referitor la riscuri şi a doua oară pentru că va creşte natalitatea. In treacăt, Inchizitoarea a mai precizat că “"Întreruperile de sarcină reprezintă un factor agravant şi probabil este una din cauzele pentru care în România incidenţa deceselor de cancer de col uterin şi de cancer mamar este atât de mare.” Sau, probabil, că nu! Sulfina sau alţi PDL-işti susţinători ai proiectului de lege, Spanu, de exemplu, ar putea face cancer fără să avorteze. Pană atunci, actul normativ prevede ca “pacientele” să meargă la un psiholog şi să fie informate în legătură cu “crima” pe care sunt înclinate s-o comită: li se va explica în imagini în ce constă procedura medicală şi faptul că fetusul este “o fiinţă umană în sensul deplin al cuvantului” chiar din momentul concepţiei, “a cărei viaţă va înceta în urma procedurii medicale". Adică i se aplică, inchiziţia prin persecuţie psihică, pentru că pedeapsa fizică a devenit ilegală. Sau, poate n-am înţeles noi bine! “Nimeni nu este pentru întrezicerea avorturilor. Nici vorbă.”- zice politiciana în GANDUL. “Cred că nu s-a înţeles!”, a zis Sulfina Barbu şi aseară la Pro-tv. Ia să vedem: “Am decis să iniţiem un astfel de act normativ în primul rând gândindu-ne la criza demografică şi la impactul pe care acest act medical îl are asupra sănătăţii femeii". In primul rand, care dintre ele? Criza demografică pe care Pdl-ul vrea s-o resolve prin ceauşistul “ţării cat mai mulţi copii” sau impactul medical care va fi tortura psihică aplicată de Marele Inchizitor numit generic “consilier”, care îi va da femeii ecografia şi va “cerceta care sunt cauzele care au determinat-o pe aceasta să apeleze la un avort.”
Cum spuneam, dintotdeauna creşterea demografică a fost impusă celor săraci care să nască mulţi copii ca să aibă cine duce ţucalul clasei conducătoare. Altfel, Sulfina Barbu ar fi făcut mai mult de unul, asta dacă n-ar avea emoţii în legătură cu transmiterea genetică a fizionomiei “Doamnei”. La fel şi Raluca Turcan, alta pe care n-ai vrea s-o întalneşti pe întuneric pentru că, ziua, îşi pune atata fond de ten porţelanat, că poţi să zici că-i o statuie. Ea zicea că, dacă prin legea asta sunt convinse 10 femei să renunţe, se numeşte c-a crescut natalitatea. Păi, de ce-ai făcut decat unul, faţa îmbălsămată, că o femeie poate face, în medie, 13 copii? Dacă-i fătai tu pe toţi se rezolva. Sigur, dacă politica de 22 de ani nu alunga în străinătate vreo 4 mil. de romani, era şi mai bine. Deşi, s-ar putea ca, pentru popularii creştini europeni, 4 mil. de argaţi să nu fie de ajuns.
Astfel de politicieni creştini au mai venit pe vremuri, din Germania, ca să susţină PNŢ-ul şi, în schimb, le-a topit din procente. Asta ca să înţeleagă toată lumea de ce a fost votat Iliescu: pentru că atunci cand predica C. Coposu şi alţi dreapta-credincioşi despre Dumnezeu noi ştiam că vrea să ne supună Bisericii. După 22 de ani s-a văzut clar că tot ce ştiam despre această interfaţă habotnică şi hrăpăreaţă era adevărat. Binenţeles, n-au pierdut , nici acum, ocazia să iasă în faţă ca să ameninţe cu “tribunalul supranatural”, îngroparea femeii la zidul Bisericii fiind baza creştinismului.
O altă mandră-n toate cele,şi susţinătoare a demersului anti-avort este Elena Udrea, prima doamnă a ţării, care a evoluat spiritual în caţiva ani cat alţii în mai multe vieţi. De la femeia uşoară care-şi făcea poze cu pistolu-ntre picioare la femeia adipoasă care a ieşit dintr-o biserică purtand o icoană uriaşă, care să-i acopere goliciunea. Ea n-a fătat deloc, probabil, pentru că n-a lăsat-o cariera.
La ultimele alegeri prezidenţiale, Presedintele Traian Băsescu avea în plan îmbunătăţirea condiţiei femeiii din mediul rural. Nu doar că nu s-a întamplat dar demersul ipocrit a 51 de parlamentari menit să le încarce conştiinţa, le îngroapă şi mai mult. Ideea de a nu mai da ajutor social cucoanelor îmblănite era bună atata timp cat banii se duceau la biata femeie care-şi creşte copiii făcand mături de nuiele, ceea ce nu s-a întamplat. In acelaşi timp, banii LOTO-ului nu se duc spre copiii bolnavi care au nevoie de ei şi pe care îi vedem cerand ajutor la televizor. Toţi cei 51 trebuie să dispară din politică dacă să fie “eliminaţi” nu se poate.
Altfel se poate spune că, în sfarşit, capitalismul şi-a atins scopul şi-n ţara noastră. Politica s-a împărţit în cele două variante extrem de proaste pe care le-a vrut “lumea civilizată” iar ţara a dat şi ea ce-a avut mai prost: stangismul birocratic format din cei doi tampi şi dreapta creştină care e atat de proastă încat crede că are dreptul să ne judece pentru erezie şi să ne ceară să-i închinăm copii . Pentru că n-am putut să-l înăbuşim, politicianismul romanesc se sufocă în propria prostie. Moartea prin sufocare goleşte vezica dar nu-i nimic, o să ne ţinem respiraţia, numai să-i vedem cum îşi dau duhul!


UPDATE: 2oapr. 2012-baptistul Marius Dugulescu a trecut cu evanghelizarea la PNL 
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/romania-primul-loc-in-topul-avorturilor-legatura-dintre-banii-de-autobuz-si-sarcinile-nedorite.html 



Luna trecută, în SUA a fost lansată o campanie de prevenire a sarcinilor la adolescente, care a şocat întreaga lume, după cum a ţinut să sublinieze presa americană.

În fotografiile care reprezintă această campanie, nu apar fete, ci nişte băieţi ...însărcinaţi.

Citiţi mai mult: BĂIEŢI ÎNSĂRCINAŢI. Imaginile care au ŞOCAT întreaga lume /VIDEO - Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/baieti-insarcinati-o-campanie-publicitara-care-a-socat-intreaga-lume-1042397.html#ixzz2WB0scrVC
EVZ.ro






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu