marți, 6 noiembrie 2012

ALEGERI PARLAMENTARE 2012-nimic de votat





Așa zisa campanie electorală, pe care presa a dibuit-o de blat, va debuta, official, pe 9 nov. deși, în realitate, viața politică de la noi e doar campanie electorală în formă continuată.

“Oștile”, după ce au jucat “Tară, țară, vrem ostași traseiști!”, pentru că înrolarea nu mai e obligatorie ca în ceaușism, s-au ales cu toate ciurucurile umane dar au câștigat sedii și muniție iar, în ceea ce privește împărțirea teritorială, nimeni nu mai ridică pretenții. USL-ul continuă blitzkrieg-ul din vară cu scopul de a obține o dictatură parlamentară iar ARD-ul, unde s-a pitit PDL-ul, profită de calamitatea înființată la stânga pentru a se erija în singura alternativă.

In timp ce larvele comuniste încearcă să conserve baronetul de carton, noii convertiți la dreapta-creștină, propăvăduiesc “libertatea responsabilă” și creșterea demografică forțată. Nici unii, nici alții nu absorb fonduri europene dacă nu le pot băga direct în buzunarele lor dar ambele tabere absorb de la buget. USL-ul intenționează să-și ducă lovitura de stat până la capăt prin obținerea unei majorități în Parlament care să-i permită schimbarea Constituției așa încât să ia dreptul alegătorilor de a-și mai alege Președintele țării iar Justiția și Serviciile Secrete să fie, de asemenea, sub controlul Parlamentului, devenit astfel, Putere Supremă prin desființarea “separației puterilor”. In condițiile astea, ARD-ul stă impasibil așteptând să fie votat doar pentru că există. De altfel, s-a văzut, acum, că Voiculescu și toată camarilla îmbogățită de la buget a absorbit, bine-merci, de la stat pe toată guvernarea PDL-istă.

Tuturor le plac “săracii”: milogii de profesie care cer ajutoare, pensii anticipate și sporuri de la stat și săracii cinstiți pe care Elena Udrea, din dreapta,  vrea să-i scoată din noroi dându-le niște pantofi cu toc de-ai ei, mai vechi, iar baronii, de stânga,  vor să-i înveselească cu festivaluri, baloane și artificii. Lor li se adaugă săracii care înșeală statul ca să primească ajutoare, săracii neștiutori de carte care vor să-și cumpere diplome, “săracile neamuri” angajate la stat care vor siguranța locului de muncă și sporuri de relaxare
Tuturor le plac “proștii”: proștii care cred că Europa ne vrea colonie și că democrația și-o face fiecare în legea lui și proștii care ar vota pe unul care face politică dând citate din Biblie.

Biserica le dă voie tuturor să-i pupe mâna iar supușii, dacă sunt  alegători, după ce își dau ultimii bani la cutia milei, merg să stea cu mâna întinsă la baroni în preajma alegerilor iar, dacă sunt politicieni, iau bani de la bolnavi, elevi și bugetari cu salarii mizere și umflă averea neimpozitată a “Credinței” și se fac că nu văd că religia e, în realitate, obligatorie, în școli. Apropo, Evanghelistul Dugulescu e, din nou, la PNL!

“Biserica” e “blatul” pe care îl practică partidele de 20 de ani la care s-a adăugat, acum, non-combatul armonios răspândit pe tot teritoriul țării. Practic, rezultatul alegerilor e cunoscut, nici un baron nu va fi călcat pe coadă. Doar de formă, ca să nu se spună că n-au zăngănit clopotele ca să îngroape legislatura trecută, cele două tabere au “angajat” câțiva berbeci cu talăngile de gât care să se insulte reciproc și să mai împungă și în jur, altfel, nici televiziunile nu-i primesc. Becalii, de exemplu, n-a fost adus să țină piept “clănțăilor” de la PDL, cum minte Ciuvică, ci ca să-i sperie pe intelectuali, să-i facă să dea înapoi. "După câte că esti prost, esti și chelios si urăt. Urăt e, prost e"-pentru profesorul Radu Carp șiDjuvara este vai de capul lui, la anii lui e sclerozat, e bătrâneţea. El e super ca istoric, dar s-a sclerozat din cauza bătrâneţii. Ce, stau acu să-mi arăţi moşii toţi. Iliescu a luat-o razna, a luat-o pe mirişte. Iliescu cât de cât e mai sprinten, dar Djuvara săracul, când îl văd...."

Cum vedem, le-a tras-o Crin Antonescu la toți! Acest cadou electoral pe care ni l-a făcut Pro-Democrația prin impunerea votului uninominal dar și proporțional, ca să intre în Parlament și ăia după locul doi-trei, ca “interimarul” Crin, și să ne tragă puciul din vară. Mulțumiri eterne lui Pârvulescu!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu