miercuri, 19 noiembrie 2014

Bestia politico-mediatică vrea să-și ia țara înapoi!



MOTTO: Ponta: “Trebuie să avem decența ca, o vreme, să tăcem din gură.”

Ce-mi plac discursurile candidaților PSD când pierd președinția!

Adrian Năstase, imediat ce și-a văzut înfrângerea, și-a dat seama că oamenii vroiau, mai degrabă, o șansă ca să se descurce singuri decât un ajutor social iar Ponta, după ce a turuit la televizor, zi lumină, câțiva ani de zile, a înțeles unde a greșit: “Trebuie să avem decența ca, o vreme, să tăcem din gură.”. Doar Geoană a numărat vre-o șase luni voturi chiar dacă, din ce număra, din aia se strângeau mai multe în favoarea lui Traian Băsescu.

DIASPORA. POPULAŢIA MUTĂ A VOTAT.

Presa n-a stat în uluire decât o zi. Incredibil ce forță de regenerare și tenacitate are acest monstru! La fel clasa politică ce s-a strâns ieri în parlament ca să revizuiască pe ici pe colo câte ceva ca nu se schimbe nimic!


O tactică pentru ca entuziasmul față de un eveniment sau persoană să scadă este să pui o poză urâtă sau chiar editată macabru a protagonistului (România Liberă), alta este să compari momentul, de departe cel mai important de la Revoluție încoace, cu alte flecuștețe istorice (Cristian Tudor Popescu) ca să-l bagatelizezi și, binențeles, fitilul cu “telefonul”. Ăla cu “pe surse, am aflat că Ponta a primit un telefon, nu pot să spun de unde dar era în limba engleză cu accent american, telefon în care i s-a cerut lui Ponta să-și recunoască înfrângerea”. Se induce ideea tâmpită că, de fapt, Ponta a câștigat dar “agenturili” i-au cerut să step down.

Păi, sper că Ponta a primit o sută de telefoane din toată lumea, inclusiv din țările africane, în care a fost îndemnat să renunțe la a mai încerca să fure 1 mil. de voturi ca să ajungă Președinte! Şi asta pentru că românii de peste granițe se băteau cu “milițiile străine” în toată Europa de necaz că n-au apucat să voteze iar pentru cei din țară personajul Ponta devenise insuportabil. Dar insuportabil!
Kim Jong Un, dacă ar organiza mâine alegeri libere, ar pierde la o diferență mai mică!

Sigur că structura de partid din spatele lui Iohannis a venit cu partea ei, DNA-ul, care a ridicat câțiva baroni, a lăsat niște pomeni electorale neîmpărțite  și niște autobuze de cărat la vot fără șofer, câțiva jurnaliști-nu presa-s-au bătut pentru ca această nenorocire politico-mediatică din jurul lui Ponta să nu prolifereze, Serviciile, la care se referă Ion Cristoiu, e de presupus că întotdeauna se amestecă dar, dacă scazi contribuțiile celor de mai sus, tot îți rămâne o bucată bună de neprevăzut care s-a transformat în votanți liberi.

E o schimbare de macaz ce trebuia să se-ntâmple iar manifestațiile din stradă, oricât și-ar fi băgat cineva coada pe Facebook, sunt cele mai adevărate pe care le-am văzut vreodată! Nu suferă comparație cu nimic!

Şi nu, n-au nici o legătură cu USL-ul care a lovit în statul de drept în 2012 deci “micul PNL” să nu mai încerce să reabiliteze mizeria pe care a făcut-o democrației atunci!
Vreo 90% din clasa politică ar trebui să facă un pas în spate (poate primiți un telefon!) iar legislația trebuie schimbată ca să permită intrarea în politică din afara clanurilor formate în cei 25 de ani, în timp ce fabricanții de televizoare vor fi nevoiți să se adapteze la progress și să conceapă un aparat micuț, cât un difuzor după vremuri, pe care să-l agățăm într-un cui deasupra ușii ca să prindă semnalul cu purici!

Să fie și ceva adevărat în el, adică!
“Astfel, potrivit spuselor lui Eduard Hellvig, ar trebui pus semnul egal între succesul actual al candidatului PNL şi scorul mare obţinut de USL în 2012 […]

Acest USL a fost o nenorocire, nu un succes, domnule Hellvig. Auzi, succes! Brrr! A picat ca un meteorit plin de creaturi ucigaşe peste un tărâm care începea să devină…NORMAL. O monstruozitate a naturii umane născută din oportunismul iresponsabil al unor ordinari ai politicii, care n-au avut niciun gram de materie democratică în minţile lor bolnave.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu