joi, 4 iulie 2013

COMEMORAREA LOVITURII DE STAT



Am spus de mai multe ori că lovitura de stat continuă așa că, faptul că au ajuns și alții la aceeași concluzie, nu mă mai pasionează. Am mai spus și că nu e vorba doar despre pușcăriabilii actuali (avem în parlament de la hoți până la violatori) ci și de faptul că ăștia vor să prăduiască în continuare iar ANI, DNA, Justiția, CCR-ul ar trebui supuse organului parlamentar pentru ca asta să se poată.

Dar, altceva e mai interesant acum.



Ieri, s-a comemorat, numai la B1, 1 an de la îngroparea democrației. In studio era unu’ Gerea-de la USL  și Mircea Marian, Radu F. Alexandru și Robert Turcescu. Primul susținea că dărâmarea statului de drept a însemnat “renașterea României” normal, lovitura de stat a fătat 588 de organe supreme în stat, să tot însămânțeze și să renască - iar ceilalți nu i-au făcut față.

Altceva e, însă, mai important! Gerea ăsta a zis, la un moment dat, că PDL-ul n-ar vrea Constituția asta nouă, pentru că ar rămâne președintele Traian Băsescu fără atribuții, o aberație care i-a luat pe nepregătite pe toți ceilalți. Mircea Marian și Radu F. Alexandru au încercat să-l pareze pe mincinos dar ăla i-a acoperit p-amândoi.

Cu o zi înainte, la Antena3, fata aia cu capul mare venită de la Realitatea, spunea același lucru: Curtea Constituțională n-a aprobat referendum cu prag de 30% mai devreme de un an pentru ca Traian Basescu să-si păstreze atribuțiile. Din studio s-au auzit proteste, cum că nu i se aplică actualului președinte cârpirea pe care a făcut-o Antonescu la legea fundamentală, dar jurnalista independentă s-a făcut că n-aude și a continuat schizophrenia pentru electoratul postului.

“Indiferent de cât de hoţi, escroci, făţarnici, lacomi şi trufaşi ar fi parlamentarii, miniştrii, premierul, regele sau preşedintele, întrebarea este: doriţi ca această ţară să fie condusă de mai mulţi oameni sau de mai puţini, poate unul singur?”[1]- așa ducea C.T.Popescu discuția în altă parte, după ce Președintele a propus să-i mai întrebe o dată pe cetățeni dacă vor parlamentari mai puțini.

Parcă era Lidia Mitchievici în ziua viforoasă a alegerilor parlamentare, când alegătorul se lăsa greu scos din casă: știu că oamenii n-ar prea vrea să voteze pentru că unii candidați au dosare penale dar să nu uităm că justiția e în mâinile lui Traian Băsescu!

Astăzi, Ponta, după ce s-a plimbat ca un lunatic prin Asia de pomană, a început, din nou, să debiteze minciuni: a legat rezultatul recensământului - care n-are nici o relevanță pentru listele electorale, a spus-o de nenumărate ori INS-ul (recensământul nu numără românii din străinătate și nici p-ăștia din țară nu i-a numărat pe toți - 1 mil. au rămas nesocotiți) - de referendumul de suspendare a președintelui și i-a dat peste 50%.

Atenție, că, ăștia, iar au început campania de suspendare! După ce se vor vedea cu sacii în căruța Shengen-ului și vor mai face niște “bechteluri”, OMG-uri etc. - cadou străinătății, o vor lua de la capăt.
De antrenament, Ponta i-a mai zis astăzi ministrului de interne și apoi lui Dragnea să verifice listele electorale.

Ăștia chiar vor să le treacă zdreanța asta de Constituție. De altfel, Antonescu a și anunțat că nu poate Curtea Constituțională să-i interzică articole de lege pe motiv de neconstituționalitate, în baza unei legi fundamentale pe care el oricum o va înlocui!

Plus, n-am crezut niciodată că au votat 6-7 mil. anul trecut, indifferent pentru ce, și e foarte suspect că, primul lucru pe care l-au făcut USL-iștii, după ce au venit la putere, a fost să scadă pragul la referendum la 30%, tocmai pentru că știau ei ce știau!

http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/basescu-adrian-nastase-a-semnat-contractul-cu-bechtel-ca-sa-ajunga-la-casa-alba-306696.html „Coabitarea este o chestiune de responsabilitate. Sunt multe lucruri care nu-mi plac. Se continuă a se fura prin lege. Adrian Năstase, ca să fie primit la Casa Albă, a semnat cu Bechtel. Şi a fost laş ca să nu recunoscă. Petrom cum s-a privatizat? Prin lege. Pentru că nimeni să nu-l poată întreba pe Adrian Năstae: cum ai dat resursele pe 30 de ani, măi omule? Dar a construit o relaţie foarte bună cu socialiştii austrieci. Am cumpărat fregatele şi ne-am întâlnit cu Tony Blair”, a declarat Traian Băsescu potrivit digi24.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu