vineri, 9 noiembrie 2012

E SCRIS PE TRICOLOR UNIRE




COMUNISTI, LEGIONARI, CRESTINI FUNDAMENTALISTI, UNITI-VA!

Suntem de-o prostie înfiorătoare!
MIHAIl NEAMTU
După lovitura sub centură dată democrației astă-vară, asortată cu discursuri împotriva liderilor europeni, în toamnă, USL-ul a recoltat o masă de oameni și i-a înghesuit pe un stadion pe care Antonescu a tunat împotriva Europei, care ar vrea să ne transforme țărișoara într-o “colonie”, termen preluat acum și de Realitatea și folosit împotriva investitorilor, Petrom, de exemplu. Toată grozăvia, este continuată, zilele astea, la Antena 3 cu o propagandă de-a dreptul comunistă și anti-europeană care se vrea în apărarea “drapelului” și care constă în atragerea de atenție că, la școală, se învață mai mult despre Europa decât despre “stindard”.



Campania se numește “Pe tricolor e scris unire” adică imnul partidului communist: “E scris pe tricolor unire”. Bomboana pe coliva “democrației firave”, cum le tot place unora să spună, a pus-o Mihail Neamțu, recitatorul care astă-vară declama în favoarea “copiilor nenăscuți” iar, acum, la lansarea ARD-ului, a zbierat o poezie a unui legionar la Opera Română. Nu doar că au sărit mulți în apărarea lui dar e foarte ciudat cum atâta lume l-a citit pe acest poet care nu văd cum ar fi fost prins în programa școlară comunistă! In plus, se pare că fundamentalistul religios Neamțu are antecedente, drept pentru care e considerat, de mult, un “legionărel”, cum l-a numit Dan Tapalagă.

Radu Ioanid spunea aseară la Aktual B1 că, în unele mânăstiri din România, se cântă și acum “Sfântă tinerețe legionară”. Freak show, nu alta!


Asta ne mai lipsea în aceste vremuri de împliniri mărețe, să ne apărăm “sărăcia și nevoile” că “neamul” a fost déjà obligat la exod!



Cred că acum, vorba lui Bulă, avem de toate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu