miercuri, 9 iulie 2014

INEXACTITĂŢI. TORŢIONARII VECHI SI NOI



Intrebat de o reporteră de ce susține că n-are nici o legătură cu ICA deși tocmai și-a susținut conferința de presă într-o clădire construită pe terenul institutului de cercetări alimentare, Voiculescu zice: Ești prost informată, domnișoară, terenul nu aparține ICA! /Dar a aparținut, zice reportera. /Asta-i altceva, zice personajul securist și turnător!


La rândul lui, ultimul torționar communist plimbat, de ochii lumii, ca pe sfintele moaște prin tribunale, la un sfert de secol de la căderea dictaturii și după ce și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul dintr-o pensie grasă, răspunde la acuzația, inexactă, de a-i fi bătut cu ciocanul la tălpi pe deținuții politici: nu foloseam un ciocan, foloseam un levier! http://www.evz.ro/prima-reactie-a-tortionarul-constantin-istrate-cel-care-ii-lovea-pe-detinuti-cu-ciocanul-ii-loveam-doar-cu-levierul.html

Inainte de prăvălirea acestor două subiecte peste consumatori, torționarii lumii moderne, presa și sponsorii ei nedeclarați, au servit publicul cu o porție periodică de citostatice. Mai exact, pacienții care au dat în judecată Casa de sănătate pentru că n-au primit, subvenționat de stat, ceea ce ei cred că este medicamentul cel mai bun pentru tratarea formei de cancer de care suferă, au câștigat procesul. Intr-o discuție cu reprezentantul CNAS, Andra Miron (Realitatea), cea care se plângea de golul lăsat în spațiul public de deținutul Becali care, zicea ea, dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventat, i-a închis gura acestuia cu un tupeu și-o nesimțire nebănuite până acum la această persoană de obicei umilă cu interlocutorii. Prin telefon, reprezentantul CNAS îi spune angajatei de presă că exista un medicament la fel de bun, dar mult mai ieftin, pe care doctorul celui care s-a plâns că n-a avut cu ce se trata un an de zile nu i l-a prescris. Nu v-ați întrebat de ce, zicea el? Dar, Andra Miron nu doar că nu se-ntrebase dar nici nu permitea cuiva să se-ntrebe.

In același timp, la B1, tot o angajată de presă care face doar emisiuni de bârfă politică, a făcut o excepție si la invitat pe ministrul PSD-ist al sănătății care a dat asigurări că “tratamentul”-80 000 euro/șase luni- e disponibil pentru toți cei care-l solicită, mai ales că e o “explozie”, zicea el, de cancere. Cum adică …”explozie”? Da’ ce, e un virus? Sau e? Sau e o …explozie de diagnosticare?

Fix pe fereastra asta de oportunitate a apărut și reclama la cancer la sân în care joacă Andreea Marin.

Mai ales că asociațiile pacienților au declarat că, deși sunt diagnosticați vre-o sută de mii cu cancer, în realitate ar fi vre-o cinci sute de mii! Asta seamăna cu cei 60 000 de morți de la Revoluție! Plus, faceți o socoteală cât ar costa dacă 500 000 s-ar trata la banii ăștia și-o să vă dea că aproape înghite PIB-ul României!

A trecut nebăgată în seamă, era pentru americani, doar, afirmația lui Ponta că nu el a scumpit gazele ci importul de la ruși deci, d-aia ar fi bine, nu-i așa, să le extragem p-alea de șist. Păi, parcă știam că, vara, noi nu importam, fiindcă aveam din producție proprie!

20 de ani in EP
Şi mai subtil și fără urmări a fost prezentarea și titrarea pe ecranul PRO-tv a știrii că un violator e în libertate. În fapt, era vorba de un pedofil, dar pedofilia va fi dezincriminată în Europa, nu-i așa?

“…Greens member and European parliamentarian Daniel Cohn-Bendit, who, in his 1975 autobiographical book "Der grosse Basar" ("The Great Bazaar"), described intimate experiences with children as a teacher in an alternative Frankfurt kindergarten. In one passage he writes: "You know, a child's sexuality is a fantastic thing. You have to be honest and sincere. With the very young kids, it isn't the same as it is with the four-to-six-year-olds. When a little, five-year-old girl starts undressing, it's great, because it's a game. It's an incredibly erotic game."” http://www.spiegel.de/international/germany/past-pedophile-links-haunt-german-green-party-a-899544.html

P.S. Bercea nu e singurul clan din România! In timpul ăsta, ceilalți torționari care compun clanurile mafiote își văd de ale lor (răpiri, violuri, omoruri, șantaj etc.), nederanjați!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu