marți, 2 iulie 2013

BACALAUREAT ROMANIA 2013


Ieri ne-am prins! Carevasăzică d-aia a ieșit președintele țării cu apelul: Femei românce, înmulțiți-vă ca țigăncile!, pentru că producția de copii din ultimii 23 de ani a ieșit proastă din școală și mama națiunii trebuie să-i arunce p-ăștia și să fete alții!

In anii trecuți, nu doar că se știa, la fel de bine ca și acum, că se dau șpăgi la bacalaureat dar s-au făcut adevărate campanii de presă împotriva ministrului Funeriu care a vrut să le interzică. Sefa părinților, însăși, a venit la Realitatea să-i ceară ministrului să nu se bage pe “protocolul” care n-avea altă menire decât să-i stimuleze pe profesori să-și facă bine treaba. Activiștii de partid, pardon!-liderii de sindicat din învățământ-au amenințat opinia publică să nu generalizeze și au șters, de fiecare dată, corupția sistemului cu discuția despre salariile mici.

Ieri, însă, organele abilitate și-au făcut lecția la perfecție: s-au infiltrat în liceul Bolintineanu și au făcut înregistrări cât pentru un dosar beton care s-o facă pe directoarea Costica să recunoască din prima iar pe sindicalistul-activist USL să-și înghită spumele propagandistice.

Doamna Ica-așa era ea apelată de către elevii apropiați,ca o femeie de serviciu- se mai trăsese pe video de vre-o două ori: o dată când puria dezbrăca băieți tineri la banchet și a doua oară când au înregistrat-o pe ascuns niște jurnaliști care au încercat să-i bage al doilea chioșc de junk-food în școală promițându-i șpagă regulată. Nu e de mirare deci și nici pe degeaba că americanizata Nadia Comăneci a reușit să bage margarina-“plastic ambalat în plastic”-cum îi spun nutriționiștii-în învățământul românesc.

E doar un bacalaureat la 23 de ani plătit cu banii jos, sau la sutien (de care Ponta a fugit tocmai în China), care nu aduce nici o surpriză.

Imediat după Revoluție școlile au fost împânzite de evangheliști veniți în pelerinaj tocmai din îndepăratata Americă să racoleze direct din școlile primare cu acordul directorilor și împotriva voinței părinților. Mai târziu, directorii de liceu îi trimiteau la mitingurile PSD-ului păcălindu-i că merg să fie spectatorii unor tineri artiști necunoscuți care încearcă să se promoveze.

Apoi le-au vândut, în particular meditații, lângă școli băutură, etnobotanice și păcănele iar în școli examene așa că acum, margarina și alte “prozelitisme” nenaturale au pe ce să se lipească și pot să-i ungă și pe minunații dascăli cocoloșiți politic.
DIPLOMA DE SPAGALAUREAT  http://www.kmkz.ro/de_ras/coperte/cumpara-kamikaze-un-singur-numar-e-mai-destept-decat-un-intreg-premier/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu