luni, 22 septembrie 2014

ROBERT TURCESCU-Deconspirația



Amenințarea Președintelui că va deconspira un ofițer acoperit dintre candidații la șefia statului abia dacă a stârnit un vălurel și ăla de indignare față de ilegalitatea pe care ar comite-o Traian Băsescu și aproape deloc față de serviciile care ar încălca legea dacă și-ar infiltra agenți în magistratură sau politică.

De fapt, adevărata dezvăluire, care a fost atinsă în treacăt ca să nu se activeze, este că serviciile nu pot fi deconspirate dacă încalcă legea infiltrându-și agenți acolo unde n-are voie ceea ce…ne arată cine-i Şeful!


Acuma, n-ar fi mare dezvăluire pentru că noi știm ce securism avem, doar am trăit în cămașa lui de forță în cea mai cruntă și proastă dictatură din fostul bloc communist. Noutatea constă în faptul că Traian Băsescu nu vrea să fie învins de Servicii iar asta înseamnă că, de unde le ținea în brațe, a descoperit, la un moment dat, că i-au tras clapa!

Interesant este că opiniatorii din presă au fost cei mai revoltați de deconspirarea anunțată. Mai mult, de câte ori prezentau luarea de cuvânt a unui politician vizavi de subiect, speakuitorii din televizor exagerau mult spusele aceluia deși, cu excepția lui Ponta, atitudinea intervievaților a fost moderată. Practic, o singură frază a fost repetată continuu de către presă- Traian Băsescu încalcă legea dacă spune numele ofițerului acoperit dar nu și Candidatul încalcă legea!

Asta pentru că “Nici nu mai știm câți suntem.”, vorba lui Geoană. Adică, până la urmă, în ce proporție o fi infiltrată securitatea în presă având în vedere că și acum, ca și pe vremea lui Ceaușescu, niște sociopați, acoperiți sau nu, încearcă să schimbe mentalitatea prin frică, șantaj, umilință și chiar moarte dacă stau să mă gândesc la sloganul, deja: trebuie să moară câteva generații!

În fond, ce s-a schimbat în bine pentru oameni, în țara asta, în ultimii 25 de ani?
 
Am pornit de la o Revoluție în care oamenii au fost adunați și blocați la un  miting și-apoi chemați ca să apere televiziunea cu scopul de a fi împușcați și o dictatură decontată mincinos pe seama muncitorilor, am trecut prin câteva mineriade care au lăsat în urmă niște morți prin împușcare deși minerii n-aveau pistoale și un președinte învins de Structuri, am mărșăluit tot înainte spre luminosul “Din zori până-n seară, dezvoltăm o țară” cu bani de la Mama-Europa după ce industria, turismul și comerțul au fost falimentate și-n locul lor au răsărit mii de îmbogățiți care le-au “privatizat” și am ajuns la un salariu sub nivelul întreținerii unui sclav, 4 mil. de români exilați, corupție generalizată, două suspendări de Președinte fără motive constituționale dar foarte costisitoare, învățământ fără învățătură, 80% din electorat nereprezentat de actuala clasă politică și o “explozie” de cancere, cum zice Bănicioiu și, culmea evoluției, Monstrul, de-o sută de ori mai nebun decât Ceaușescu, creație pură a bestiei politico-mediatice, drept candidatul absolut la președinția României.

În aceste condiții, sigur că oamenii au dreptul să știe cine sunt agenți acoperiți din presă și politică dar nu numai agenții securiști ci și agenții adopțiilor, de exemplu, ai transplanturilor, mastectomiei profilactice, ai operațiilor estetice, ai monarhiei, ai depresiei, ai organizațiilor multisexuale, ai pedofililor, ai industriei pornografice, ai Bisericii Evanghelice Americane, ai fabricilor de medicamente, ai Apocalipsei, ai Noii Ordini Mondiale, ai exploatării gazelor de șist cu orice preț și ai exploatării cu cianuri, ai cancerului, agenții lui Becalii, de pildă, agenții uleiului de măsline în detrimentul uleiului de floarea-soarelui-mai bogat în vitamina E, agenții OMG-urilor rebotezate “agricultură sustenabilă”, agenții ONG-urilor etc.

Cu alte cuvinte: Cine plătește ŞTIREA? Într-un stat de drept așa ceva ar fi prevăzut în Constituție altfel democrația e doar o minciună!

P.S. Indiferent de conjunctura momentului, Robert Turcescu este la “înghesuială”!
Îmi mențin afirmația că Ponta, când va cădea, se va pulveriza atât de tare încât n-o să-i mai găsească nici ADN-ul politic. Că veni vorba, și nu e glumă, Victor Ponta a avut vre-o lovitură gravă la cap, în copilărie, oricând?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu