miercuri, 9 ianuarie 2013

IPOTEZA SOC: RTV AR FI INVENTAT “FIUL NELEGITIM” PENTRU RATING





Soc, pe dracu’! Binențeles că știrea a fost fabricată după același patent cu “sinuciderea” lui Năstase!

Așa cum, în seara arestării milionarului bugetar, la RTV s-au auzit “împușcături” în casa lui Năstase, pe surse, deși, în fața casei cu pricina nici un ziarist nu auzise nimic, tot așa vestea că un fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu ar fi cerut oprirea incinerării, ajunsese la RTV înainte s-ajungă la judecătorie. Nu mai spun că, pe ecran, au fâșâit titluri senzaționale care au crescut oferta până la 6 copii iar acuzațiile la adresa soției incitau la “linșaj” care s-ar fi petrecut dacă, în zilele noastre, nu s-ar purta bodyguarzii.


Apropo de asta, deși e clar că RTV-ul a fabricat știrea și a amenințat o familie, deci este un canal infracțional, C. T. Popescu încearcă să “spargă” făcătura de presă printr-un articol în care îi mai dă un șut tot lui Sergiu Nicolaescu. La același post de bârfe, cineva a spus că S. Nicolaescu ar fi zis că Ceaușestii ar trebui lăsați în stradă să fie linșați iar CTP, această Carte Sfântă a presei românești, îl afurisește pe Nicolaescu pe motiv c-ar fi vrut să pună în cârca poporului român omorârea dictatorului. Pentru cine nu știe și, după 23 de ani mulți nu știu, d-asta își permite D-l Popescu manipulări simple, în timpul evenimentelor din dec. “89, mulți au zis că Ceaușescu trebuie aruncat mulțimii. Sigur, theoretic, așa ceva n-ar fi trebuit să se-ntâmple tot așa cum nu trebuie să-ți faci dreptate singur dar practic, dacă, să spunem, un grup de oameni ținuți în sclavie pentru prostituție sau muncă forțată și-ar linșa “stăpânii” ar fi legitimă apărare. Să nu uităm că, în zilele acelea, n-auzeam decât că dictatorul nu vrea să plece și că securitatea personală îl apără omorând oamenii ieșiți în stradă. In plus, nenorociții déjà omorâseră și incineraseră revoluționarii de la Timișoara. Cine știe, dacă l-ar fi linșat, poate s-ar fi mers până la capăt și cu prinderea criminalilor care au tras la Revoluție, singura “datorie neplătită” de care nu vom fi amnestiați niciodată!

Apoi, bine sau rău, e mai sănătos să faci ceva și să-ți asumi decât, peste 20 de ani, să zici că tu, de fapt, nici nu voiai să-l împuște, că nici nu era atât de rău, că nu e creștinește etc. așa cum dau unii din colț în colț acum și mai și bâzăie mustrați de conștiință. Ceaușescu era un prost și un criminal așa cum Sergiu Nicolaescu a zis oridecâteori presa a încercat să-l reabiliteze și, pentru asta, are tot respectul! Altceva îl deranjează pe C.T. Popescu și pe alții la D-l Sergiu Nicolaescu dar asta e altă poveste care n-o să le iasă.

In concluzie, ce rămâne din ultima perioadă a istoriei românești e că, în vară, dacă nu eram arondați la UE și NATO, în România se putea instala orice orânduire cu “susținerea populară” manipulată de presă iar, după moartea lui Nicolaescu și soarta cadavrelor tot în mâna presei și a poporului său ajunge ca să le distribuie în rai sau în iad, după rating. Asta până când, alt “popor” nu s-o simți în legitimă apărare!

Sfârșitul lumii este, în orice caz, mult mai distractiv și mai puțin periculos decât Inceputul lumii iar presa poate fi cel mai mare pericol public dacă RTV-ul continuă să mai existe și după această ultimă făcătură!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu