duminică, 20 ianuarie 2013

ANDREEA MARIN și STEFAN BANICA jr.- divort în presă




Presa, supranumită de “știri”, care e mână-n mână cu cea de “scandal”, i-a prins pe cei doi c-ar vrea să-i dea distanță când vine vorba de viața lor privată.

După ce Sergiu Nicolaescu le-a făcut figura și nu s-a lăsat pozat mort, acum, ăștia doi îi tratează cu sictir pe ziariștii care vor să le bage microfonul în intimitate. Asta presa n-o s-o înghită pentru că nu vrea ca  “vedetele”, politicienii sunt tot vedete, să-și iau nasul la purtare și să uite cine e șeful!

 
S-ar strica, astfel, o muncă de zeci de ani de terrorism mediatic care a culminat cu lovitura de stat de-astă vară, când țara a fost condusă de un “președinte neales” și se destramă un public retardat, déjà format, care și-a arătat loialitatea față de cutumele de îngropăciune impuse de televizor când au ocărât-o pe văduva regizorului. Iar presa, ca și Biserica, trebuie să existe cu orice preț, pentru ca, ce nu-și poate permite statul, să facă astea două “religii”, adică să controleze mentalitatea și frica! Altfel, binențeles că s-ar putea da o lege prin care să nu te poți apropia de o persoană până s-o atingi pentru ca apoi să te plângi că te-au agresat bodyguarzii!

Altfel, orice om își dă seama că, de la familia lui A. Năstase până la Andreea Marin sau de la victimele accidentelor de mașină până la nunți, botezuri și înmormântări, nimeni n-are dreptul să expună public “imaginea” și “viața privată” a persoanele care nu și-au dat acordul!

Sigur, emisiunile tv. ale celor doi aveau mult de-a face cu viața privată a participanților și cu “emoțiile la greu”, cea de la Protv era și pornografică pe deasupra. In plus, presa consideră că persoanele publice îi sunt datoare până la a-și fi vândut sufletul și că trebuie să-și “asume”, cum am auzit la moartea lui S. Nicolaescu, împreună cu familia, o “relație” cu mass-media.

Totuși, ce caută presa acum la poarta petrolistului mort în Algeria?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu