joi, 7 martie 2013

ROMANIA NU INTRA IN SHENGEN



DRAGA EUROPA,

Iți scriu aceste rânduri să te anunț că ne despărțim după o lungă suferință și după ce ți-am dăruit cei mai frumoși ani post-revoluționari din viață.
Ani în care România a avut mult de pierdut în ceea ce privește turismul din țările arabe cu care țara noastră avea relații de prietenie de secole, sau asa părea, la câte poze și-a făcut Ceaușescu p-acolo, dar de care s-a ales praful odată cu expulzarea ultimului Haissam “răpitor”.

De-a lungul timpului, țara noastră a făcut multe sacrificii dar acum, ne-a ajuns! Atâta vreme cât schimbul era
reciproc avantajos în sensul că noi falimentam fabricile și, în schimbul unei șpăgi, voi le cumpărați pe nimic și le privatizați de moarte iar muncitorimea, forțată la exod, se “domesticea” dereticând prin casele voastre, înțelegeam și noi să ne integrăm! Dar acum, când ne băgați pe gât anticorupția, s-a terminat!
Am făcut PNA, apoi DNA și ANI doar ca să vă facem pe plac, n-am crezut că vorbiți serios! Am făcut și un ritual de sacrificiu, Adrian Năstase răstignit pe Trofeul Calității dar, gata!

Așa nu se mai poate! V-am lăsat să vă faceți mendrele consumiste cu noi în fel și chip! Am lăsat produsele voastre fără gust, fără miros, fără vitamine și minerale dar pline de cobalt și E-uri care modifică senzația de foame și face boli auto-imune - țara e, practic obeză, copiii sunt déjà programați să devină bolnavi cronici iar farmaciile, mai dese ca alimentările, vor avea profit enorm pe vecie, la fel ca fabricile voastre de medicamente - dar până la anti-corupție!

Am implementat “iubirea” de orice fel și de la vârste fragede prin filme imbecile și de propagandă și prin pornografia, neinterzisă minorilor, din televizor - elevii fac sex oral încă din toaleta școlii, iar profesorul de la Jean Monnet face și anal (ăstia or să ne integreze peste tot) - nu i-am învățat carte nici o iotă decât pe cei care au plătit în particular, vi-i dăm, carevasăzică, proști și necalificați, numai buni să fie argați și prost plătiți! 

Dar să nu ne interziceți nouă tradiția “inelului de aur” pentru profesoare, a fondului școlii fără chitanță sau a șpăgii pentru proiectul de sfârșit de an, de examen, de licență și de doctorat! Mai nou, vă trimitem medici pe bandă rulantă, în timp ce, în țară, ii păstrăm p-ăia care câștigă zeci de mii de euro pe lună din “dreptul lor” care, la noi, e o tradiție nemuritoare ca ploconu’ la nași.

In afară de faptul că am apreciat la maxim manipularea măiastră asupra popoarelor voastre care au fost prostite să accepte Europa unită, lăsându-se, astfel, călcate de populațiile migratoare din est, am acceptat și aplicat acel experiment atât de șmecher încât, orice propagandist communist, ar crăpa de invidie: Campania anti-fumat. Practic, propaganda genială nu doar acoperă dezastrul consumului de droguri, al super-obezității morbide și al cancerului din mâncarea-moarte dar îl face pe fumător să dea acciza la stat fără să crâcnească și să se mai și simtă vinovat, pe deasupra, că sărăcește bugetul cu bolile lui și-i îmbolnăvește pe cei din jur dacă fumează în parc. Asta deși 70% dintre boli sunt de la “mâncat prost” se spune, în fapt, de la mâncarea proastă care ar trebui interzisă.

Tot în spiritul valorilor europene, periodic, informăm populația că s-a dublat consumul de droguri, după ce am obișnuit-o cu ideea că traficul de droguri nu poate fi eradicat și am făcut acele centre de dezintoxicare unde nu se vindecă nimeni, niciunde în lume. Am văzut pe National Geografic la DROGURI SRL că 38 tone de cocaină intră în Marea Britanie în fiecare an iar, în lume, există 2 mil. de dealeri de cocaină. In SUA sunt 1 mil. închiși pentru infracțiuni legate de droguri cu care se cheltuie 12,9 mld. de dolari/an. Toate astea sunt acoperite genial cu Campania anti-fumat! Apoi, deși se spune că nu se poate demonstra că organismele modificate genetic dau cancer (chiar dacă francezii tot spun că ei au demonstrat asta déjà), cel puțin se acceptă (fiindcă se vede cu ochiul liber) că, odată cu apariția OMG-ului, obezitatea a crescut continuu. Totuși experimentul merge mai departe spre minunata foame globalizată.

Dar noi n-avem nici o problemă cu asta, “masele” noastre servesc mâncare industrială, gogoși de presă și democrație la impuse. In curând, cu ajutorul “occidentalului” Protv o să reușim să impunem legea anti-avort, că violuri avem Slavă Domnului, iar cu “adopțiile” am rezolvat-o, cum v-am promis. Mai ales că, milioane de femei au fost diagnosticate greșit cu cancer și, în consecință, omorâte cu citostatice[1] iar copiii zilelor noastre tind să moară inaintea părinților Nu-i nimic, facem noi alții și vă dăm și vouă, ca să aibă cine consuma, cine pleca la război, cine se îndoctrina din televizor!

Toate astea sunt acceptabile atâta timp cât și voi acceptați corupția noastră altfel, putem trăi și fără Shengen. 
Dac-o fi și-o fi vre-o foame mai mare mai facem niște biserici că n-avem decât vre-o 18 000 iar popii, la noi, sunt patrioți și ne susțin fiindcă și noi îi lăsăm pe ei să încaseze bani din taxă de protecție ca interlopii.[2] 
Apoi, granițele ne sunt foarte folositoare că mai facem și noi un ban nefiscalizat pentru partid.

Un lucru să știți însă, nu permitem occidentului să se înstăpânească la noi acasă, să ne spulbere corupții, care sunt de fapt doar capitaliști băștinași făcuți din patriotism, ca să avem și noi, mai ales că, după ce am făcut imaginea țării zdrențe și pe dinafară dar și pe dinăuntru ca să moară românul de rușine, s-a făcut potecă pentru “monarhia salvează România” căreia i-ar veni mănușă să se tragă de brăcinari cu baronii mioritici!

Cu respect, Guvernul României și Parlamentul ei Suprem.

UPDATE: Astăzi, Europa a dat de înțeles că va continua colaborarea fructuoasă cu democrația noastră originală.











[1] http://www.ziare.com/articole/femeie+sanatoasa+diagnostic+gresit+cancer “In Marea Britanie, 45.500 de femei sunt diagnosticate cu cancer la san, iar 12.300 dintre acestea mor din cauza acestei afectiuni. "Sunt multe afectiuni asociate cu cancerul de san, in urma controalelor de verificare. S-a descoperit ca mai mult de jumatate din afectiunile detectate de radiografii nu produc nici un rau pacientelor.”
http://www.financiarul.ro/2012/11/28/efectele-mamografiei-milioane-de-femei-se-trateaza-inutil-de-cancer-la-san/ “…din cele peste un milion de femei cărora li s-a spus deja că suferă de cancer în stadiu incipient, majoritatea au apelat la intervenţii chirurgicale, chimioterapie şi radiaţii, pentru “un tip de cancer” care nu ar fi devenit niciodată periculos pentru sănătatea lor, dacă era lăsat în pace.”
[2] Clanul Paisie de la Mitropolia Banatului: „sfânta“ reţetă de făcut bani
Popii au cerut angajaţilor “a cinci centre sociale din judeţul Timiş, înfiinţate pe banii UE şi coordonate de Arhiepiscopia Timişoarei, să cotizeze „la negru“, din salarii, către Biserică. Pentru a-şi păstra slujbele, angajaţii donau o treime din salariu, între 300 şi 500 de lei.”

“Un alt abuz al preoţilor s-a produs, conform rechizitoriului DNA, şi în cazul Biancăi Viziniuc. Femeia, fostă angajată la unul dintre cele cinci centre sociale, are o infirmitate fizică la mâna dreaptă şi este scutită de la plata impozitului pe salariu. Din acest motiv, feţele bisericeşti care se ocupau de implementarea proiectului i-au impus o „cotizaţie“ mai mare decât celorlalţi angajaţi. Astfel, Bianca Viziniuc trebuia  să returneze lunar câte 750 de lei din salariu, în loc de 500 de lei.” http://adevarul.ro/locale/timisoara/clanul-paisie-sfanta-reteta-facut-bani-1_5137947900f5182b85d8a02d/index.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu