joi, 22 octombrie 2015

Cine plătește ŞTIREA? Dragnea.




Sper că JUSTITIA nu s-a reprofilat ca stilistă de politică. Adică, să-i trimeze frumos mustața lui Dragnea în timp ce-i pică fața lui Ion Iliescu și-o trimite din nou pe Elena Udrea să-și facă părul cu drotul la priciuri. Ceva nu e-n regulă!

Şi, deocamdată, mineriada din “90 nu mă interesează mai mult decât ascensiunea politică a Oanei Zăvoranu.

Nu înainte de Dosarul REVOLUŢIEI și nu în afara celorlalte două mineriade. După care, sper că și ultima mineriadă- “evenimentele” politico-mediatice din 2012- va avea și ea parte de un proces.
Iliescu, în cârdășie cu partidele “istorice”și cu tot cu “frăția crucii” mamii lor, ne-a pecetluit viața tuturor, nu doar le-a încurcat ițele monarhiștilor din Piața Universității iar șmecheria de a înlătura, din nou, “răul absolut” ca să-i faci loc “răului mai mic” nu mai ține!

Şi nu, Piața Universității nu amenința să cuprindă toată țara! E o minciună ordinară spusă pentru cei tineri care habar n-au!

PSD-ul, în schimb, cu o armată de 500 000 de membri (și tot atâția angajați în presă!) s-ar putea să reușească.

De-asta Dragnea a plusat, pe lângă momentul de reculegere ținut de PSD-iști înaintea trimiterii lui Iliescu în judecată, cu o bezea trimisă pe sub mustață direct în Presă, mai précis a zis că-i dă bani ca să-și cumpere ce vrea ea, în loc să-i dea un cadou care poate nu-i place cum ar fi spotul cu “zahăr și grăsimi”.

Înaintea lui Dragnea, Ponta și Băsescu au pipăit-o pe Presa și i-au zis că, dacă stă, n-o să-i pară rău.

Dragnea, tu știi ce făcea "Presa" în timp ce Statul nostru negocia prețul medicamentelor pentru cancer și al medicamentului împotriva hepatitei C?

Îngălbenea ecranul despre cum oamenii mor de cancer și hepatita C pentru că Statul nu vrea să le cumpere medicamente!

Adică ținea cu “vânzătorul”?

Nu, mai bine, dați voi o lege ca să știm și noi Cine plătește ŞTIREA?!



reportervirtual  Sper să înțeleagă cât mai mulți români, printre care și un procuror, că Dragnea ar avea investiții șmecherești în presă, inclusiv la o televiziune al cărei nume începe cu o singură literă. Și nu mă refer aici la MTV. Am constatat zilele acestea că foarte multe posturi tv au făcut sluj în fața abia-înscăunatului Dragnea. Ori asta miroase a bani. Avem de-a face, mai nou, cu o Udrea cu mustață.”
 http://www.reportervirtual.ro/2015/10/alex-cautis-rupe-tacerea-mi-a-fost-inchisa-emisiunea-de-la-realitatea-tv-intr-un-mod-stupid.html


“Într-o zi, o doctoriţa invitată în emisiune şi-a uitat banii acasă şi, într-un moment în care Zaharescu nu era în studio, a întrebat-o pe Reisler dacă poate să plătească data viitoare. Aşa a fost dezlegat misterul ceasurilor lui Zaharescu. În loc să fie dat afară, pus să aducă banii înapoi şi dat pe mâna poliţiei, Zaharescu a fost mutat într-o sinecură la Petrom. Eu şi, probabil, ceilalţi prezentatori am fost chemaţi la avocata trustului, Liliana, şi forţaţi să semnăm o hârtie prin care ne angajam să nu pomenim vreodată de aceste hoţii. În caz că vorbeam, urma să plătim o sumă uriaşă. Eu aveam 21 de ani, eram în ultimul an la teatru şi îmi doream slujba, aşa că am semnat. Cred că a semnat multă lume, fiindcă vestea se răspândise.”
Citeste mai mult:
adev.ro/nvhlcq
 

Liviu Dragnea nu vrea să împartă puterea cu baronii și să devină, în cele din urmă, o victimă a acestora, așa cum a pătiț Mircea Geoană, căruia îi strigau pe holurile din Kiseleff: ”Noi te-am făcut, noi te omorâm”. Lucru care s-a și întâmplat.” http://www.evz.ro/de-ce-l-a-provocat-condamnatul-dragnea-pe-comunistul-iliescu.html 

 ““Ce am auzit noi din ce a spus justiţia este următorul lucru: în 2009, trei televiziuni, ProTV, Antena 3 şi Realitatea TV i-au vîndut ştiri Monicăi Iacob Ridzi”a spus jurnalistul Cătălin Tolontan la Realitatea TV, despre cazul Ridzi, notează GSP.rohttp://www.paginademedia.ro/2015/02/video-tolontan-pro-tv-antena-3-si-realitatea-tv-sa-si-aduca-aminte-ca-i-au-vandut-stiri-lui-ridzi-vorbim-de-o-tradare-a-publicului-de-catre-televiziuni/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu