marți, 5 mai 2015

“PULIMEA” politică, azi Nechita

Adastă în diverse prim-planuri, zilele acestea, un urmaș de-al lui Ştefan și un con-regional de-al lui Sechelariu ( politicianul care a făcut celebru cuvântul jegos din titlu, cuvânt folosit de finul edil, acum mort, cu referire la propriu-i electorat), cu coama-i pieptănată pe spate lăsând fără apărare o față de lemn și niște dinți mărunți dar pofticioși ca un gând libidinos.

E măritul Nechita, de la Ieși, aflat la vârsta la care cămeșile bărbaților care nu se dau bătuți sunt tot mai călcate și burțile tot mai lăsate și, pe care, dacă nu te afli în situația avantajoasă de a-i lua la ochi din față, îi detectezi după mirosul greu de colonie.

Vechitura politică a fost împinsă în fața ecranului de către DNA pe motiv că ținea Poliția locală la cingătoare și-o mai trimitea din când în când în misiune de filaj și supraveghere a cam tot ce mișca prin târgul lui. Astfel a ieșit la iveală povestea de amor dintre bătrânel și tânara angajată care, după ce s-a văzut suită-n postul de city manager, voia să-l dea jos după ea.


Chestiunea e foarte gravă. Față de lemn a amenințat-o (ea zice c-a și bătut-o) pe jună, direct și prin intermediari, cu moartea și alte alea iar pe actualul ei însoțitor a pus clanul Cordunenilor să-l dea afară din oraș. În altă țară, ăsta nu mai punea piciorul în libertate pentru nici o cauțiune, pentru că purtătorul de prostată chiar este extrem de periculos după cum se vede din înregistrările procurorilor.

La Iași însă, un fel de capitală a agresiunilor sexuale, văgăuna unde polițiștii au “anchetat” moartea fetiței Larisa Chelaru terorizându-i fratele până l-au băgat la psihiatrie și unde judecătorii l-au dus la disperare pe tatăl copilului violat și omorât cu sadism, tată care s-a sinucis, de altfel, din cauză că nu i se făcea dreptate, cine știe ce hram poartă un judecător sau un procuror!

Așa că, Nechita s-a-ntors la servici’! Ce mare lucru? Vorba polițistului Şoric: Ce-a făcut rău Mararu (un interlop) dacă dădea bani și lua camătă? Sunt procurori care dau bani și cer camătă!
Deci, aici ne-am lămurit!

Încă nu ne este limpede dacă Ponta, de-o pildă, e bipolar sau are vre-un handicapat mintal deoarece primul între prim-miniștrii patriei a zis că: De când e o infracțiune să-ți spionezi iubita?

Atât se face el c-a înțeles din toată tărășenia!

Şi mai e ceva: jurnaliști de la Iași spun că ei au mai scris despre apucăturile de “urmăritor” ale primarului Nechita. Dacă da, cum se face că presa de București n-a preluat?
O fi avut treburi mai importamte de făcut cum ar fi să facă reclamă la sexul de rahat sau campanii mincinoase despre cât sunt de proști românii.

 Minciuna anului: Cardul de sănătate care blochează bancomatul. Ce se întâmplă în realitate | VIDEO http://www.evz.ro/minciuna-anului-cardul-de-sanatate-care-blocheaza-bancomatul-ce-se-intampla-in-realitate-video.html





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu