sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Elena Udrea nu mai e vedetă politico-mediatică! Elena Udrea a ieșit la bătaie!



Păcat că s-ar putea să dea înapoi!

Mare mirare dar, ieri, în urma interviului cu Elena Udrea de la HOTNEWS, mulți jurnaliști au găsit de cuviință să discute probleme… mai importante iar unii dintre politicienii și analiștii invitați voiau să schimbe discuția pe chestiuni “serioase”.

B1: Sorina Matei, menționată în interviu ca fiind “purtătoarea de cuvânt” a lui Kovesi care, la rândul ei, ar fi sub ascultarea SRI-ului, n-a zis mare lucru în afară de  “am observat la machiaj” că “m-a menționat și pe mine”, Mălin Bot a adus aminte că România se află într-o “situația fără precedent”, într-un “context regional foarte delicat” în care Rusia “tulbură apele la granița noastră” iar mardeiașul pamfletar Banciu, după ce a catalogat Hotnews drept un site pentru “oamenii interesați de bârfele politice”, a avertizat-o pe, altădată, protejata Elena Udrea, că “și-a mai agravat un pic situația” cu declarații care “nu-i fac nici un bine”.  “N-a gestionat, după părerea noastră, cum ar fi trebuit, această secvență” a mai spus el.

Sigur, mențiunile despre “partenerii noștri străini” care sunt de-a dreptul îndrăgostiți de Serviciile noastre românești și despre Rusia care vrea să ne integreze în Asia sunt ca picătura chinezească, așa că ieri și azi, au mai picurat un strop.

La Realitatea s-a făcut o masă rotundă unde s-a discutat mai consistent decât oriunde dar cu unele excepții: Corneliu Ivanciuc era nemulțumit de Elena Udrea fiindcă nu e cultă și n-a citit nici o carte, de parcă, în interviul de ieri, Udrea a făcut “cronicuța culturală” iar Rareș Bogdan, sosit d-acasă special să se indigneze tv., s-ar fi potrivit mai bine la Antena3.

Antena3, ca și vedeta postului nițel concurent, se făleau că dezvăluirile Elenei Udrea le dau lor dreptate, celor care s-au învârtoșat împotriva “regimului Băsescu” pe care, uite ce dreptate au avut să vrea să-l dea jos!

Să fim mai exacți: puciul pe care l-au susținut și la care au instigat show-bizzarii care vor să-și tragă spuza pe turta lor acum, a fost justificat, în epocă, doar de sloganul: Jos Băsescu, altfel nu e liniște!

Alături de Băsescu, mai erau menționați cu “jos”, Udrea și Boc. N-a zis nici un pucist Jos regimul Băsescu pentru că  adăpostește corupția interpartinică din care fac parte și Ponta, Tăriceanu, Tănăsescu, Ghiță, Blaga- menționați ieri de Elena Udrea.

N-a zis nimeni: Jos Băsescu fiindcă Ghiță tv. e alimentat cu bani din corupție!

Apropo, aseară, România TV avea talk-show despre panarama familiei Prigoană.

Interviu Udrea la HOTNEWS 30 ian.2015
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19245070-video-interviul-integral-partea-1-elena-udrea-vorbeste-despre-dosarul-spalare-bani-imprumuturile-luate-dorin-cocos-dinu-pescariu-plimbarile-week-end-ale-lui-cocos-sri.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu