joi, 15 februarie 2018

15 Februarie, Ziua Națională a Rîsului

În România. Fiindcă nu ne spune nouă OMS, FMI sau ONU cînd să rîdem! Noi ne facem singuri de rîs.

Briefing. Conferința de presă a Ministrului Justiției Tudorel Toader, întors de urgență din Japonia în urma ordinului dat de Codrin Ştefănescu “Tudorele, fă ceva!”.

Ministrul Justiției: - Vă rog, lăsați microfoanele și îndepărtați-vă de pupitru. Bun. Am fost într-o vizită în Japonia de unde m-am întors cu bani pentru a construi în România un complex de clădiri și birouri dedicate Justiției. Cît privește revocarea L. C. Kovesi, mă mai gîndesc o săptămînă și, pă joi așa, vă spun ce-am hotărît. La revedere!

Briefing. Conferința de presă a președintelui K. Iohannis pe tema înlăturării L. C. Kovesi de la șefia DNA.


Presă: - Dooomnu’ Președinte, vreți să spuneți că, în ciuda dezvăluirilor făcute în presă, nu o demiteți pe L. C. Kovesi?

Președinte: - Nu.

Presă: - Domnule Președinte, ați citit stenogramele, ați vizionat înregistrările inculpaților fugari apărute în mass-media?

Președinte: - Nu.

Presă: - Domnu’ Președinte, totuși Presa a prezentat dovezi clare, după părerea noastră, că DNA este coruptă, vreți să spuneți că nu e sufficient ca să demiteți un șef de parchet?

Președinte: Consilierul… Vă rog, să pună și altcineva întrebări…

P.S. Cum îți imaginezi că, după demența de la Antena 3, ai mai putea s-o demiți pe L. C. Kovesi? Atunci chiar că n-am mai avea nevoie nici de Justiție, nici de Parlament, nici de nimic. Întrebăm Presa ce trebuie să facem indifferent de speță, și-așa Presa hotărăște în toate celelalte privințe, de la medicină pînă la educația copilului.
O demitere la cererea Antena 3 ar fi scumpit reclama la Carmol pînă la preț de esență de Coca-Cola. Frecția săracului, de cînd își face publicitate, a ajuns să coste 20 lei.

Asta, apropos de grija Presei că mărirea salariilor a scumpit, scumpește și va mai scumpi produsele pînă la cer.
Veniturile romînilor sunt înjumătățite de reclamele la boli și medicamente!

http://evz.ro/intalnire-bomba-cotroceni-iohannis.html

http://adevarul.ro/entertainment/tv/mihai-gadea-scos-minti-direct-pupati-o-domnule-cr-kovesi-video-1_5a8551addf52022f7594b29f/index.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu