luni, 27 mai 2013

NU MAI FUMATI! VIN TERORISTII!




Lumea e-n fierbere! Becali, căruia i-au mâncat curvele banii, “curvele” din presă și din politică, e în rugile tuturor. Ponta, Antonescu, Zgonea, zoaiele din presă și patronii lor, cu toții fac mătănii și apă la genunchi să nu carecumva să primească Gigi aprobare de la Dumnezeu ca să-i dea în gât pe toți, fiindcă atunci, să vezi iluminare!

In același timp, în Franța, singura țară în care mai zvâcnește democrația, asta fiindcă francezii sunt singurii care mai protestează în lumea asta… civilizată, un număr impresionant de oameni au demonstrat împotriva, în principal, a înfierii copiilor de către cuplurile de homosexuali. Cârpa de presă internațională i-a numit extremiști de dreapta iar, în presa noastră, știrea a fost oarecare.


E foarte șmecheră Europa politică, vrea să radicalizeze electoratul pentru ca nu carecumva să apară alte doctrine în afară de astea două care se înțeleg de minune și pentru care, marea majoritate ar trebui să voteze, în silă, dar să voteze, ca să pară democrație.

Care este legătura între homosexuali și Becalii, în afară de faptul că și unul și alții sunt zilnic în televizor? Păi, pentru Becali și restul corupților, USL-imea pregătește o amnistie și, la schimb, căsătoriile absurde vor fi legalizate. In timpul ăsta, dreapta  ne va oferta cu patriarhatul și legea anti-avort iar Becalii va propăvădui creștinismul primitiv  în continuare dar nu va mai sufla împotriva homosexualilor. Tiganii cerșetori vor face naveta între palatul lui și Buckingham.

Europa e mulțumită de “coabitare”, ne transmite că teroriștii vin spre noi și ne sfătuiește să nu mai fumăm!

"Reporteri sub acoperire au gasit în toaletele Palatul Westminster urme de cocaină. Nu într-o singura toaletă, ci în nouă, informează realitatea.net, citând The Sun."
http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/descoperire-socanta-in-parlamentul-britanic-urme-de-cocaina-au-fost-gasite-in-toaletele-cladirii-307601.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu