luni, 26 octombrie 2015

Brand de țară: D-l și D-na INTERES NAŢIONAL. Final de epocă.




Doamne, ce vin știrile peste noi! Oare cine le-o plăti?

JUSTIŢIA și-a făcut curățenie prin cotloane iar apoi a ieșit la presă cu o găleată de lături miscelanee și le-a aruncat spre noi. Pojghița cu mineriada lui Iliescu s-a lipit prima de ecran ca să ne aburească iar apoi, absolut întâmplător, a picat în desuetudine și s-a clasat cu capul de caldarâm Dosarul Revoluției din “89. După care, Elena Udrea, politiciana care “putea”, a fost băgată-n rating cu încă o cerere de cercetare și arestare din partea DNA către parlament, cerere respinsă pe ici, pe colo, prin punctele esențiale. Mai exact, Comisia juridică n-a mai aprobat arestarea politicienei după ce aceasta le-a arătat că încă mai “poate” să croșeteze la tv. dar și la DNA, pentru c-a amenințat c-o să-și îmbrace-n dezvăluiri colegii de democrație originală dintr-o colecție toamnă-iarnă.

Adică o să detalieze ceea ce a spus de câteva ori, anume că toată clasa asta politică, de când se știe- un sfert de secol- a înghițit hălci enorme din toate contractele cu statul până a ajuns la zeciuiala asta meschină pentru care se face atâta tam-tam. Iar, la urmă, ar putea să povestească niște chestii pe lângă care, dijmuiala ar fi ciubuc de spălător de parbrize.

Ei bine, chiar și numai în urma unei astfel de dezvăluiri (bani pentru partid) și toată clasa politică ar trebui să-și dea demisia! Dar nu se consideră c-ar fi în interesul național!

De altfel, JUSTITIA însăși ar fi trebuit să se sesizeze pe loc, încă de când Elena Udrea a făcut prima dată acest denunț public, mai ales că, de fiecare dată, D-na oferă și-un bonus foarte haios, atunci când reporterii o chestionează în legătură cu subiectul de parcă ar fi “șoc” pentru ei: se întoarce și le zice Da’ ce vă mirați, oameni buni, de parcă n-ați ști!

De altfel, Doamna a avut chiar tupeul să ceară o amnistie pentru toată clasa politică pentru că, nu-i așa, “politica se face cu politicieni” cum zicea și Traian Băsescu!

Cu aceiași politicieni calificați la locul de muncă după Revoluție. Cu “soluția imorală” Voiculescu, “interesul național” Oprea și o femelă “passe-partout” care “poate”, cum spunea chiar ea și știe mai multe decât “serviciile”.

Oprea s-a branduit în Domnul Interes național atunci când a rupt o bucățică din PSD și a rămas ca să guverneze cu PDL-ul, apoi și-a păstrat firma în 2012 când a susținut lovitura de stat iar, de la alegerile de anul trecut încoace tot își negociază o funcție cu PNL-ul în numele aceluiași interes național care, în mintea lui, înseamnă pacea interpartinică pentru conservarea actualei clase politice.
În rest, n-a avut nici o reușită acest general (uniformele nu mă impresionează), din contră, și totuși presa îi este preaplecată dintr-un respect ciudat față de galoane, așa cum îi era și lui Maior ( SRI) și altor interese naționale cum ar fi legea Big Brother sau tributul în resurse naționale plătit către “aliați” spre sărăcirea și distrugerea unui popor. Aliați care toți au afaceri cu rușii!

La rândul lui, Generalul Interesului național, își ține rangul ca un veritabil communist autohton (ca să știe și PSD-iștii la ce se referă oamenii când îi ștampilează în felul ăsta): s-a cocoțat în vârful statului pe viață, și-a făcut o camarilă de “speciali” și e “mai egal decât alții” drept care nu se duce nici la WC-eu decât cu girofarul. Desigur, dacă Oprea și-ar da demisia, clasa politică s-ar clătina, rupe, enerva, ar purcede la suspendare etc. și asta ar lovi în interesul național!

E nevoie de lianți ca D-na Udrea și D-l Oprea ca să apere interesul național.

Tot de interesul național trebuie să țină și spotul publicitar plătit de M.A.I., reapărut în presă după “evenimentul tragic” ce l-a dat de gol pe Generalul politic.

Nu știm însă cine o fi plătit informația insidioasă despre cât sunt de scumpe anchetele penale cu politicieni! În țara noastră nu ai dreptul să știi cine plătește ŞTIREA!

Evident, de-acum încolo se va pune problema dacă mai este în interesul național să-i judecăm pe politicienii corupți pentru că, să-i împușcăm, ca pe Ceaușești, ar însemna să importăm arme și muniții. Altă cheltuială!

Final de epocă.

De-acum nu va mai fi nevoie de nici o mineriadă, nici-o “țigaretă”, nici o suspendare, nici un “exercițiu democratic”.

Nu doar idealurile din 2012 au fost atinse dar și idealurile criminalilor și/sau “revoluționarilor” învingători, cei care au înhățat puterea în 1989-1990 (camarilla lui Iliescu împreună cu partidele istorice) se văd împlinite odată ce  JUSTIŢIA, trecută de partea Interesului național, a îngropat Dosarul Revoluției.

Deci, Finalul de epocă e Ultima soluție: Care Revoluție?

“”Am informaţia că la momentul producerii accidentului în maşina domnului Oprea se mai aflau două persoane, între care şi o consilieră, se aude, suspect de apropiată! Dar pentru a evita orice confuzie, îl invit să ne spună public dacă este adevărat sau nu!”, a scris deputatul liberal pe contul său de Facebook.” http://www.mediafax.ro/politic/cazul-politistului-bogdan-gigina-deputat-pnl-in-momentul-accidentului-oprea-era-in-masina-cu-doua-persoane-intre-care-o-consiliera-suspect-de-apropiata-14862617
- Mi-a povestit un coleg că a făcut până în patru ore şi un sfert de la Mănăstirea Moldoviţa până în centrul Bucureştiului, pe Buzeşti. Toţi tremurau, îţi dai seama cât de tare au mers. Mi-a spus ăla: bine că am ajuns, că nu mai pot.” http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Obiceiurile+vicepremierului+Noi+marturii+coloana+oficiala+la+mec



Surse: Mașina lui Gabriel Oprea a avut 1.500 de „misiuni urgente”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu