luni, 18 mai 2015

Sondaj: Cine sunt cei mai fericiți oameni de pe pământ?


            Atunci când fericit egal nesimțit! Pictură morală cu 
“jurnalistul” Rareș Bogdan și politicieni PNL-iști în ghiveciu’ de flori.
Cei săraci cu duhul-nu, pentru c-au ajuns să fie expuși ca animalele în spectacolele de circ după vremuri la emisiunile tv. de profil din zilele noastre; cei educați-nici vorbă, fiindcă ei nu mai au loc pe nicăieri- învățământ, politică, cercetare; cei pricopsiți cu cardul de sănătate-nici atât, pentru că nu vor beneficia de consultații și analize gratuite atunci când au nevoie ci doar de “obligativitatea” de control și “prevenție”, tot obligatorie, prin administrarea de citostatice cu premeditare, tăiere de sâni și recoltarea de organe fără acordul familiei...

“Maaamă, ce, ca lumea! Să vezi cum mergeau! Uite-așa, ca-n filme! Şi-aveau niște uniforme marfă, personalizate! Scria pe ei: McCineva! Maaamă, ce tare! Exact ca-n filme! (Soldatul sovietic nu poate să bată asta, nu!)

Aici ar fi românii care i-au văzut pe soldații americani descălecați recent în țara România.
Mulți au fost fericiți să se uimească de-aproape la ceva ce semăna cu recuzita de Hollywood. Dacă venea și Bruce Willis era și mai tare!

Bine că n-a mai căzut vre-o mașină-n prăpastie, ca data trecută, fiindcă soldatul american îi scotea d-acolo pe răniți în patruzeci de secunde. Restul de douăzeci dădea interviu: Reporter: Şi ce v-a venit să interveniți? Soldatul american: Well, am văzut că cineva are nevoie de ajutor și am acționat. Reporter: Wow, așa e la voi? Nu le luați declarații “la cald” mai întâi? Cum vă plac femeile din România?

Fericiți trebuie să fii fost și “amnistiații” fiscal care, după ce au primit acasă sperietori poștale prin care erau anunțați că au de plătit bir nemeritat către Statul Teroare, au fost “iertați de datorii” la grămadă cu adevărații evazioniști din care face parte și presa mult folositoare politicii și publicității mincinoase și periculoase.

Să-ți bați joc de milioane de români ca să-ți amnistiezi “clientela” e o teroare, cel puțin la noi, absolut originală iar Ponta poate să și-o treacă în doctorat fără grijă și să ceară drepturi de autor pe ea.

Deci, fericit cel nesimțit: cartelul politico-mediatic!

Cât despre omul obișnuit, doar cel care-și permite să ia distanță față de “bestie”, fie că se refugiază în biblioteci, fie că se retrage în munți, mai poate fi fericit!

“Maaamă, ce cool era! Şi elicopterele… Normal că te-nrolezi doar ca să conduci elicopterele astea!”

Fundamentaliștii pro-americani pot să stea fericiți! 



Robinson Crusoe: http://www.romanialibera.ro/special/reportaje/robinson-crusoe-de-bunavoie--%E2%80%9Enaufragiatii%E2%80%9C-din-valea-curcubeului-335760 “Orașul nu mai există pentru ei. Au fugit de civilizație. Atingând limite greu de bănuit pentru omul modern.”

Dr Felicia Elena Buruiana, născută și crescută în București, stabilită în Marea Britanie
 Schimbările din sistemul de sănătate românesc şi obligaţiile pacienţilor. O comparaţie cu sistemul sanitar britanic
“Nu este etic ca o persoană să fie obligată. Nimeni nu poate să fie obligat şi nimeni nu poate fi forţat să facă ceva contra voinţei sale.”
“A simţi vizita la medic ca pe o obligaţie şi a o face de frică, deoarece vor fi sancţiuni, nu se încadrează în contextul actual al societăţii. Este o datorie a statului în a-şi educa populaţia şi este un respect faţă de cetăţean, şi de individ, în a-l lasă să decidă în ceea ce îl priveşte. Pacienţii în sistemul medical britanic nu sunt obligaţi la nimic! Este unul din drepturile fundamentale ale omului şi fiecare este stăpân pe viaţa sa, dacă mă pot exprima în acest fel, fiecare decide pentru sine!” Citeste mai mult: adev.ro/nohyw9

 http://www.evz.ro/noii-liberali-din-pdl-s-au-strans-la-o-nunta-din-cluj-nasita-de-jurnalistul-rares-bogdan.html




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu