luni, 30 septembrie 2013

CETATENI DE CATEGORIA B




A revenit în actualitate ideea fascismului canin, idée lansată inițial de Harbuz (veterinarul șef al capitalei care, în vremea primarului Băsescu a omorât, cu bâtele, cu ce a avut la îndemână, peste o sută de mii de câini), care constă în sterilizarea obligatorie a câinilor “fără valoare chinologică”.

Tot recent, ministrul de gumă al Culturii a spus că monumentele din regiunea Roșia Montană sunt “de categorie B”, deci ne putem dispensa de ele iar galerii romane mai sunt în alte două țări din Europa așa că, ducă-se!


Asta după ce vreun an de zile am tot auzit că suntem prea proști ca să votăm la un referendum prin care voiam să-i înjumătățim, și-așa a și fost, pentru că ei s-au înmulțit prin diviziune ca râmele. Președintele Băsescu a plusat și a scuipat galben spre femela româncă ce trebuie educată să trăiască la nivel de femeie romă cu 7-8 copii. Că doar asta e menirea ei!

Exportul de muncitori români ca “domestici” pe lângă casa civilizatului European, exportul de medici prin refuzul tuturor guvernelor de a-i scoate din voluntariat și a-i trece pe salariu, “tainul” plătit țărilor care contează în schimbul păstrării specificului național numit Corupție și care constă în Bechtel, Roșia Montană, depozite de deșeuri toxice, fracturare hidraulică, desființarea Institutului Cantacuzino și condamnarea dr. Mencinicopschi-principalul contestatar al alimentelor care aduc moartea-tocmai acum când Ponta și invadatorii din parlament vor să introducă, official, cultivarea OMG-urilor, pentru că, neoficial, toată recolta e contaminată, toate ne aruncă într-o categorie inferioară.

In sfârșit, o ierarhie pe caste trebuie să existe și în interior așa că tot ce e fătat din spiță de politician va moșteni sistemul iar Miliția Rutieră, va avea dreptul, prin lege, să selecteze artificial o specie de conducători auto formată din șmecheri și/sau analfabeți cărora le va face loc pe șosele pentru că celorlalți le va lua carnetul.

Televizorul, care nu va mai putea fi oprit, va avea două difuzoare și ecranul împărțit doctrinar în două: Pro-Ceaușim și Pro-Creștinismm. De-a stânga Ponta va vorbi de cinșpe ori pe zi și se va felicita pentru cum s-a luptat cu nămeții și cum a adus el “cinste lor, minerilor” iar în extrema dreaptă creștinii vor ține nuiaua ațintită spre cei ce vor să-și facă raiul pe pământ și T. Băsescu va face apel pentru “țării, cât mai mulți copii” și va cere inseminarea artificială cu gemeni, jumătate geniali, jumătate idioți, pentru că primii merg bine la export iar ăilalți la votat. La asta Ponta va tăcea pentru că el nu vrea să semneze nimic.

Periodic vom fi sondați prin interfon ca să știe rasa politică dacă nu cumva i s-a blegit încrederea, dacă e momentul pentru o lovitură de stat etc. Cine va refuza va primi o amendă de la 16 000 de lei în sus!

In scurt timp vom ajunge săraci și în draci și abia atunci vom atinge sublimul!

Va fi ca în tinerețe! Injurăturile pe care le vom înălța noi spre rasa conducătoare, nu doar că ne vor întinde ridurile, dar se vor strânge în jurul siniștrilor cât pentru o Revoluție pe bune!

Evident teroriștii sau milițienii vor trage din toate părțile și vom fi nevoiți să facem un process fulger în urma căruia să-i castrăm, politic, desigur, pe cei “fără valoare”, ăi dă neam prost adică, și să-i eutanasiem, symbolic, se-nțelege, și doar dacă nu-i revendică nimeni, pe cei bolnavi și agresivi.

 P.S. Sunt împânzite localitățile cu fața lui Ponta și a camarilei USL-iste pe panouri uriașe. Nici Ceaușescu nu atârna în spațiul public decât de 23 august! Dați-vă dracu’ jos din câmpul nostru vizual, șoimi ai patriei de categoria B!    








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu